PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 158
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
  • BG-DE
Да, нормално е, при онлайн поръчка немската Пандора не праща сертификат, то при покупка във физически магазин сертификатът е една малка папчица, в която слагат касовата бележка 😊 Аз тази папчица обикновено дори не я взимам та дълго време мислех, че изобщо не дават сертификат 😊

# 46
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Mishkonti имам поне 5 поръчки от немската и не са ми изпращали сертификат досега.

# 47
Silvia24 аз поръчвах скоро с превозвач. В поръчката пишеш като получател превозвача и неговият адрес в съответната държава. А в  сайта на превозвача даваш адрес на който искаш да дойдат пратките. Аз бях дала да дойдат до офис на Еконт. Лесно е. На сайта на превозвача има инфо как стават нещата. Хубаво е да попиташ дали превозват бижута. Аз ползвах Leron. И нямаше никакъв проблем. Имаше една тема за превозвачи оттам  си избрах. Има и други.
Получих си поръчката от Германия. Мураното не е лошо ,но на снимката на сайта не изглеждаше така прозрачно😥.
    [/list]

Menerva Много ми харесва това Мурано. Комбинацията също.
    От английската и немската Пандора не получих сертификат. Това нормално ли е:head_band:

За колко време пристигат?

# 48
    Около две седмици.

# 49
    Поръчвала съм от немската Пандора, сертификат няма, да. От испанската - също. В Гърция съм купувала Пандора от физически магазин, и там не дават сертификат.
    Mishkonti, мураното е много красиво, ако искаш да се отървеш, пиши ми, ще ги купя Heart Eyes

# 50
    Хубаво е просто очаквах малко по различно и може би затова съм малко разочарована. Ще изчакам ден два да видя дали ще си променя мнението.
    Стори ми се,че намаление има а то някаква друга Panda...😂

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 15:57 от Mishkonti

# 51
    Загубих си едното винтче на обиците. Дали продават резервни?

# 52
    • Down south
    си
    Daylily, нямам второ такова мурано, то и това беше спонтанна покупка след като го видях на витрината на Пандора в Малага, а и беше супер намалено 😊 но обмислям да взема още един талисман с червено камъче за да е по-симетрично 😊
    Вземи чарма с камъчето, докато е налично. Някои комбинации "стигат" до нас, след като ги погледаме и отлежат в кутиите ни.
    Аз, като всъщност и К@тя в темата, съм симетричен човек, по възможност всичко по две. За всеки случай Blush

# 53
    • Пловдив
    Загубих си едното винтче на обиците. Дали продават резервни?
    В Пандора не, но откъдето и да вземеш - ще свърши работа Wink.

# 54
    Искаше ми се да е същото като на обеците. Подарък са ми и много ме е яд, че го загубих!

# 55
    • BG-DE
    си
    Daylily, нямам второ такова мурано, то и това беше спонтанна покупка след като го видях на витрината на Пандора в Малага, а и беше супер намалено 😊 но обмислям да взема още един талисман с червено камъче за да е по-симетрично 😊
    Вземи чарма с камъчето, докато е налично. Някои комбинации "стигат" до нас, след като ги погледаме и отлежат в кутиите ни.
    Аз, като всъщност и К@тя в темата, съм симетричен човек, по възможност всичко по две. За всеки случай Blush
    И аз съм от отбора на обичащите симетрията и затова още един талисман с червен камък вече пътува към мен 😊 Онзи ден ходих до един аутлет и, макар че съм си наложила мораториум върху Пандора покупки, не издържах на това пръстенче за 40€ 😊

# 56
    • Пловдив
    Честито! Simple Smile
    Много харесвам бижута с оксидация.

# 57
    • Down south
    Цитат на: Menerva
    И аз съм от отбора на обичащите симетрията и затова още един талисман с червен камък вече пътува към мен 😊
    Ooh, чудесно!
    Когато пристигне, давай да видим комбинацията, сигурна съм че ще бъде много красиво.

# 58
    • BG-DE
    Да, определено ми харесва повече но сега пък ме е яд, че не взех две такива мурано, а цената им беше супер намалена по 35€ бяха тогава 🥴

# 59
    • У Диспансера ...♥♥♥
    Здравейте момичета!
    Преди месец си взех гривна Pandora Moments Любов и два талисмана, момченцето ми. Не се къпя с тях, не ходя и на море с тях и на места вече потъмняха. Четох със сапунена вода, че се чистят, а с какво ги търкате? Също на колко време ги чистите приблизително?
    Нормално ли е толкова скоро да потъмнеят на места?
    От силвър корт са поръчани.

Общи условия

Активация на акаунт