Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 661
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 120
  • у нас
Излезе ли и на мен колелото на Била, но веднага след като минах на касата. Днес, май, всички ще участваме в томбола 😉

# 121
Споделям отговора на "Престиж" относно играта "Преоткрий Родния си край":

Скрит текст:
Въпрос: Здравейте! Бихте ли пояснили коя сума се пише при регистриране в играта: сумата от закупените промоционални продукти или сумата на целия касов бон, независимо какво е купувано?

Отговор: Здравейте, сумата на закупените промоционални продукти.

И на мен ми отговориха - само сумата на закупените продукти

# 122
  • София
За който ползва ОББ - имат в приложението си томбола за безплатна гражданска, излезе ми вчера в банкирането.

# 123
Здравейте, не видях да е коментирано в тази тема. На Yippi дали е излязло последното теглене? Страницата към играта ми излиза неактивна.

Благодаря

# 124
Здравейте, не видях да е коментирано в тази тема. На Yippi дали е излязло последното теглене? Страницата към играта ми излиза неактивна.

Благодаря

На мен ми излиза. Това от 01.07 ?

https://www.rauch.cc/bg/promos/yippy/yippy-adventure-2024/winners

# 125
Как ме ядосват

# 126
  • София

Кое Ви ядосва, не мога да разбера? Пише продуктите, които участват в промоцията /да се чете промоционални активност, игра /. Винаги е било така и в предишни игри и в други игри на други организатори.

Минимум тук се изпраща и снимка, на която се вижда какво друго е закупено и пак се вижда номерът на бележката.

Видях примера с бележката - не им е много точен, но може би имат предвид, че всички продукти на нея са промоционални. Има хора, които си делят бележките и примерно закупуват само промоционални... а може би не са го направили по друг начин, тъй като продуктите в различните обекти са на различна цена.

Мен друго ме дразни..в организирането на игрите на Милка. Да речем ако регистрирам бележка и не спечеля с нея надуваемо легло, отиват ли ми участията за другата награда.. защото пише, че ако това се случи има – седмични награди, а такива тук няма. Явно при копи – пейст на правилата от предишни активности и става мазало. Трупнах едно участие за ваучера за пътувания...

# 127

Кое Ви ядосва, не мога да разбера? Пише продуктите, които участват в промоцията /да се чете промоционални активност, игра /. Винаги е било така и в предишни игри и в други игри на други организатори.

Минимум тук се изпраща и снимка, на която се вижда какво друго е закупено и пак се вижда номерът на бележката.

Видях примера с бележката - не им е много точен, но може би имат предвид, че всички продукти на нея са промоционални. Има хора, които си делят бележките и примерно закупуват само промоционални... а може би не са го направили по друг начин, тъй като продуктите в различните обекти са на различна цена.

Мен друго ме дразни..в организирането на игрите на Милка. Да речем ако регистрирам бележка и не спечеля с нея надуваемо легло, отиват ли ми участията за другата награда.. защото пише, че ако това се случи има – седмични награди, а такива тук няма. Явно при копи – пейст на правилата от предишни активности и става мазало. Трупнах едно участие за ваучера за пътувания...

Когато им писах коя сума да се регистрира ми отговориха, сумата на цялата бележка. Сега казват само на продуктите. И при предишните им игри съм получавала различни отговори.

Каменица са написали, че удължават играта и оправят сайта.

# 128
Наистина не ви разбирам защо губите време и нерви да пишете имейли и да се ядосвате?На касата си сложете разделителче и си платете участващите продукти отделно.Никой до сега не ми е отказвал да си плащам отделно покупките.

# 129
Наистина не ви разбирам защо губите време и нерви да пишете имейли и да се ядосвате?На касата си сложете разделителче и си платете участващите продукти отделно.Никой до сега не ми е отказвал да си плащам отделно покупките.

Разбирам, така е по-лесно и в повечето случаи и аз го правя.
Не е правилно обаче да не си информират служителите и да пишат едно, после друго.

# 130

В играта на Милка би следвало автоматично да се натрупват точки за голямата награда. Поне в предната им игра с идентична голяма награда , беше така.

# 131
Здравейте хора. Може ли някой да ми помогне малко? Искам информация за това какъв точно е телевизора,който спечелих от КК. Къде мога да намеря такава,знаете ли?

# 132
  • Варна
https://syoss.henkelpromo.bg/ Не видях да е споделяне.

# 133
Нестле са публикували някакви печеливши ..само от мързел няма да коментирам какви имена са и как не са попълнени по правилата..за едни евтини слушалки няма да се ядосвам/гроздето е  кисело нали Simple Smile/
https://promo.nestle-cereals.com/quiz/1364793_1053/xbox-bulgaria.html

# 134
Е този път вече в сайъс няма да участвам. Вдигнали участие на 15 лв, смъкнали наградите на 5, и тъй като следих много обстойно последните им 3 игри, виждам, че не проверяват касовите бонове и си печелят едни и същи хора. Този път пасувам.

Общи условия

Активация на акаунт