Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 595
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 30
  • Б
За играта на Нивеа мен получих емейл, че не ми е одобрена бележката. Продуктите са закупени от ДМ. Сега ще видя бележка, продукти да им снимам.

# 31
Игра  ДМ  - Летен грим 2024 с награди от essence!

# 32

От 08.07 нови награди в Coca-Cola App - с кодове от стъклени бутилки Coca-Cola 250ml ( Валута - ✨️"Bottles"✨️ )

# 33
  • София
И аз чакам Ленор и Салца, плюс Хайнц по-късно.
Нещо нямам муза за игри, повечето са в Кауфланд, а ми е далече.
Само в Лидл може да се напъна за едно участие, че и там са вдигнали мизата от 40 лв за една точка.

# 34
  • оттам, откъдето започва България
Прехвърлям отговора си, че остана в края на старата тема. (може да е полезен за някой)

Цитат на: Цвети С в 02 юли 2024, 08:48:26
Престиж искат сумата на цялата бележка, не само на техните продукти. Писах им понеже досега не е било така, а имат примерна снимка където е оградена цялата сума.

Според мен е само за техните продукти:

Скрит текст:
5. Механизъм на Играта:

5.1 Купи продукти с марка РОДЕН КРАЙ на „Престиж-96“ АД за минимум 4 лв. (четири лева). Необходимо условие е закупуването на продукти РОДЕН КРАЙ на общата стойност от не по-малко от 4 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон), или една фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД.

5.2 Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти, участващи в промоцията, както и номера на касовата бележка, или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД, на интернет страницата  www.prestigepromo.bg и автоматично участваш в седмичните тегления на награди – 1 от 100 броя термо чаши, 1 от 100 броя раници с продукти РОДЕН КРАЙ или 1 от 10 броя ваучери за гориво на стойност 300 лв.

# 35
Прехвърлям отговора си, че остана в края на старата тема. (може да е полезен за някой)

Престиж искат сумата на цялата бележка, не само на техните продукти. Писах им понеже досега не е било така, а имат примерна снимка където е оградена цялата сума.

Скрит текст:
5. Механизъм на Играта:

5.1 Купи продукти с марка РОДЕН КРАЙ на „Престиж-96“ АД за минимум 4 лв. (четири лева). Необходимо условие е закупуването на продукти РОДЕН КРАЙ на общата стойност от не по-малко от 4 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон), или една фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД.

5.2 Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти, участващи в промоцията, както и номера на касовата бележка, или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД, на интернет страницата  www.prestigepromo.bg и автоматично участваш в седмичните тегления на награди – 1 от 100 броя термо чаши, 1 от 100 броя раници с продукти РОДЕН КРАЙ или 1 от 10 броя ваучери за гориво на стойност 300 лв.

Мислех, че трябва само на продуктите, както винаги е било с техните игри. Писах им, защото имат снимка за пример и е оградена цената на цялата бележка и ми отговориха, че искат сумата както са показали, на цялата бележка. Пазя мейла, защото и на телефона им всеки които вдигне, различно нещо знае.

# 36
Бих писала на мейла на дм или се обадете на номера на подателя (от линка в смс-а за пратката може да го видите). Обяснете ситуацията и нека те се оправят със Спиди. От Вас ще очакват после попълване на анкета и коментари, трябва да осигурят продукта за тестване.
Да се включа в новата тема с оплакване. От Спиди са ми загубили/откраднали спиралата за тестване от играта на ДМ. Миналата седмица имах смс, че ще ми я доставят и така и не дойдоха. По телефона ми казаха, че не знаят къде е пратката. Laughing Ще чакам, пък дано я намерят.

# 37
Скрит текст:

Скрит текст:
5. Механизъм на Играта:

Мислех, че трябва само на продуктите, както винаги е било с техните игри. Писах им, защото имат снимка за пример и е оградена цената на цялата бележка и ми отговориха, че искат сумата както са показали, на цялата бележка. Пазя мейла, защото и на телефона им всеки които вдигне, различно нещо знае.
Може би, защото ще проверяват бележките с приложението на НАП, а там показва цялата сума.

5.11 Организаторът може да използва данните от фискалния бон за верифициране в мобилното приложение на НАП - NRA mobile за проверка на предадени данни в НАП за конкретна продажба, за която е издаден съответния фискален/системен бон. Проверката се извършва чрез услугата „Проверка на касови бележки“. В случай, че сканираната касова бележка не е регистрирана на сървърите на приходната агенция или в случай на несъответствие, Организаторът ще подаде съответен сигнал до НАП и участникът може да не бъде допуснат до участие в Играта.

# 38
Сигурно заради много резерви в предните им игри, вече ще проверяват когато трябва.

# 39
  • София
Тук вече има печеливши, аз съм една от тях Blush
https://summer.monsterpromo.bg/winners

# 40
Сбогом юни, хубав месец, но не особено късметлийски за мен -едни мокри кършички от ДМ, спечелени в края на месец май.
Нека този месец да е такъв, че всеки да получи исканите награди Simple Smile
Благодаря за темата и труда на всички, благодарение на които я има

# 41
Благодаря за темата.
Имам две кенчета от Хепи и 5 лв ваучер. Сигурно ще поръчам нещо.
Друго не печеля.

# 42
  • гр. Кюстендил
Благодаря за новата тема! Тъкмо регистрирах един код на Верея на мама, че той си е и нейн де и се падна един хамак Heart Eyes А на моя номер преди това имам около 10ина кода и нищо.
Скрит текст:

Включих се в играта на Девин Минерал, на Роден край и на УзоПломари, за пръв път ще съм толкова активна в игрите с покупка Grinning
А престиж сега с тези техните правила да не вземат да ме отпишат от томболата, че вписах сумата на продуктите … Освен да им пиша един имейл да ми я коригират. Късмет на всички в игрите!

# 43
  • София
Подарявам купони от Лидл:

В новата игра на Кока-Кола, където резенчета лимони падат в бутилка, получавате ли gems? При мен излиза това:

# 44
  • у нас
Таня67, и при мен изписва същото на играта. Няма gems.

Общи условия

Активация на акаунт