Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 636
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 90
Честито,Шу! Ето,че като си имаш късмет и с едно участие печелиш.Чудесна награда!

# 91
Аз, 2 пъти в рамките на месец. И двата пъти си го върнах, но спрях да играя и (при наличие на време) ще си правя втори акаунт за игрите. Адски досадно и тъпо е.

Досега само бях чувала за ограничаване на коментари в Инстаграм, ама мен директно си ми съспенднаха акаунта. Някой успявал ли е да си го възстанови? Въобще защо го правят, не знам да е забранено да участваш в игри.. Аз дето не бях участвала с месеци и сега се включих в 20тина игри.. Flushed

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 13:26 от D3s1

# 92
# 93
Здравейте, някой има ли проблем с отварянето на сайта за играта на  Lidl и Stella Artios. Аз не мога да отворя сайта, за да регистрирам класовата бележка.

# 94
Бейлис са публикували печеливши.

# 95
Бейлис са публикували печеливши.

Е Дианчето колко пъти ще печели. Омръзна ми вече да пиша имейли само.
Във всяко теглене ги има. Я тя, я майка й.
И чаши, и киндъл. Нямам думи..

# 96
rallii, аз също чакам от Коста кафе от 14.05 награда, но още я няма. Така и не разбрах теглиха ли другите награди, при които трябваше да се прати референтен линк на друг участник, никой не се похвали.
    Писах им на имейла да видим какво се случва с тези сетове  до кога да ги чакаме  отговор засега нямам Angry

# 97
Въпреки, че някой вече се похвали с имейл..Друго си е да провериш с очите си, че те няма:
https://www.nestle.bg/bg/friskies-promo

# 98

На някой да му се намира ваучер за емаг? /памперси/
Хубав и късметлийски ден 🍀

# 99
# 100
Здравейте! Пиша отново по темата за ваучера, защото не бих искала организатора да събира негативи. И те като всички тук мислят, че аз нямам вина за наглостта на някой друг, отказаха да им платя и да споделя за случилото се тук (за да не поставя кра***а в срамната ситуация), бяха изключително мили. Писах и на "човекът с ваучера", но отговор не получих. Хубав ден и много късмет в игрите на всички добри и честни хора тук! Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 17:30 от nmy96

# 101
Persil  🍀❤️🍀

# 102
Аз също имам проблем с профила , не можах да си  го върна .И аз се включих в Хейнц,Ленор,Роден край ,но за съжаление май нечестно играещите станаха повече от честно играещите. Аз отдавна не съм печелила нищо.

# 103
Честито на спечелилите!В очакване съм на Ленор и Салца.В Престиж тази игра съм без късмет.На Милка не ми харесват тези легла,имам подобно от  друга томбола и така си стои.На страница на Лили има игра за превръзки.

# 104
Аз също имам проблем с профила , не можах да си  го върна .И аз се включих в Хейнц,Ленор,Роден край ,но за съжаление май нечестно играещите станаха повече от честно играещите. Аз отдавна не съм печелила нищо.

И аз съм така Sad

Иначе - благодаряско за новата тема и на Станимир за положения труд!
Успех и късмет на всички! :*

Общи условия

Активация на акаунт