Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 100 588
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 990
Звънят от Рошен от Частен номер. Може и до офис на куриер.

# 991
  • Плевен
Аз им писах на Нестий, пишете и вие. Помолиха за повече подробности защо трябва да проверяват бележките. 😃
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nestea много се изложиха тук! Тяхно задължение е да проверяват всяка една касова бележка. 🥱 Наистина вече ми писна от неориентирани и смотани организатори! Като не могат да правят игри/промоции хич да не се заемат с тази "тежка" задача. Според Вас - ако има нормални и разбиращи от работата си "Организатори"  ( давам пример за Престиж , защото те много се промениха и хората вече повярваха в тях ) дали ще има толкова много фалшиви играещи? Или всичко ще бъде наред щом всичко се проверява и е изрядно?!
Тези от Тимбарк (Nestea) сериозно ли питат защо трябва да проверяват касовите бележките?
Забравиха ли декември миналата година и януари тази година какви разправии  и кореспонденции (https://www.bg-mamma.com/?topic=1617601.165  на стр.12-19) имаше с тях относно играта им
Цитат
"Уютна Коледа с Queen's" https://xmas.queens.bg

Купи 2бр. Сок Queen's 1L кутия и/или 2L PET ( в комбинация по избор - "1*1L кутия и 1*2L PET ; 2*2L PET ; 2*1L кутия ;" ) , регистрирай касовата бележка на сайта и участвай в томболата за:
🎁 1 от 100бр. Робот - прахосмукачка "Xiaomi"
🎁 1 от 100бр. Air Fryer "Philips"
🎁 1 от 300бр. Чопър "Philips"
за фалшиви/нереални касови бележки та отново искат да им се припомня?

Относно Престиж не съм много съгласна, че всичко е изрядно след като не публикуват имената на печелившите. Нека да се види нагледно, кой точно седи зад даден телефонен номер и така да се отсяват, основно благодарение на нас тук - познатите редовно некоректно "печеливши" персони. Същото важи и за много други игри и организатори, където публикуват печелившите само с номер на касова бележка (която ние естествено няма как да разберем дали е реална) или пък само с част от телефонен номер без имена, където не можем да се усъмним в даден печеливши и да докладваме.

# 992
Аз още вчера писах под твоя коментар да си проверят тегленето.
Относно играта на Миаманте и Лидия, аз съм единствената, която е коментирала под поста им, веднага след обявяването, че играта не е коректна и е нагласена! Пишете всички, които играем под поста, нека се засрамят, че мислят нас за балами. Аз също използвам продуктите им вече втора година, но ще ум поставя бан.
Аз също им писах и прочетох техния отговор със сутрешното кафе, както очаквах- формален отговор- низ от учтиви думи и заявки, които не означават нищо, ако не са подкрепени с действия. Още преди да се разсъня съвсем им отговорих с текст 5× на техния отговор, видяно е преди 5 часа, но няма реакция. Допускам, че комуникацията върви със служител от средния ешалон, който също е в задругата. Не вярвам създателят на този популярен бранд козметика, пък дори и самата Лидия алфа да знаят и да одобряват случващото се.🙂

# 993
Здравейте, отговарям с малко закъснение, играта с джипката в КК, дава около 970 gems, днес от 1вият опит обърнах джипката на 250 gems, 2рият опит стигнах до 5км, като след 2рият км, не дава gems.

# 994
Аз съм с комплект от ИГ днес.

Като цяло, този месец съм повече от щастлива откъм награди!
Телевизор от КК, Агънцето от Пуфис.
Чакам чаши от КК, тази награда от днес от ИГ + още един несесер с мокри кърпи от ИГ също.
И .. една много прилична сума ми влезна в сметката, та сега предстои да си закупим кола.
Пожелавам късмет на всички.
И нека Август също сбъдне мечти. ❤️🙏

# 995
За да ане цитирам поста си, че стават едни дългиии постове 😁 - да наистина е симпатична и готина престилката. 👌 Такава до сега не съм имала, даже веднага ще й намеря мястото - до барбекюто на въглища.
Така - в КК приложението, на последната игра свързана с "олимпийските игри" , колко максимално диаманта ви дава, в една игра? 🤔
250...това ми е максималното.

# 996
Аз още вчера писах под твоя коментар да си проверят тегленето.
Относно играта на Миаманте и Лидия, аз съм единствената, която е коментирала под поста им, веднага след обявяването, че играта не е коректна и е нагласена! Пишете всички, които играем под поста, нека се засрамят, че мислят нас за балами. Аз също използвам продуктите им вече втора година, но ще ум поставя бан.
Аз също им писах и прочетох техния отговор със сутрешното кафе, както очаквах- формален отговор- низ от учтиви думи и заявки, които не означават нищо, ако не са подкрепени с действия. Още преди да се разсъня съвсем им отговорих с текст 5× на техния отговор, видяно е преди 5 часа, но няма реакция. Допускам, че комуникацията върви със служител от средния ешалон, който също е в задругата. Не вярвам създателят на този популярен бранд козметика, пък дори и самата Лидия алфа да знаят и да одобряват случващото се.🙂

Аз нямам дори сийване на това, което им написах вчера след тегленето. Ще почакам за отговор. Несериозно е да си качват сторита редовно след тегленето и да си затварят очите за недоволството на не малко хора. Нямаше и да го отбелязвам, но бяха обявили ден за теглене 21.07, а изтеглиха на 22.07. Няма нищо всеки си има личен живот, както и някакви спънки, но ако фирма поддържа профилите на бранда Миаманте и Лидия Алфа, те това им е работата. А има едно мълчание и неглижиране, може и да проверяват, но нека уважат нас последователите, които наистина сме заинтересовани.  Интересно колко хора им писахме и те не отвърнаха поне с едно стори към всички ни, като няма да бъде личен отговорът…

# 997
Случайно някой от тук да е спечелил от играта на Пиринско в ИГ? На 26.06 беше тегленето, казаха, че до 20.07 ще е при мен, а още няма дори прието като доставка? Не че е кой знае какво, тениска е, но все пак

# 998
Днес ми се обадиха от ГТП "Аутотест груп", че съм спечелила 15% намаление за годишен преглед на автомобил...пък нямам запис да съм участвала в някаква такава игра. Дали не помня от жегите или съм за гинко билоба Rolling Eyes Има ли други спечелили?

# 999
Някой да е видял победители / 5 на брой/ в игра на FREYWILLE?

# 1 000
Днес ми се обадиха от ГТП "Аутотест груп", че съм спечелила 15% намаление за годишен преглед на автомобил...пък нямам запис да съм участвала в някаква такава игра. Дали не помня от жегите или съм за гинко билоба Rolling Eyes Има ли други спечелили?
Имаше такава игра във фейса

# 1 001

Дойде наградата от Била и Юниливър. Омекотителя и душ гел Lux са отваряни и е отливано от тях.

# 1 002
  • София

Дойде наградата от Била и Юниливър. Омекотителя и душ гел Lux са отваряни и е отливано от тях.
Ужас. Пиши на организатора.

# 1 003
  • Сливен
С покупка на Хип продукт, спечелих ето тази кутия за съхранение на мокри кърпи. За СЛИВЕН - магазин Дъга. Другите награди са - щипка на HIPP/като готварските, като отвориш продукт и с нея да го съхраняваш/, преходна чаша за вода и 4-тата награда  е форма за сладолед.

# 1 004
denyil благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт