Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 740
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 870
При регистрация на бележка от Кауфланд ( за играта на Каменица) също ми изписа, че вече е регистрирана. Все пак я отчете, защото ми изписа, че съм регистрирала 4 бележки. Странното е , че тази беше с по- различен номер, другите заточваха с пет 0-ли, тази с 0 0011, като последната също е с нулите.

# 871

Само тук можете да ме разберете 😂😂🙊😂😂 Колко мъка ще има в очите на баща ми, който я отваря с нож 🤦😂😂 Дано ме изтеглят за ТВ, че да не ми чете конско 🍀🍀🍀 мрън, мрън, мрън де 🍀🍀🍀
П.С. днес му занесох студена бира с лееееко изтекъл срок на годност, но нито той, нито съседите му, режещи дърва намериха маана на авантата 😛

# 872
Да ви питам - в приложението на Кк, на играта с Джипката, 500 джема ли ви дава най-много да съберете или повече? 🤔
900. Като стигне до 500 и известно време нищо и малко по-късно почва да дава по 20 и така се трупат още 400.

# 873
  • София
Да ви питам - в приложението на Кк, на играта с Джипката, 500 джема ли ви дава най-много да съберете или повече? 🤔
900. Като стигне до 500 и известно време нищо и малко по-късно почва да дава по 20 и така се трупат още 400.
До 1800 метра са 500-те от плодовете и зеленчуците. Joy Следва още едно мостче (третото след тези на 600 и 1200 метра) и започват чипсове и пуканки с по 20 точки. Joy Ако не е прекъсвала играта, няма прекъсване и в появата на джънковете за събиране. Joy И така до 900.

Веднага възниква въпросът, защо полезните неща се оценяват с 10 точки, а чипсовете и пуканките с 20? JoyJoyJoy

# 874
  • Сливен
Преди съм  ги достигала 800-900,после нали нещо промениха и ако имаш повече от 500-600, изписаше 0. Та от известно време пак започнах да ги играя игрите, че ми намалява джемовете и за това реших да питам. Мерси 👌

# 875
Някой знае ли колко дена проверяват бележките на hell спечелих от там колонка.

Качили са нови одобрени.

# 876
  • София
Сикрет, това беше при старата такава игра, която се играеше преди няколко месеца. На тази дава 900 и после излиза надпис, че дневният лимит е достигнат. Явно са я усъвършенствали. Simple Smile  Обаче днес не бях играла и твоят въпрос ме подсети да го направя. При 500 gems ми даде, че съм достигнала лимита. Вчера не беше така. Дано е някакъв бъг! Утре ще пробвам пак.

Интересно, че миналата седмица качих няколко бележки с покупка на кола и фанта. Изобщо не се виждат, нито някой ги е одобрил. За сметка на това преди 1 година бях качила за проба една бележка и в днешно време не е одобрена, защото не била в срока на играта. Simple Smile В първия момент даже се стъписах! После видях датата ѝ - 2023 година. Simple Smile Откъде са я изровили? Simple Smile Дори я нямам в телефона си, защото го смених преди време. Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 22:42 от Таня67

# 877

Само тук можете да ме разберете 😂😂🙊😂😂 Колко мъка ще има в очите на баща ми, който я отваря с нож 🤦😂😂 Дано ме изтеглят за ТВ, че да не ми чете конско 🍀🍀🍀 мрън, мрън, мрън де 🍀🍀🍀
П.С. днес му занесох студена бира с лееееко изтекъл срок на годност, но нито той, нито съседите му, режещи дърва намериха маана на авантата 😛
Смях се с това, но ми даде идея. Точно се чудех как ще изпия 3 кенчета за да регистрирам оставащите 3 кода за тегленето утре Laughing

# 878
  • София
При мен  джипката на Фанта  два пъти не ми дава да продължа
Скрит текст:

# 879
  • София
При мен  джипката на Фанта  два пъти не ми дава да продължа
Скрит текст:
Чупките на трасето са случайни. На третия или четвъртия път няма да има такова препятствие и ще минеш.

# 880
  • София
Печелившите от Узо:

# 881
На Нестии не мога да прикача снимка,някой имал ли е подобен проблем?

# 882
Снощи качих на Нестий без проблем бележка.

# 883
Благодаря, тук рано са качили, мен ме няма. Как пък от толкова Узо една награда не чухнахме, мрън на квадрат Simple Smile Пропихме се залудо.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 09:11 от КалиКали

# 884
Идвам само да помрънкам за тегленията днес,за сега 1:0 за узо.МРЪН

Общи условия

Активация на акаунт