PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 156
  • 783
  •   1
Отговори
# 30
Искрица, здравей!

Аз също съм за първия талисман или последния пръстен. Пръстенът ти стои много нежно.

# 31
  • BG-DE
Искрица, всичко на което си се спряла е хубаво. Аз също бях харесала първият талисман но това, че е толкова миниатюрен на живо ме спря и взех двойната детелина и много си я харесвам, а може да се носи и като два отделни талисмана 😊

# 32
Искрица всички са хубави,но най ми харесва последният талисман😍

# 33
  • Down south
По повод избора, бих стояла далеч от първия, този тройния.
Подкопава "закача"  дрехи, други бижута и т.н и в крайна сметка, вместо да му се радваш го сваляш и връщаш.

# 34
Здравейте, преди няколко дни получих тази гривна като подарък и се колебая с какво мога да я комбинирам. Имам две тънки гривни от по 4мм с розов кварц и мислих да добавя още една изчистена сребърна в подобен стил. Свикнала съм на pandora moments с доста талисмани и висулки и не ми се иска може би да я нося самостоятелно.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 09:57 от CherryQuartz

# 35
  • Някъде там
Здравейте, преди няколко дни получих тази гривна като подарък и се колебая с какво мога да я комбинирам. Имам две тънки гривни от по 4мм с розов кварц и мислих да добавя още една изчистена сребърна в подобен стил. Свикнала съм на pandora moments с доста талисмани и висулки и не ми се иска може би да я нося самостоятелно.

Аз бих я носила самостоятелно, но тази гривна би стояла добре и с други меки и тънки гривни в различни цветове. До розов кварц ми е трудно  да си я представя, но защо не. Трябва да пробвате и да проверите.
Благодаря момичета, аз също си избрах последното талисманче. Като се върнем от морето ще поръчам.

# 36
  • BG-DE
Чудна е тази гривна, и аз бих я носила самостоятелно.
Искрица, много е хубава детелинката, да покажеш после как си я комбинирала 😊
От намалението на испанската Пандора се сдобих с това мурано и сега се чудя защо го направих като хич не съм им фен, а и не мога да измисля друга комбинация 😂

# 37
Менерва, харесва ми тази комбинация, мураното е двуцветно и срещуположните цветове на талисманите пасват много добре 😍

# 38
  • Някъде там
Menerva,  честито ново мурано.
На мен лично ми допада комбинацията, цветово стои много добре.
Към средата  на август ще покажа талисманчето.
Ох, днес видях една жена, на възраст около 60, която беше с пандора ме. Очите ми остнаха в гривната.
Съчетанието беше това

# 39
  • Пловдив
CherryQuartz, честита гривна! Разкошна е! Хвърлила съм ѝ око и аз, много ми е удобна тази форма.
Аз имам гривна Панделка и си представям как добре ще си стоят двете Simple Smile.

# 40
Чери, харесва ми гривната ти. Бих я носила самостоятелно, без никакви допълнения. Достатъчно красива и елегантна е сама по себе си.

# 41
  • Down south
От намалението на испанската Пандора се сдобих с това мурано и сега се чудя защо го направих като хич не съм им фен, а и не мога да измисля друга комбинация 😂

Много ми харесва това мурано! Изглежда много classy и елегантно.
Харесва ми комбинацията, можеш ли/имаш ли да занмиш чарма със синьото с такъв, като другия или пък да прибавиш още едно същото мурано за баланс?

# 42
  • BG-DE
Наистина е много красива тази гривна и аз съм и хвърлила око но все не и идва ред, засега съм се сдобила само с пръстена от серията 😊
Daylily, нямам второ такова мурано, то и това беше спонтанна покупка след като го видях на витрината на Пандора в Малага, а и беше супер намалено 😊 но обмислям да взема още един талисман с червено камъче за да е по-симетрично 😊

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 10:49 от Menerva

# 43
Здравейте и от мен,отскоро и аз съм фен на гривни и талисмани Пандора.Показвам моята лятна гривна.
Може ли да ми обясните как се поръчва през чужди сайтове харесала съм един талисман но го няма в България.

# 44
Silvia24 аз поръчвах скоро с превозвач. В поръчката пишеш като получател превозвача и неговият адрес в съответната държава. А в  сайта на превозвача даваш адрес на който искаш да дойдат пратките. Аз бях дала да дойдат до офис на Еконт. Лесно е. На сайта на превозвача има инфо как стават нещата. Хубаво е да попиташ дали превозват бижута. Аз ползвах Leron. И нямаше никакъв проблем. Имаше една тема за превозвачи оттам  си избрах. Има и други.
Получих си поръчката от Германия. Мураното не е лошо ,но на снимката на сайта не изглеждаше така прозрачно😥.
    [/list]

Menerva Много ми харесва това Мурано. Комбинацията също.
    От английската и немската Пандора не получих сертификат. Това нормално ли е:head_band:

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 12:02 от Mishkonti

Общи условия

Активация на акаунт