Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 946
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 960
Игра за Мини Купър в ИГ

Тези не се спряха. Да местят вратите по време на мача.
Първо щяха да теглят на 22.07, условието беше да познаеш каква е колата. Сега пък ще ги чакаме да съберат 55 555 последователи. Към момента са около 7К, някъде около Коледа ще изтеглят. Не че пропуснах да се включа, но тези манипулации ми идват в повече. През час променят условията и изтриха поста, където трябваше да отгатваме марката на колата.Ентусиазмът ми се изпари 🙂
Ето как ще се случат нещата
https://www.instagram.com/stories/miamanteprofessional/341782948 … lZTBkOGd0YTR3MQ==
Поводът заслужава отделен пост, но тъй като съм последната писала във форума, мога само да редактирам.
Игра
Спонсор- @miamanteprofessional
Организатор- @lidia_alpha
Награда- Dyson Airwrap
Коментирали -8 К
Софтуер-безплатно приложение за Random selection
Видеото от тегленето- достъпно в следващите 20 часа
https://www.instagram.com/stories/lidia_alpha/341782702571892924 … =cmFjdjdtMWowc284
Въртят се 2, max. 3 акаунта и очаквано един от тях печели🙂
Любопитна съм дали @miamanteprofessional ще се солидаризират с това теглене на @lidia_alpha или ще се разграничат и ще направят нормално теглене за да запазят името на бранда.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 22:09 от NellyG

# 961
  • София
Колеви, Иванови и Илиеви са често срещани български фамилии, но определено в Нестий имат огромен късмет.

# 962
Игра за Мини Купър в ИГ

Тези не се спряха. Да местят вратите по време на мача.
Първо щяха да теглят на 22.07, условието беше да познаеш каква е колата. Сега пък ще ги чакаме да съберат 55 555 последователи. Към момента са около 7К, някъде около Коледа ще изтеглят. Не че пропуснах да се включа, но тези манипулации ми идват в повече. През час променят условията и изтриха поста, където трябваше да отгатваме марката на колата.Ентусиазмът ми се изпари 🙂
Ето как ще се случат нещата
https://www.instagram.com/stories/miamanteprofessional/341782948 … lZTBkOGd0YTR3MQ==
Поводът заслужава отделен пост, но тъй като съм последната писала във форума, мога само да редактирам.
Игра
Спонсор- @miamanteprofessional
Организатор- @lidia_alpha
Награда- Dyson Airwrap
Коментирали -8 К
Софтуер-безплатно приложение за Random selection
Видеото от тегленето- достъпно в следващите 20 часа
https://www.instagram.com/stories/lidia_alpha/341782702571892924 … =cmFjdjdtMWowc284
Въртят се 2, max. 3 акаунта и очаквано един от тях печели🙂
Любопитна съм дали @miamanteprofessional ще се солидаризират с това теглене на @lidia_alpha или ще се разграничат и ще направят нормално теглене за да запазят името на бранда.

Писах им на Миаманте. Спечелилата участничка дори не е спазила правилата и. Да тагне два акаунта и да не повтаря тагнатите. Изпратих им скрийншот, ако не са си догледали нещата. За такава голяма награда би трябвало да си проследят тегленето и да бъде то реално и спазващо поставените от тях условия. Защо иначе ние влагаме време да участваме в техните игри? Аз използвам и продуктите им, реален купувач съм им. Надявам се да обърнат внимание и да направят ново теглене.
Преди време спечелих смартфон Самсунг от играта на Баллан и тогава бях като резерва, която до последно спази всички поставени изсиквания. Останах много доволна от наградата си и организацията на Баллан и магазини Бурлекс. Знаете колко много коментари имаше за неговата игра и преди това писанията какви бяха.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 22:53 от Мама Лиса

# 963
  • София
За да се въртят толкова малко акаунти, явно са задали нещо конкретно и съответно друг не е имал шанс. Освен изтеглената, другата, която се върти, тагва роднина на печелившата - erhann. Бих предположила, че е зададена като ключова дума.

Даже мисля, че nniissee__ и e.erhann са една и съща жена.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 23:05 от Niya-

# 964
Да попитам за Tuborg - след като се регистрира кода дава ли ти да избираш за коя награда искаш да играеш или директно ти изписва дали печелиш нещо или да опиташ пак?

# 965
  • София
Да попитам за Tuborg - след като се регистрира кода дава ли ти да избираш за коя награда искаш да играеш или директно ти изписва дали печелиш нещо или да опиташ пак?
Директно излиза надпис дали печелиш

# 966
Въобще не ми го хвалете Балан,че още помня как се изрепчи публично как всички резерви сме фалшиви акаунти,как го беше решил не знам,ама да хвърляш такива безпочвени обвинения в пространството е тъпо.. ;д И всичко това само защото преди си е давал наградите на роднини и приятели и явно е опрял ножа до кокала вече.. ;d Но и новия му начин не е най-правилния.

# 967
emli
beauty_magnolia
Sivi
VanesaKaramfilova
Антония Г.
Soul Free
social girl
Mari_qana
Jozepha
Merelenda.   От форумната игра за боя за коса.Честито!

Много благодаря за споделянето на печелившите. Вчера в последния възможен ден успях да си заявя наградата - а точно имам нужда от боя, за да се боядисам. Simple Smile

Иначе косачката Бош от Friskes пристигна по-миналата седмица, докато бях в чужбина и куриера каза че нищо не иска - което ме изненада, амаа ... аз съм от по-малък град и явно не ги инструктират както трябва.
Сега чакам куфар от Нести Simple Smile и дано събере всички дрехи и козметика на двете ми принцески Simple Smile

# 968
https://drebisimo.com/kukhnenski-vezni/10160-digitalna-bluetooth … -model-score.html

https://drebisimo.com/sladkarski-prinadlezhnosti-dekoraciya/6720 … -gefu-cookie.html

Сега влязох, за да видя пак правилата и проверих наградите. Тази марка и тя не била от евтините, аз съм с везна и няма да я продавам този път Simple Smile Преди доста време бях спечелила някаква везна, продадох я и ММ все мрънкаше. После ми потрябва и си взех от Кауфланд ефтинджос, но си работи супер. Та с тази ще му замажа очите Simple Smile Simple Smile Пише, че те ще се свържат с печелившите, така че ще чакам.
На мен Нестии не ми отговарят, но пък четат. А за протокола и аз съм Илиева, та не всички са един човек Simple Smile

# 969
  • Бургас
Айрян Верея изтеглиха ли печелившите?
С много кодове бях,но тц,нищо!

# 970
Може ли да споделите номера, от който звънят от Nestea за наградите. Имам спечелен куфар миналата седмица и до сега никой не се е обадил. Телефоните обявени в правилата не отговарят.

# 971
Пробвай този, но не съм сигурна 0896/832-959

# 972
Пробвай този, но не съм сигурна 0896/832-959
Този номер е да!

# 973
  • Плевен
В играта на шоколади Рошен, Диана Славова също е в печелившите. Публикуваните цифри от телефонния ѝ номер съвпадат напълно с тези публикувани в други игри където също е сред печелившите.

Вероятно има и други като нея в тази игра, но така само с инициали на имената ми e трудно да ги проследя и сравня.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 11:30 от Айгюл

# 974
0223 й беше накрая телефона…

Общи условия

Активация на акаунт