Януарчета 2025 тема 2

• 41 154
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета как сте, вече ориентирахте ли се какви памперси ще използвате и каква козметика. Кои са по - добри, моля споделете мнение, първа бременност ми е🍀

# 616
Момичета, какво витамини е добре да си изследвам?
За памперсите - Pampers, козметика - Sebamed. С първото ми дете съм ползвала тях и съм много доволна.

# 617
Здравейте, момичета как сте, вече ориентирахте ли се какви памперси ще използвате и каква козметика. Кои са по - добри, моля споделете мнение, първа бременност ми е🍀

Pampers Premium Care ще заредя, заедно с техни мокри кърпи. Не мисля докато е новородено да тествам други. По мои наблюдения Pampers са си най-добрите. За козметика още не съм решила , много зависи каква ще  е кожата му - вероятно ще заредя Mustela или на A Derma + B panten за подсичане. И там не мисля да правя много експерименти - 100% медицинска козметика ще ползвам в началото.

# 618
Мокри кърпи на Бебо.

# 619
Не съм мислила нищо🙄 Толкова далечно ми се вижда😀
Днес видях едно бебе на 1м...леле милото колко е малко, забравила съм какво е било.

# 620
А, започнахте ли вече да си купувате разни неща и да се подготвяте. Аз съм в 24г.с. и мисля лека полека да гледам и да купувам.

# 621
Kanine какви други симптоми имаше, какво ти изписаха и след колко време настъпи облекчението?

Какво се пие за температура? Сега ми е 37.7. Одеве стигна до 37.9. Пих Инфлуцид и си направих компрес с оцет. Ако мине 38 какво да пия според вас? Sad

# 622
За памперсите сме ползвали какви ли не.
В началото ползвахме Памперс Актив бейби, но са доста ароматизирани.
Премиум кеър са доста по-дебели, не ги харесах.
На лидл са много плитки и твърди.
Накрая открихме на ДМ - ами супер са, няма пропуски, тънки, мекички, не миришат на нищо.
Ще заложим отново на тях.
Козметика - Мустела.
За подсичане - розовия на Галафарм,  никога не се е подсичал от тях.
Мокри кърпи - бебо основно, но и Бочко,  и Тео бебе стават, само не на Памперс,  не ми харесват изобщо.

Относно витамините - моята АГ ми пусна витамин Д и Б12, но зависи и от оплакванията.

# 623
За изследвания и аз пускам само каквото ми назначи АГ. Нищо не съм си пускала сама, няма и да си пусна.

Количка сме взели, дадоха ни някои неща близки, малко дрехи съм навзела , за да мога да си подреждам малко по малко. По нататъка ще отида и всичко друго накуп ще взема.

# 624
  • Варна
А, започнахте ли вече да си купувате разни неща и да се подготвяте. Аз съм в 24г.с. и мисля лека полека да гледам и да купувам.
Аз отдавна купувам тук там по нещо. До тук няколко близки ме снабдиха с дрешки основно и други бебешки истории….стерилизатор, сушилник, барбарон, шезлонг, активна гимнастика, обиколник, чаршафи. Още 2 момичета чакам да ми дадат неща и от там нататък ще видя какво има да се докупува.
За козметика приятелка препоръча Бебо.
За Шишета взех нук и авент.
Количка, кошара сме избрали, ноември мислим да ги вземем.

# 625
dreamer-97, температурата спадна за няколко часа с Инфлуцид и шуслерови соли, също така компрес с оцет и вода. На другия ден се чувствах по-добре. Имах още секрет от носа, запушен нос, като от миналата събота продължава всичко. Тъкмо се подобря и нещо ново - тази нощ имах разстройство и днес на няколко пъти. Sad Лекарката ми каза диета..... Каза, че сега има много вируси. Лимони , мед преди разстройството помагаха, но май ми лимоните ми раздразниха стомаха.

# 626
Аз изкарах много кофти стомашен вирус в началото. АГ ми изписа Ентерол ударно две прахчета и после по 1 сутрин и вечер . Смекта каза че също е разрешена. За 3-4 дни премина с тия неща и диета.

# 627
Здравейте!

И на мен ми дадоха дрешки, но са чак между 6 М и 2години. Но още две приятелки казаха, че ми приготвят неща.
Памперси мисля Pampers да ползваме. Козметика не съм мислила, но може би Sebamed за къпане и олио, Bepanten и Sudocrem против подсичане. Павловичa маз беше хубава също си спомням. Мокри кърпички от Лидл може би.  В България много си ми харесваха нещата на Бочко.
На компютъра видях, че пазя разни списъци дето съм правила през първата бременност. Тогава беше по-трескава подготовка. Креватче, количка и един шкаф ще трябва да купим в някакъв момент. Но предният път се изненадах колко много неща ми дадоха в крайна сметка. Като се роди бебето също много подаръци получихме и изведнъж бяхме доста затрупани 😁

# 628
Искам да споделя , че като повечето първескини допуснах огромната грешка да купувам от всичко по много и накрая да се чудя какво да ги правя. Всякакви светещи играчки с бял шум , електрически люлки , нагревател и какво ли още не . Даяна се е люляла на тази люлка точно два пъти.
За козметика - Мустела , като за начало,  после и на  Бочко са много добри. За подсичане се кълна в Судокрема. Памперси ,с каката дълго време бяхме само на Памперс , ми , не са нищо особено и излизат златни , тези на ДМ или Молфикс вършат чудесна работа . Да похваля и кърпичките на Бебелан , много са големи и плътни, и не дразнят .

Още нищо не съм купувала,  раничко си е , а и чакам да почнат Черните Петъци , за да не се проклинам после.
 Вчера бях на преглед и моята Гинеколожка ме изненада с новината, че или ще е Коледно секцио или около 2ри Януари. Терминът ми е 11ти, вече съм 24та седмица . Сега трябва да си направя втори път кръвните изследвания и обременяването с глюкоза . Имам чувството , че тази бременност ми минава като един миг . Кога стана 6ти месец. Hug

# 629
От вчера съм със странна болка във влагалището и то самп от едната страна.
Не постоянна... Днес е като иглички🙄
Има ли други с такива усещания??

Общи условия

Активация на акаунт