Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 990
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 975
  • In The Middle Of Nowhere
Тази жена Диана С. да не би да има хранителен магазин се чудя и от там да изпадат разни бележки..

Някой получи ли известие за пастата за зъби от форума?

# 976
Пробвай този, но не съм сигурна 0896/832-959

Благодаря Relieved

# 977
  • Плевен
0223 й беше накрая телефона…
Да  тези са последните цифри, но има участия и печалби с последни цифри на номера 089ххх0226 също така.

# 978
  • София
Браво на Милка и Европът - София . На 21. 07 спечелено на 23.07 доставено

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 12:11 от kelly_m6

# 979
Здравейте. Последно време никаква ме няма и не играя никъде, не съм отваряла и форума от миналия месец. Преди седмица и нещо отворих да видя какви игри има и взех Дав от Билла. Останах много разочарована, защото на регала пишеше 5.99 промо и взех и един спаун за да станат 6.99, а на бележката вкъщи видях че дезодоранта е маркиран на 11.99 и се ядосах. Принципно не пазарувам в билла, защото не ми е удобна локацията, а и цените им в повечето случаи не ми харесват, съответно не се върнах в магазина да се разправям. Поне взеха, че ме изтеглих за продуктов пакет, та не ме е яд. Същият ден получих и съобщение от Престиж, че съм спечелила чаши. Та чакам сега тези две награди.
 Събрала съм и една торба капачки и не мога да стигна да ги регистрирам в кк, дори не знам какви награди имат 😂

# 980
  • София
И аз погледнах днес в Била да купя Дав за малък подарък и да се включа в играта, ами дезодорантите са по 12 лв. 🙄 Луда работа.

# 981
Дезодорантите са над 10 лв по всички магазини и аптеки, да… Ужасно е..

# 982
Здравейте момичета,

Дали от Roshen  са се обаждали на печелившите?

# 983
  • Пловдив
Преди седмица и нещо отворих да видя какви игри има и взех Дав от Билла. Останах много разочарована, защото на регала пишеше 5.99 промо и взех и един спаун за да станат 6.99, а на бележката вкъщи видях че дезодоранта е маркиран на 11.99 и се ядосах.
Промото беше само на Dove Original.
В dm и без промо е толкова: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dove-dezodorant-original-p8000630040843.html

# 984
Относно играта на Миаманте и Лидия, аз съм единствената, която е коментирала под поста им, веднага след обявяването, че играта не е коректна и е нагласена! Пишете всички, които играем под поста, нека се засрамят, че мислят нас за балами. Аз също използвам продуктите им вече втора година, но ще ум поставя бан.

# 985
  • Сливен
Ето и моята престилка - плата е от този тип, където се използва за рибарски столове, тези малките от 20лв. Първо си помислих, че е нещо допълнително, а тя така била престилката 😁.

# 986
Ето и моята престилка - плата е от този тип, където се използва за рибарски столове, тези малките от 20лв. Първо си помислих, че е нещо допълнително, а тя така била престилката 😁.

За престилка, си е много симпатична. Майка още я чака. А на фона на една червена, която беше качена тук (една като за еднократна употреба) е съвсем чудесна. Браво!

# 987
  • София
Аз още вчера писах под твоя коментар да си проверят тегленето.
Относно играта на Миаманте и Лидия, аз съм единствената, която е коментирала под поста им, веднага след обявяването, че играта не е коректна и е нагласена! Пишете всички, които играем под поста, нека се засрамят, че мислят нас за балами. Аз също използвам продуктите им вече втора година, но ще ум поставя бан.

# 988
  • Сливен
За да ане цитирам поста си, че стават едни дългиии постове 😁 - да наистина е симпатична и готина престилката. 👌 Такава до сега не съм имала, даже веднага ще й намеря мястото - до барбекюто на въглища.
Така - в КК приложението, на последната игра свързана с "олимпийските игри" , колко максимално диаманта ви дава, в една игра? 🤔

# 989
Emli, извини ме, не съм видяла. Нека им наспамим поста.

Общи условия

Активация на акаунт