Януарчета 2025 тема 2

• 40 218
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Аз накупих мазала, ама се сещам веднъж -два пъти седмично. АГ ми каза, че е хубаво от рано да се почне и по бедрата също да слагам.

# 46
Даже се прибираме от морето, но в басейна и морето не съм влизала. Аз по принцип не влизам, не обичам да се мокря, студено ми е, а от басейна ме е и гнус. Не се и пека, защото съм доста тъмна, то не знам на къде повече тен 😀, но пък се мажа с детска защита 50+.

С първата бременност се мазах с Био ойл, Palmer’s, зехтин и Мустела за бременни всеки ден по два пъти. Някъде в 7-мия месец се почерпих със стриите, мазах и след това уж пресни с мазила, но няма файда. До ген е, а казват че тъмната кожа не е толкова предразположена към стрии..

# 47
Привет и от мен, аз по препоръка си взех Palmers една мама тук ги похвали и моя приятелка ползва. Мажа се вечер след като се изкъпя. Още от преди месец някъде, но аз съм пълничка и си имам стрий, вероятно и генетично съм предразположена. Но ще се мажа пък да видим. Моят гинеколог беше категоричен - къпане в море - да, в басейн - абсолютно не. Излагане на слънце до 12ч и след 16:30, задължително висок фактор 50 . Дори и в момента каза хубав крем за лице с uv 50 защита. Много течности , и късни разходки вечер на хладно покрай морето.

# 48
Здравейте, мина и моята фетална морфология. Докторката каза - чудесно бебе 🤗
Да се похваля, чакаме момиченце 🥳
Изравнихме отборите, първото е момче Simple Smile

Относно стриите- наистина е ген. Аз от първата бременност нямам нито една (родих в 8мия, може и това да има значение,з защото тогава коремчето е по-малко)
Мазах се с олиото за стрии на Икаров (има специално за бременни)
Сега още не съм започнала, че още съм на етап "преяла " и не ми личи Simple Smile

# 49

Относно стриите- наистина е ген. Аз от първата бременност нямам нито една (родих в 8мия, може и това да има значение,з защото тогава коремчето е по-малко)
Сега още не съм започнала, че още съм на етап "преяла " и не ми личи Simple Smile

Страхотни новини 😍 Да ти се роди едно здраво момиченце ♥️ Ох и аз нямам търпение следващата седмица да видя как се развиваме. На мен ми е трета бременност, имам две здрави дечица, но вълнението е голямо, все едно е първа бременност. Бях си казала, че няма да се поддавам на емоции и че, каквото е писано това ще стане, но когато го видях на видеозона недоразвито и чух сърчицето, душичката ми трепна ♥️

# 50

Страхотни новини 😍 Да ти се роди едно здраво момиченце ♥️ Ох и аз нямам търпение следващата седмица да видя как се развиваме. На мен ми е трета бременност, имам две здрави дечица, но вълнението е голямо, все едно е първа бременност. Бях си казала, че няма да се поддавам на емоции и че, каквото е писано това ще стане, но когато го видях на видеозона недоразвито и чух сърчицето, душичката ми трепна ♥️

Много благодаря за милите думи! Дано всички дечица се родят живи и здрави и на термин 🙏
И на мен днес ми е много емоционално, честичко поплаквам и се гушкаме с малкия... С мъжа ми се чудим как ще разделим любовта си на две .. но казват, че не се разделя, а се удвоява 🥰🥰💙❤️

# 51
Момичета, само парацетамол ли пиете за глава? Днес цял ден ме мъчи главата .

# 52
Не съм пила лекарства, но може Парацетамол.

# 53
Ох мале главоболието е било високо кръвно. Измериха ми сутринта 162 на 98. Явно за това ме е стегнала главата. Дори не помня да съм била на жега или да съм се притеснила нещо…. Като си полежах и пих повече течности се нормализирах на 119/82 .

# 54
Леле аз при такова кръвно не мога да стоя на краката си! Дано не се повтаря!

# 55
Не знам какво стана, цял живот съм с ниско кръвно. Не съм стояла на жеги… явно наистина всичко се променя много. Ще следя сутрин и вечер ми каза доки и ще си водя дневник да видим.

# 56
Здравейте мамчета!На 2ри бях на контролен преглед и съответно ме подсетиха за ФМ и БХС,но тъй като съм бременна за пръв път мислех че първата е малко по нататък във времето,та въпроса ми е следния моята АГ ми препоръча следващата да ида,и тъй като ще ходя в Стара Загора много държах при Иванов(някои от вас може би го знаят) а той има час за 22ри най рано…другият ми вариант е Цонева за 9ти там съм чувала недобри мнения ии съм доста скептична.От кабинета на Иванов ми искаха последна дата на МЦ и изчислиха че 22ри не е късно (сега съм в 10+5 дни)…а моя годеник държи да ходим и на двете.Какво бихте ме посъветвали
здравей ,аз съм 12г.с
Вчера ходих на фетална морфология,според мен отиди да си видиш бебенцето 🙂

# 57
Здравейте, момичета в 13+3г.с., днес бях на фетална морфология и доктора каза, че всичко изглежда наред с бебчето, сега ще правим и пренатален тест за още по - голямо успокоение. Но имам един въпрос, мислим със съпруга ми да пътуваме до Испания началото на август, вие какво мислите за летенето със самолет.

# 58
Здравейте, момичета в 13+3г.с., днес бях на фетална морфология и доктора каза, че всичко изглежда наред с бебчето, сега ще правим и пренатален тест за още по - голямо успокоение. Но имам един въпрос, мислим със съпруга ми да пътуваме до Испания началото на август, вие какво мислите за летенето със самолет.

Аз съм 14+2гс и преди 10тина дни на ФМ докторката каза, че няма проблем да летя ако се чувствам добре. На нас ни предстои след 2 седмици полет до Италия.

# 59
Мен ме чака път с автобус поне 3-4 пъти до октомври до Турция 🙄

Общи условия

Активация на акаунт