Януарчета 2025 тема 2

• 42 668
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Всяяка вечер с мъжа ми,по 10 000 крачки  ги правим из града.

За усещането едно от момичетата беше написало бълбукане,точно това е думата която търсех 🤣

Цитат на: belleelle1
link=topic=1670613.msg48399854#msg48399854 date=1723141317
Правите ли си дълги разходки вечер или леки тренировки, йога? Общо взето колко гледате да се движите?

# 361
Аз , като легна по гръб , усещам как ми се мести коремчето и го виждам. В 17та седмица и 4 дни съм .Heart

# 362
И също така последен въпрос обещавам 😁😁 Имате ли проблем със зърната,да са едни като изсушени и белещи се не често де,ама от време на време да знам дали да питам АГто другия път дали е проблем

# 363
И също така последен въпрос обещавам 😁😁 Имате ли проблем със зърната,да са едни като изсушени и белещи се не често де,ама от време на време да знам дали да питам АГто другия път дали е проблем

И при мен се получава понякога , мисля, че е нормално. Направо смятам да си взема крем за зърна. И без това после сигурно ще трябва...

# 364
Нормално е... И ме сърбят и се белят😁

# 365
Мда, и при мен така, още 4 месец се изцъклиха като бибероните на шишетата на авент 🙄 - затова още от тогава си ги мажа с крем за зърна. Моята най-добра дружка ме застави още тогава да започна с мазилата за зърна и срещу стрии. Препоръчвам ето тези на снимката. Ако ли не, и свинска мас върши работа. Имам си в запас в случай, че забравя да си купя.

# 366
Мда, и при мен така, още 4 месец се изцъклиха като бибероните на шишетата на авент 🙄 - затова още от тогава си ги мажа с крем за зърна. Моята най-добра дружка ме застави още тогава да започна с мазилата за зърна и срещу стрии. Препоръчвам ето тези на снимката. Ако ли не, и свинска мас върши работа. Имам си в запас в случай, че забравя да си купя.

Доволна ли си от Мустела? Аз си взех тези на Палмърс и се мацондря с тях, но миришат малко гадно :d

# 367
Доволна съм, да
но моята кожа е тъй или иначе разтеглива, не си давам много зор да се мажа, по-скоро само вечер или като ме приболи.
Иначе кремът срещу стрии помага и при болките докато се разтяга коремът. За зърната съм доволна много повече от мустелата отколкото от матернеа. По-рядък е и по-лесен за нанасяне и не боли толкова като го слагаш. Матернеа е също добър, но боли като го слагаш, защото е гъст 🙄

Доволна ли си от Мустела? Аз си взех тези на Палмърс и се мацондря с тях, но миришат малко гадно :d

# 368
  • Пловдив
Аз съм голяма бяла птица. Отивам в Софармаси да си взела Мустела и взимам два продукта на Матернеа. Е, после взех и на Мустела 😂 отделно ползвам на Палмърс и съм си взела масло от So simple. Луда съм на тема козметика, но колко ползвам е отделен въпрос.
В софармаси има 20% намаление на продукти за стрии.

# 369
  • Варна
Аз съм голяма бяла птица. Отивам в Софармаси да си взела Мустела и взимам два продукта на Матернеа. Е, после взех и на Мустела 😂 отделно ползвам на Палмърс и съм си взела масло от So simple. Луда съм на тема козметика, но колко ползвам е отделен въпрос.
В софармаси има 20% намаление на продукти за стрии.
на кои марки е намалението не разбрах?

# 370
  • Пловдив
На всичко за мама и бебе. Сега видях, че да различни проценти намаленията според марка.

# 371
Човечето го усещам от 17гс, най-вече когато легна по гръб.
Аз се мажа с ADerma, exomega или с Bioderma  atoderm,  и двете са за атопична кожа и силно хидрагиращи. Стрии от първата бремеменност имам само на гърдите, защото просто не ги мажех, за което съжалявам много. Толкова ме боляха, че не ги пипах. Сега също ме борят но ги мажа, още не съм започнала с крема за зърна, но и зърната много ме болят. Сутиен не мога да търпя, след баня хавлия не мога да си наметна....много е неприятно.

# 372
Момичета, ползвате ли топка и откога е препоръчително? Всъщност какво се в прави с нея? 😁 И колко трябва да е голяма?

# 373
Днес случайно попаднах какаово масло за тяло на Икаров. Мирише приятно и кожата става много мека. Органично е , ще пробвам и с него , за сега изглежда супер.

# 374
Момичета, ползвате ли топка и откога е препоръчително? Всъщност какво се в прави с нея? 😁 И колко трябва да е голяма?
Не, не ползвам

Общи условия

Активация на акаунт