Януарчета 2025 тема 2

• 41 131
  • 734
  •   1
Отговори
# 645

Този е моят. На достъпна цена и обхватът е добър,  също живея в къща .
Как ви излязоха микробиологиите на вас , мами ? На мен и двете досега излизат с кандида и сега съм на макмирор.

Първата със стрептокок б, втората чиста, третата чиста. Явно уморихме тия гадинки .
За кандидата само с макмирор може и да не стане работата.

# 646
Ами не знам,  първият път ми предписа полижинакс и ги изчисти за 2 седмици , хванах едно вирусче и те цъфнаха. Сега ще видя какво ще направим . Аз по принцип съм доста податливи и не знам кое би избило тези гадини.

# 647
Момичета спрели ли сте се на модел помпа за кърма вече?  Гледам ги от няколко дена и съм набелязала 1-2, чудя се между електрическа и ръчна.

# 648
Момичета спрели ли сте се на модел помпа за кърма вече?  Гледам ги от няколко дена и съм набелязала 1-2, чудя се между електрическа и ръчна.

Препоръчвам електрическа. Особено, ако ще се ползва редовно.
Аз съм с тази

Две бебета изхрани - моето и на сестра ми. Сега пак ще съм си с нея.
С първото дете се цедях по 7-8 пъти на ден, около 8 месеца. Препоръчвам я, въпреки че е доста по-бюджетен вариант от останалите електрически.

Първите дни в болницата бях с ръчна- не бих си го причинила отново...

# 649
  • София
Доста хора ми препоръчаха и на мен електрическа. Спрях се на Медела Соло+ харесах я на бебешкото изложрние в Експото миналия месец 🤗

# 650
  • Варна
Аз се чудя дали да не си поръчам от алиекспрес една, там цените са в пъти по -ниски. Даже се чудя дали да не е хендс фри и дали да е 1 или 2.

# 651
От баткато имам електрическа на Авент. Много съм доволна и ще си я ползвам отново. Ще видим колко ще кърмя.😏

# 652
Привет, момичета! Препоръки за дигитален термометър?

# 653
В 24 г.с съм и от 1 седмица имам брутални киселини. Докато лежа по корем се ядва, но обърна ли се настрана става страшно. Всичко ми се покачва нагоре и даже повръщам. Бианицита са си слабички, ама ползвам само тях. Някоя друга страда ли като мен така?

# 654
В 24 г.с съм и от 1 седмица имам брутални киселини. Докато лежа по корем се ядва, но обърна ли се настрана става страшно. Всичко ми се покачва нагоре и даже повръщам. Бианицита са си слабички, ама ползвам само тях. Някоя друга страда ли като мен така?

===
Да, аз съм се примирила :/ Кефира до скоро ми помагаше, пия по малко сода , но най- вече гледам да избягвам това, което ми причинява най - много киселини - тестените продукти.

# 655
  • Пловдив
Аз две вечери подред имам киселини и даже ми се случва да ми се качва стомашен сок в устата. Мисля, че така се казва.

# 656
Аз се чудя дали да не си поръчам от алиекспрес една, там цените са в пъти по -ниски. Даже се чудя дали да не е хендс фри и дали да е 1 или 2.
И аз на там клоня. Да, в алиекспрес не са маркови, но са чисто нови на цени по-ниски или поне колкото са употребяваните в OLX, например.
За киселини на мен фармацевт ми препоръча Бианацид. Да действат, но аз години наред си ползвах Талцид и пак се върнах на тях. Вършат същата работа, но са на половин цена.

# 657
  • Варна
И аз на там клоня. Да, в алиекспрес не са маркови, но са чисто нови на цени по-ниски или поне колкото са употребяваните в OLX, например.
За киселини на мен фармацевт ми препоръча Бианацид. Да действат, но аз години наред си ползвах Талцид и пак се върнах на тях. Вършат същата работа, но са на половин цена.
Точно. Поне е нова. От хигиенна гледна точка не искам ползвана. Ръчна няма да взема, за електрическа 200 -300 лв не ми се дават, защото я ми трябва, я не….

Поръчах си тази помпа. Ще я чакам. Гледах имало я е същата в е маг.

И едни колектори си поръчах, не знам дали ще ги ползвам. Ама да имам.

Иначе за киселини и приятелка лекарка ми препоръча Бианацид. Не съм го пробвала обаче, защото имах киселини до 3 месец.

# 658
Ооо тази изглежда доста прилична и цената също е.
Точно. Поне е нова. От хигиенна гледна точка не искам ползвана. Ръчна няма да взема, за електрическа 200 -300 лв не ми се дават, защото я ми трябва, я не….

Поръчах си тази помпа. Ще я чакам. Гледах имало я е същата в е маг.

И едни колектори си поръчах, не знам дали ще ги ползвам. Ама да имам.

Иначе за киселини и приятелка лекарка ми препоръча Бианацид. Не съм го пробвала обаче, защото имах киселини до 3 месец.

# 659
Момичета, освен Бианацида за киселини, нещо което е по-силно но става за бременни, знаете ли? Понеже днес питах АГ-то ми по вайбър какво да приемам и каза да си взема всичко без рецепта от аптеката?

Общи условия

Активация на акаунт