PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 831
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
В България няма официално представителство на марката, както е в другите страни. Има две фирми които на франчайз внасят продуктите, знам го от позната, която работи в една от тези фирми. Затова и този сайт няма изгледа на официалните Пандора сайтове, които изглеждат еднакво независимо в коя страна са 😊

# 76
  • BG-DE
Не знам как се снабдяват в България с Пандора но е странно, че на продукт закупен от магазина в София не е уважена гаранцията във Виена. Сега като пазарувах в Италия и Испания от Пандора специално питах дали гаранцията важи и в Германия и на двете места ми казаха, че гаранцията е международна и само не мога да върна или заменя продукта в друга страна, а иначе си важи. Испанката даже каза, че била 3 години но май нещо се обърка с цифрите 😊

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 10:59 от Menerva

# 77
  • Пловдив
OK, може и да няма нужните атрибути като в другите страни, но ние си имаме само този сайт, затова го нарекох "официален". Hands V

# 78
Здравейте!
Предлагам гривна и талисман от Пандора (закупени вчера) от The Mall.
Мога да ги продам общо с 40 лева надолу от общата цена, която е 238 лева.
Все още са и в срок за замяна.

Гривната:

https://pandorabulgaria.net/products/view/592242C00-26749

Талисмана:

https://pandorabulgaria.net/products/view/793087C01-29345

# 79
  • Down south
Ха, тъкмо тоози чарм сърце купих за подарък вчера  Wink
Защо ги продаваш, а  не ги върнеш?

# 80
Защото не възстановяват сума, аз и по - нагоре бях попитала... 😷
Но пък може да се заменя, ако някой прояви интерес съм насреща. 🌸

# 81
  • Пловдив
Б БГ мама са забранени продажбите.
Можеш да ги предложиш във ФБ групите.

# 82
Не знаех, съжалявам. Ще изтрия коментара.

# 83
Здравейте!
Предлагам гривна и талисман от Пандора (закупени вчера) от The Mall.
Мога да ги продам общо с 40 лева надолу от общата цена, която е 238 лева.
Все още са и в срок за замяна.

Гривната:

https://pandorabulgaria.net/products/view/592242C00-26749

Талисмана:

https://pandorabulgaria.net/products/view/793087C01-29345
Не знам дали са ви подарък или вие сте си ги купили , но  можете и за ваучер да ги замените . Той важи 6 месеца . Все ще си изберете нещо през това време.

# 84
  • София
Привет прекрасни момичета, любителки на бижутата на марка Pandora! Flowers Hibiscus

Следя темата от дълго време, но никога не съм се включвала с пост, защото не съм имала какво да кажа! Сега обаче си позволявам да взема отношение по две теми/два поста от темата, но не защото е 10-та, юбилейна! Просто имам какво да кажа/напиша Grinning! Надявам се да сте отворени към включването на нови участници Sunglasses

Преди месец ми донесоха нещата пазарувани от  януарското намаление на Пандора-Италия и бях изненадана да открия, че клипсавоте са правени в Тайланд.

На nellli бих искала да кажа, че място за притеснение няма, би трябвало да се притесни, ако на нейните покупки не пишеше "Made in Thailand"! Защото мястото на производството на бижутата с марка Pandora е пряко свързано с тяхната история. През 1982 год. датския златар Пер Еневолдсен (Per Enevoldsen) и съпругата му Уини (Winnie Enevoldsen), основават фирма Pandora откривайки малък магазин за бижута в предградията на Копенхаген, Дания. Развивайки семейния си бизнес още преди откриването на магазина си, те често пътували до Тайланд в търсене на бижута, които до продават на едро в Дания. След няколко много успешни години в търговията на дребно през 1987год. собствениците решили да се фокусират само върху нея и да се откажат от търговията на едро. Наложило се да се преместят в по-голямо помещение, където за тях започнал да работи първият им дизайнер. Той именно  създава първите уникални за времето си бижута на Пандора. През 1989г.  поради нарастващия всеки ден интерес компанията започнала да произвежда бижутата си в Тайланд, където и до днес се намират техните фабрики. Обичам да чета историчeски справки/данни  и истории и още преди първата ми покупка на бижу от марката прочетох всичко, което намерих написано за Pandora Blush

Здравейте! Много харесвам бижутата на Пандора. Но имах интересен спор с една позната.Тя твърди,че Пандора и Номинейшън са младежки марки и не са подходящи за жени...Аз контрирах,че младежката е само Номинейшън,а Пандора е точно за жени...Всъщност,всеки може да се накичи с каквото харесва,но ви моля за мнение🙂

Втората тема, по която бих искала да споделя своето мнение е свързано с поста на bubka от Тема 9, пост  # 723 (25 юни 2024), защото както повечето от вас са споделили в темата, намирам всяко подобно мнение за доста крайно и не съвсем коректно (уточнявам, имам предвид мнението изказано от нейната позната!)! Защото според мен, бижутата на една жена са този елемент, този аксесоар, тази магия, която демонстрара и разкрива най-пълно всяка жена! Нейните бижута разкриват нейния темперамент, характер, чувствителност, вкус, енергия и тонус! Нейният начин на живот, лични и професионални успехи, нейната душевност! Към това искам да прибавя и моето мото в живота, мисъл на великолепния полски афорист и поет Станислав Лец (Stanisław Lec, 1909 – 1966): "Youth is the gift of nature, but age is a work of art. " ("Младостта е дар на природата, но възрастта е произведение на изкуството")! Така че, независимо на колко години сте, носете си красивите бижута с марка Pandora, редете слънчеви, весели, цветни, творчески, изискани, оригинални талисмани на гривните си и бъдете усмихнати, успешни, удивителни и уникални с бижутата, които се характеризират с уникален дизайн, възможност за безкрайни комбинации, използването на висококачествени материали! Аз самата съм скътала част от гривните и талисманите си в кутията със "скъпи спомените от моята младост", за да се наслаждавам на една по-изчистена и стилна твърда гривна от серията Сезони и подходящи към нея пръстени и обици, които в моя случай странно защо са с еднакво име (имам предвид пръстена и обиците), но са от две различни серии на Pandora! Ето тези:

От години харесвам бижутата на марка Pandora и никога не съм се притеснявала да си ги нося с удоволствие, независимо от възрастта!

Хубав, усмихнат и весел уикенд и прекрасно слънчево и красиво лято! Sunglasses

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 22:30 от nrgmama

# 85
  • Down south
Doble posting?

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 23:16 от Daylily

# 86
  • Down south
Прекрасно първо включване.
Радвам се, че си решила да се присъединиш към темата.
Добре дошла!

По повод историята, накара ме да се сетя нещо, което едва ли съм споменавала.
Имаме близко семейство, майка и дъщеря работят  за известна бижутерйна компния (САЩ) Покрай моите симпатии към Пандора, неведнъж е ставало дума за стъпването им на тукашния пазар. По онова време, никой в бизнеса не е очаквал, че бижутата им ще се превърнат в това, което ние познавам или поне аз, в последните десетина  години.

# 87
Добре дошла при нас, nrgmama Flowers Hibiscus
Аз лично знаех подробностите за Пандора и Тайланд, но ти благодаря за изчерпателната, интелигентно и с позитивизъм поднесена информация. По втората част на поста ти съм се изказала назад, няма пак да взимам отношение, но ще кажа - красотата няма възраст.Бижутата ти са много женствени и елегантни Simple Smile

# 88
  • София
Daylily, Сладкодъвка, благодаря ви, момичета! Flowers Hibiscus

Истинско удоволствие, с привкус на нещо топло, приятно, усмихнато и чисто е такова посрещане! Ще продължавам да ви чета/следя и ако имам нещо да кажа, че изкрещя, пардон ще пиша отново в темата ви! Трудно се поддържа тема за бижута, тъй като не си купуваме от тях всеки ден, но аз много ви се радвам за постоянната упорита работа и страхотното позитивното настроение, с което пишете, споделяте, съветвате, препоръчвате, обменяте опит и информация! Заслужава марката Pandora да има такава тема в платформата bg-mamma, тема пълна добронамереност и виртуално приятелство, със снимки на красиви, оригинални бижута! Все пак за 2023 година марката Pandora победи някои от най-известните дизайнерски марки в света, за да претендира за първото място за най-търсената марка бижута, според данни от търсенето в Google и анализ на Watch Pilot (справка: https://ww.fashionnetwork.com/news/Pandora-most-searched-for-jew … data,1569997.html), а приходите на Pandora пак за 2023 година са достигнали  £1,2 милиарда, което превръща марката в третия по големина бижутер след Cartier и Tiffany (справка: https://internetretailing.net/pandora-revenues-hit-1-2bn-profile … tier-and-tiffany/)! Heart

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 17:08 от nrgmama

# 89
  • Down south
Днес имах малко повече време и се порових в кутията, the dangle charm в средата е първата ми покупка от Shine колекцията, когато излезе на тукашния пазар  

И още една комбинация с "таблетки" така наречени от една от съфорумките тези плоските чармс и от както го прочетох, така ги наричам и аз.
И двете комбинации са между Shine и 14К.
Мурано-тата от първата са сребърни.

Общи условия

Активация на акаунт