PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 166
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
  • BG-DE
Пандора не родират бижутата си и е нормално през лятото  да потъмняват по-бързо. През зимата почиствам моите горе-долу един път месечно но сега ги чистя един път седмично 😊 След като ги изчистя ги изтривам с обикновена памучна кърпа.

# 61
Здравейте дами, имам едно чудене, от доста време се заглеждам по тази двойна гривна.
Харесва ми идеята, че става и на колие. Ако някоя от вас я има, може ли да сподели мнението си за нея.

# 62
  • BG-DE
Аз я имам и това е една от любимите ми гривни, още като я пуснаха веднага я взех. За съжаление в Германия вече я спряха от продажба. Като колие може да я носиш само ако вземеш някой от по-големите размери (21, 23см). Миналата година бях взела 23см с тази цел но нещо не ми хареса и я върнах обаче сега съжалявам 😂 Ако в България още е налична вземи я, много красиво седи.

# 63
  • HH
Тази двойната я поръчах, една единствена имаше и беше 17. Много ми стана тъжно, че в върнах, но нямаше никакъв шанс да в закопчая. Че си бях поръчала и талисмани даже за нея 🫣

# 64
  • Някъде там
Silvia24, много свежа и лятна комбинация.
Mishkonti, на мен двата талисмана тип мурано ми допадат много и то най-вече защото са леко прозрачни.
Menerva, много добре се е получило с двата талисмана.
 Аз днес ходих до Пандора, детелинката, която исках е  много красива, но не стои добре на нито една от гривните ми, не стои добре до другите ми талисмани.
Харесах си това талисманче.

то стои перфектно на меката и на твърдата ми гривна. Най-вероятно ще си го закупя.

# 65
Menerva, няма да те лъжа, на пръв поглед не ми хареса мураното ти, но сега, в тази комбинация ми изглежда по съвсем различен начин Heart Eyes Чудесно си го съчетала с другите червени талисмани и стои много готино, браво! Със здраве да си ги носиш Simple Smile
Искрица, и това талисманче е сладко, жалко за детелинката. Много ти благодаря, че сподели, полезна е всяка информация тук Flowers Hibiscus

# 66
  • Down south
Да, определено ми харесва повече но сега пък ме е яд, че не взех две такива мурано, а цената им беше супер намалена по 35€ бяха тогава 🥴

Ооо, така е вече много по-добре!
Гледай за още едно мурано, намалено или не. Много е красиво!

По повод гривната - колие.
Приятелка я купи с идеята за колие, по-необичайно и изискано бижу. Не знам на какъв тип шия/деколте ще стои добре, но тя е с тънка шия и стоеше твърде грубо.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 23:10 от Daylily

# 67
Много ви благодаря за мненията. За мое съжаление вече е изчерпана. От много чудене така става 😕. Ще се надявам в някоя нова колекция да пуснат нещо подобно.

# 68
Здравейте момичета!
Не пиша в темата, но редовно я чета и  се радвам заедно с вас на красотите, които споделяте.
По случайност станах фен на Пандора, заради неочакван подарък. Имам няколко гривни, а някои от талисманите, които  харесвам са от изчерпани колекции  или не се продават у нас.
Преди месец ми донесоха нещата пазарувани от  януарското намаление на Пандора-Италия и бях изненадана да открия, че клипсавоте са правени в Тайланд.

В Италия също не дават сертификати при пазаруване онлайн, с изключение на гривните-за тях има.
На път съм да си купя по-голяма кутия за бижута и в тази връзка искам да попитам продават ли се отделно само металните пръчици, на които  се подреждат талисманите и висулките? Ето такива:

Отворена съм за всякакви предложения относно съхраняването.

# 69
  • Пловдив
nellli , в Тайланд се произвеждат, да.
Най-често се препоръчват https://answear.bg/m/stackers?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMItZ3 … _BwE&gclsrc=aw.ds, но е въпрос на избор Wink.

# 70
https://pandorabulgaria.net/products/view/792752C01-28794 този сайт не предлага ли оригинални  PANDORA. Някъде из темите бях чела, че също са оригинални.

# 71
Здравейте! От скоро съм в клуба на Пандора. Имам 2 артикула на марката закупени от The mall. Възможно ли е възстановяване на сумата? 🍀

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 14:00 от Анонимен

# 72
Възможно е замяна или ваучер да ви издадат. Не връщат пари , пише го в сертификата.

# 73
  • Down south
Днес трябваше да купувам подарък и отидох до магазин.
Изглежда, че на август 23-ти се очаква от онези предложения "Купуваш две гривни и се сдобиваш с три" Shine гривните ще бъдат включени, всъщност, бижутата вече не се се наричат така, а  "14K Gold Plated"

ПП Става дума за американската Пандора, но предполагам, че ще има същата оферта и в други страни.

# 74
  • Пловдив
https://pandorabulgaria.net/products/view/792752C01-28794 този сайт не предлага ли оригинални  PANDORA. Някъде из темите бях чела, че също са оригинални.
Това е официалният БГ сайт. Отскоро има опция за закупуване.

Общи условия

Активация на акаунт