PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 858
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Хамелеончето😍

# 106
  • BG-DE
На мен лично пеперудата повече ми допада, хамелеончето на живо не ми се видя така симпатично но като цяло и двете не са лоши 😊
В немската Пандора са пуснали някои нови неща, главно шайн (как пък един ТТ талисман няма 😒) Само това колие ми хареса, нищо друго

# 107
Аз си купих от последното намаление в немската Пандора твърда гривна. Да, ама реших ,че не ми трябва  а искам мека🙈 Няма угодия...Ще дебна намаленията пак.

# 108
  • Down south
Скрит текст:
Скоро голямата ми дъщеря ще има РД. Това е нейната гривничка, тя няма много талисмани на нея, не обича да се  кичи и много трудно си избира талисмани. За първи път от много време насам има желание за ново талисманче. Харесала си е два и се колебае кой от двата да си избере.
Това е гривничката.

Toва са талисманите, които си е харесала.

Аз съм за пеперудката, мисля, че ще придаде стил на гривната, но дъщеря ми харесва повече хамелеончето. Какво е вашето мнение“
Искрица, пепрудката определено ми харесва повече, но имайки предвид гривната на дъщеря ти, мисля че хамелеончето ще подхожда по-добре.

Има нови чармс от бившата Shine колекция или така наречената 14 К gold plated. Харесах си няколко.
Доколкото разбрах ще има промоция в следващите две седмици. При покупка на определена цена, безплатна гривна. Надявам се да се добера до една Hug
Мисля за тази комбинация.
Две "таблетки"

в центъра това

или това?

и два клипса

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 04:05 от Daylily

# 109
Daylily всичките ми харесват. Heart Eyes
За другите два талисмана споменати по-горе, не ми допада въобще хамелеончето. Rolling Eyes Сама по себе си пеперудата е по-красива.Нека девойчето сама си избере.

# 110
  • Down south
Днес ходих до физически магазин, исках да видя, как изглеждат някои от новите им неща.
Висящия чарм, който исках е пълна скръб, добра израборка, има го в 12 цвята, наречени "birth stone"  но е пълна подигравка с драгите любители на Пандора.
Ако някой си е харесал такъв чарм, да си спести времето за поръчване и връщане
Скрит текст:

На август 22-ри започва намалението, за което споменах (Пандора САЩ) При покупка над определена сума, безплатна гривна, три  модела на Шайн са включени, досега при тези намаления не са имали Шайн. За мен си струва и горе-долу избрах, какво ще взема

Ако някой има предложение за друга подобна комбинация, моля, нека сподели.

# 111
  • BG-DE
Аз бих използвала клипсовете като spacers т.е. бих им разменила местата с "таблетките". Нещо такова като комбинация, с мои талисмани, разбира се 😊 аз нямам шайн

# 112
Здравейте!
От няколко години нося бижута на Pandora, следя темата, но досега не съм писала.
Харесах си това колие:
https://us.pandora.net/en/necklaces/necklaces/pendant-necklaces/ … bvstate=pg:2/ct:r
Ако някой го има или го е виждал на живо, може ли да сподели впечатления 🙂

# 113
Daylily, и според мен ако размениш местата ще е по-добре, комбинацията на Менерва много ми хареса 😍

# 114
  • Някъде там
Daylily, и според мен ако размениш местата ще е по-добре, комбинацията на Менерва много ми хареса 😍
И от мен глас за смяна на местата на талисманите, по начина, който е споделила Menerva.

Aз поръчах на дъщеря ми хамелончето, с него забърсах и това мурано за мен, което ще е  за твърдата ми гривна.

Мисля, че ще се получи много добре и ще подхожда на другите ми талисмани Simple Smile

# 115
Dailily, харесва ми как си ги наредила, бих ги оставила в този вариант.

# 116
  • Някъде там
Пристигна ми синьото мурано. В началото, като го видях и не ми допадна, но след като го сложих на гривната Heart Eyes. Много освежава гривната ми.

Много ми харесва как стои със златната гривна.

# 117
  • BG-DE
О-о, много е красиво и наистина прекрасно се съчетава с другите талисмани 😍 Със здраве да си го носиш 😊 Аз отскоро започнах да обръщам внимание на муранотата, досега ми се свидеше да давам пари за стъкло 😊 но пък наистина са красиви и вече имам 3 обаче много не ги нося, защото не си махам гривната със седмици и ме е страх да не се счупят. Та искам да попитам здрави ли са?

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 12:58 от Menerva

# 118
Много красиви, със здраве и кеф да си ги носиш !

# 119
  • Down south
Относно мурано-тата. Здрави са, аз имам пет двойки, никакви проблеми. И аз като теб не свалям гривните.
И ако купуваш, взимай по две, балансират много добре.

Искрица, вземи още едно, докато са налични.

Това са гривните, които ще бъдат безплатни след покупка на определена цена

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 00:26 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт