Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 647
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 15
За колко време идват наградите от чупа чупс? Минаха вече 10 дена .

40 работни дни считано от 21.06.
Значи наградите ще дойдат към 19 август.

# 16
Чакам сета от Коста кафе - писмото ми е от 12 май...

# 17
  • София, Дружба 2
Благодаря на Захарчето и Станимир за новата тема! 🌺 Дано я напълним само с желани и големи награди! Късмет на всички! 🍀
Аз все още чакам сет от  Коста кафе от 01 юни и наградата от Нивеа Мен от началото на играта.

# 18
  • Sofia
Благодаря за новата тема.
Някой знае ли кога теглят Salza?

# 19
  • Русе
Благодаря за новата тема! Здраве и късмет през новия месец!

Като равносметка юни ми донесе ена Нутеля и 2 бири от Хепи, които така и няма да взема...

# 20
15.07

# 21
  • моята мила родна страна

Подарявам тези два купона за Лидъл.
Ако все още са свободни, може ли за мен?

# 22

Подарявам тези два купона за Лидъл.
  ще помоляяяя

# 23
  • София
Благодаря на Станимир и Захарчето за новата тема! Късмета да е с всички нас през новия месец!
След много дълго време суша откъм награди при мен, мога да се похваля с няколко големи: Тефал оптигрил от магазин Хит и Боровец, безжични слушалки от Престиж и от вчера ваучер за 100 лв. от Престиж Hug

# 24

в правилата пише - Тегленето на всички печеливши ще се извърши на 15.07.2024 година

# 25
  • София
Благодаря за новата тема на Захарче&Станимир,както и на всички за потока инфо,който споделяме тук.
 Никога не съм печелила в игра на Милка и в тези на Престиж,честито на всички за наградите.

# 26
От играта на NESTLE BABY, трябваше вчера да обявят печеливши. Само аз ли немога да ги видя? Дори и старите печеливши не ми излизат!

# 27
Честита юлска тема на всички, дано месецът е късметлийски!
Не чакам никаква награда, с горещините дойде и голямата суша, мрън. Дано идните тегления доведат до промяна на тази тенденция!

# 28
  • София
Да се включа в новата тема с оплакване. От Спиди са ми загубили/откраднали спиралата за тестване от играта на ДМ. Миналата седмица имах смс, че ще ми я доставят и така и не дойдоха. По телефона ми казаха, че не знаят къде е пратката. Laughing Ще чакам, пък дано я намерят.

# 29
Спечели Дубайски парфюм  Lataffa  Yara

https://www.instagram.com/reel/C8yZYpgI7dT/?igsh=dnowZXp1ZzQzcHJu

Общи условия

Активация на акаунт