Януарчета 2025 тема 2

• 40 252
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета в 13+3г.с., днес бях на фетална морфология и доктора каза, че всичко изглежда наред с бебчето, сега ще правим и пренатален тест за още по - голямо успокоение. Но имам един въпрос, мислим със съпруга ми да пътуваме до Испания началото на август, вие какво мислите за летенето със самолет.
Мисля, че не трябва да минаваш рентген на летището, а относно Испания - непоносима жега е август месец. Също преди самия полет бих пила нош-па и магнезии

# 61
Как сте днес дами, минахте ли повечето начални изследвания и БХС?

# 62
Минах аз още преди 2 седмици БХС и лукарката ми потвърди, че са чудесни резултатите. Взеха и първи стандартни изследвания- всичко точно за сега. Аз съм вече в 14 гс + 3  дни и се майтапим с лекарката, че ще е на тръни точно по празниците - термин 2. 01.

# 63
Здравейте,
Миналата седмица минах и аз фетална. Излязоха и резултататие от Vision test. Всичко е наред и очакваме момченце.
Мен също всеки ден ме боли глава, става ми зле и продължавам да повръщам. Пробвах да пия парацетамол, но не ми помогна. Явно така ще е и когато бях бременна със сина ми по същия начин ме болеше главата до 5 месец.
Не мога да се понасям колко съм емоционална. Днес си разплаках на една серия на Блуи, предполагам някой го знаят, а на други им предстои да го научат.

# 64
Аз съм в 12гс и днес дадох кръв за пренатест. Очаквам обаждане за първа фм... В очакване съм.
Кръвните изследвания са ок с изключение на вит. Д и желязо, та пия добавки.
БХС няма да пратя.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 15:57 от tedi_eneva

# 65
Аз съм направила вече всички необходими изследвания (кръвни), които ми каза докторът, включително и БХС в 11 г.с. Резултатът ми е супер и няма да правим пренатален тест, докторът каза, че няма нужда. Следващия път ще обсъждаме кога да отивам на ФМ.

# 66
Минах аз още преди 2 седмици БХС и лукарката ми потвърди, че са чудесни резултатите. Взеха и първи стандартни изследвания- всичко точно за сега. Аз съм вече в 14 гс + 3  дни и се майтапим с лекарката, че ще е на тръни точно по празниците - термин 2. 01.

И моят термин е тогава🥰

И при нас БХС мина преди две седмици + прена тест от Vision. Казаха ни, че малкото човече изглежда прекрасно, маркерите са супер, от БХС също са нискорискови статистиките. Чакам първият си час за ЖК на 22ри, за да ми вземат изследвания. За сега само тсх и прогестерон пуснах. Тсх е супер, прогестерона ми се струва на долна граница (115 от граници 81-265). Някой проверявал ли го е?

# 67
Аз още в началото, когато пущах второ ЧХГ реших да пусна и прогестерон и тогава видях, че е малко нисък и го показх на доктора. До скоро приемах Дуфастон, но вече спрях приема му. Не съм го изследвала отново. АГ най-добре ще ви каже дали е добре.

# 68
Има ли още бъдещи майки, които не са казали на никого? Ние с таткото и гинеколога ми само знаем все още. Започва да ми проличава коремчето, понеже бях плоска преди да забременея и ми е трудно да се крия вече. В понеделник ми е първата фетална и планирам живот и здраве, ако кажат, че всичко е наред тогава да споделим, като ще започнем от синът ни. За там най-много се вълнувам и притеснявам. Имаме няколко загуби преди тази бременност, но той беше доста малък, за да разбере каквото и да е, а сега вече осъзнава и знае какво са братя, сестри. Чудя се как да му поднесем новината най-подходящо.🍀

# 69
Ние също не бяхме казвали , но мина БХС на 2ри и вече споделихме с близките роднини и някои близки приятели. В офиса може би след месец ще кажа на екипа ми, за момента само шефа ми знае, но си работя от вкъщи. И така .

# 70
При нас само родителите ни знаят и до момента, чудим се кога да споделим с близки приятели. Аз много, много не искам да казваме, тъй като сме в малък град и ще се разчуе набързо Laughing . Казахме си след като излезе резултатът от БХС, но все още имам колебания,  а и не ми личи почти.

# 71
Аз казах в работата, защото ме приеха в болница по спешност и нямаше как да отида в понеделник.
Не исках да лъжа, че ми има нещо друго и просто написах на моя шеф на вайбъра и това беше.
Пуснах си болничния към ЧР и обърнах внимание да не се разгласява какво ми е било и къде съм лежала. Познавам ги много добре, бях част от екипа 5 години и знам как клюката върви при едни определени хора. Да се надявам, че няма да се разбере масово.

# 72
Това с клюките в офиса е ужасно, има хора, които наистина си нямат личен живот. Аз работя в Софийска фирма в офис в Пловдив - вече втора година откакто се преместих, случвало ми се е да ми се обаждат "колежки" да ме питат бременна ли съм вече. :d Недоумявам. За протокола не бях бременна тогава, но пак е малко нахално.

# 73
  • Пловдив
Мен вчера ме среща позната, която не съм виждала от 4-5 години. Първият й въпрос беше - вие колко деца имате ??? А сега съм бременна за първи път и тя знае, че нямахме.
Колежки от старата работа също по празници - хем честитят, хем разпитват за нещо ново по- така. Винаги. Чуваме се с тях веднъж в годината или два максимум.

# 74
Здравейте мили бъдещи майчета, включвам се с една тъжна новина от мен, за съжаление малкото човече няма сърдечен ритъм и е спряло да расте. Емоциите ми бошуват, много ми е тъжно, но имам две прекрасни дечица, които ме крепят. На вас мили майки ви пожелавам с цялото си сърце, едни здрави доносени здрави бебчета, които мнооого да ви радват ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт