PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 873
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
  • BG-DE
Харесах това сърце, в немката Пандора има оставен отзив за него, че е утежнено в долната част и не се обръща но не съм много сигурна, че е така, някой виждал ли го е на живо?

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 15:43 от Menerva

# 121
  • Down south
Аз го видях онзи ден, от новата колекция е, но понеже знам, че се въртят, не обърнах внимание.
Утре ще ходя отново и непременно ще го разгледам.

# 122
  • HH
Manerva, ти ли беше обяснявала в стара тема за удвояването на точки в немската Пандора?
Кога точно се удвояват тези точки, след покупката ли или настоящите се удвояват?

Искам да си взема колие от серията Moments, обаче искам да го нося с повече талисмани, така като се замисля ще са поне 12 или 13. И не мога да взема решение кое от двете да е. Имам гривни и от двата вида, на първото закопчалката определено е по-удобна за бижу, което се носи на врата, мисля че е и по-сигурната. Притесняваме плетката. Дали ако натежат талисманите няма да се скъса? Относно вторият вид, там размишлението ми е , че ще трябва задължително да си взема осигурителна верижка, което пък ще прави слагането и махането доста трудоемко. А малко се съмнявам, че ще мога да спя с такова нещо без да ми пречи и досажда.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 16:20 от К@тя

# 123
Искрица, честит талисман, хареса ми. А хамелеона би ли показала?

# 124
  • Някъде там
Искрица, честит талисман, хареса ми. А хамелеона би ли показала?
Да, много е сладък.

И на мен ми се иска да имам такова талисманче.

# 125
О, да Heart Eyes Браво, дано детето му се радва. На мен ми е в уиш листа, но напоследък нямам желание за Пандора... Нося си гривните, но не ми се гледа или купува нищо. Даже вчера бях в София, мотахме се часове наред в Парадайс, но не влязох в магазина.ММ беше много учуден Joy

# 126
  • BG-DE
Катя, ако не се лъжа точките ми се удвоиха при достигане на златно ниво. Аз имам колието със закопчалка топче, нося го вече 3 години без да го свалям и не ползвам осигурителна верижка но пък и не съм му слагала повече от 3-4 талисмана. Първото не знам дали ще издържи много талисмани, а и има още един недостатък, много скубе косата. Може да помислиш и за колието от новата колекция със закопчалка сърце. То е snake chain, а закопчалката няма как да се отвори сама.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 17:28 от Menerva

# 127
  • HH
Manerva, гледам и новото колие със сърцето, и това като твоето с топчето (такова има и със закопчалка сърце) и не виждам разлика в плетката, и двете са snake chain...

Да се редактирам. От доста време съм на златен левел, но не ми е направило впечатление да са ми удвоили точките. Просто искам да си  ползвам 15% за рожденият ден и да опитам да платя и с точки.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 17:58 от К@тя

# 128
Минерва, и аз твоето съм харесала, но четох, че много скубе коса и е късо, моят врат е малък, наистина ли е неудобно?

# 129
  • BG-DE
Катя, за скубането имах предвид първото колие, което си показала studded chain, останалите са все snake chain и поне моето не ме скубе, а косата ми не е къса.
Аз минах в златно ниво в началото на годината (януари) и тогава ми ги удвоиха като пишеше, че е веднъж годишно, не знам на какъв принцип е но тогава ми дадоха и извънреден код за 15% намаление. Може пък да е в началото на календарната година 🤔
mamaLina, моето колие е 45см и ми е ОК не ми е късо.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 18:35 от Menerva

# 130
  • HH
И още един въпрос към Манерва, твоето колие каква дължина е? Другите със закопчалки сърца ги има само по 45см, а аз искам да е по-дълго, тоест като вариант ми остава само опцията закопчалка топче.
Аз съм с много къса коса.

# 131
  • BG-DE
45см е моето но както казах аз не нося по8ече от 3-4 талисмана, когато изобщо му слагам, но щом ще слагаш повече трябва да е по-дълго. Ето така е сега 😊

# 132
  • Някъде там
О, да Heart Eyes Браво, дано детето му се радва. На мен ми е в уиш листа, но напоследък нямам желание за Пандора... Нося си гривните, но не ми се гледа или купува нищо. Даже вчера бях в София, мотахме се часове наред в Парадайс, но не влязох в магазина.ММ беше много учуден Joy
И аз имам такива моменти. В този период дори спирам да си нося гривните. Вчера бях с Пандора и се радвах на новото талисманче, днес съм си само със златната гривничка, лекичко ми е и изобщо не ме се занимава с Пандора. Това състояние понякога ме държи месец, два, три, после пак идва желанието ми за носене на гривни и за нови талисмани.

# 133
  • HH
Поръчах го, като дойде ще го му нанижа няколко талисмана и ще видя дали ще се получат нещата.
Иначе успях да ползвам и наличните точки освен онези 15% намаление. Тук определено ме изненадаха положителни, обикновено може да се възползваш само от едно намаление.

# 134
  • BG-DE
Да, намалението за рожден ден може да се комбинира дори с намалени продукти. Кое колше поръча? Мен голямото сърце много ме гложди да го поръчам но ще изчакам утре Daylily да сподели наистина ли не се върти 😊

Общи условия

Активация на акаунт