Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 815
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 720
Очаквано ме няма в Salza.

# 721
  • При децата ми
Има повтарящи се имена в "Salza".
И Мирославчо и Альонушка

И тук вероятно има рисувачи! Жалко.

# 722
  • у нас
Хич не обичам така да ми започне денят, но ме няма в Салза. Как исках едно дронче. То май беше последното, в което се бях включила. Е, спокойна съм, че Миро ще има дрон, обаче.

# 723
  • София
И мен ме няма за дрон, но това е положението Simple Smile Нещо няма много летни игри, или аз просто не играя много. Преди си имах кърпи, чанти за плаж и други летни неща.

# 724
Значи... винаги когато чакам с нетърпение печеливши от някоя игра, ме няма. И аз и ММ бяхме с по 5 бележки, но ни няма. Дано проверят бележките, че така е доста неприятно

# 725
Тази Салза я чаках с такова нетърпение и искахме дрон, че сега съм супер разочарована от тях. По-късно ще видя коя агенция я организира и няма да им играя в игрите. За мен спечелилите от фамилията печелят чрез агенцията и я слагам в черния списък. Отделно жената, дето я има 2 пъти.
Това ми е наградата от Кикоман - куфара е уникален, дървен, тежичък, но ще ми е аксесоар в спалнята Simple Smile

Сега тая надежда за миксера на ЛаПни, както им казва малкия Simple Smile И понеже мрънкането помага - мрън, мрън, мрън Simple Smile

# 726
И мен с бележка за над 20 лева ме няма ,но ще рупам солети и ще се радвам че отбора мошенници пак се намести и в малки и големи награди.

# 727
Има ли активна игра на ариел?

# 728
  • София
Има ли активна игра на ариел?

Ariel, Lenor, Fairy, Swiffer & Kaufland - https://www.pgonlinepromos.bg/KauflandMbciRaffle 💥
Купи продукти Ariel , Lenor , Fairy и/или Swiffer от Kaufland за минимум 19,99лв. , регистрирай касовата бележка на сайта и участвай в томболата за:
🎁 1 от 2бр. Конзола за видео игри
🎁 1 от 5бр. Система за домашно кино
Играта продължава до 31-ви юли 🥳

Цитат на: Boby_֎_֎_֎
link=topic=1670558.msg48310576#msg48310576 date=1721283223

Сега тая надежда за миксера на ЛаПни, както им казва малкия Simple Smile И понеже мрънкането помага - мрън, мрън, мрън Simple Smile
Каква е тази игра за миксер, активна ли е още?

# 729
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Не мога да повярвам, с дрон съм.

# 730
  • Сф
Писах им да си проверят списъка и бележките, ЗИВ ЕООД е организатора, това са sweet+
 Писна ми и от тия с магазините с по 100 чукнати фиктивни  бележки ,че чак и тук се обясняват как обичат точно определено сирене и затова печелят, абеее...
Пишете и вие! Аз съм на Месинджър, но има и мейл административен. Нещо ми остава неприятен привкус играта след като видях списъка, а не защото не печеля . Продуктите са хубави ,а и по Задушница свършиха работа. Сега и аз ще рупам соленки с кашкавал в изобилие Simple Smile за разлика от Мирославчо . Ааа, не става
https://ziv.bg/contacts/

# 731
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз много харесвам соленките на Салца и затова се включих в играта им.Надявах се да зарадвам момчето ми което днес има рожден ден с дрон, но уви нямам късмет!

# 732
Имах надеждата, че след като не обявиха на 15, проверяват бележките но уви. Аз също съм без дрон - изключително желана награда от моето момче.
И аз съм от хората, които като чакат някое теглене с голямо нетърпение, награда няма. 90 % от наградите ми са  с една бележка  и супер неочаквано, или съм забравила, че ще теглят.

# 733
Аз много харесвам соленките на Салца и затова се включих в играта им.Надявах се да зарадвам момчето ми което днес има рожден ден с дрон, но уви нямам късмет!
Честит рожден ден на детенце, да е здраво, с късмет във важните неща, да е щастливо и обичано!

П.С. - И мен ме няма

# 734
Да ти е живо и здраво детето, Захарче!
Моят син също много искаше дрон. В комбинация с това, че ги купуваме и без игри, се бяхме регистрирали доста пъти, но... Здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт