PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 872
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • Телиш/Плевен
Честити нови придобивки, Daylily и мама-ени! Heart Eyes Heart Eyes

Искрица, аз бих запазила обиците, наистина са много красиви. Heart Eyes

# 661
Daylily, поздравления за новите черешки, много са сладки Heart Eyes
Искрица, обеците изглеждат много нежни и деликатни. Запази ги Simple Smile

# 662
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
нахълтвам да ви споделя, че в немската Пандора има код за 20% допълнително намление на нещата в разпродажба.

# 663
  • Някъде там
Запазих си обеците, наистина са много нежни.

# 664
  • Down south
Новата колекция беше пусната и тук, онези клипс, които харесах ги има и ще ходя да ги видя реално

Някой иска ли да погледна още нещо?
Сладкодъвка, не съм те забравила, дано я има новата детелина.

# 665
И аз ще чакам отзив за детелината.

# 666
  • BG-DE
Daylily, ако я има гривната с ангелските крила би ли я разгледала, интересува ме колко е голяма закопчалката. И тук я пуснаха валентинската колекция но засега е налична само онлайн. Тази роза сърце така на снимка изглежда симпатична 🙂

# 667
  • Down south
Ако имат гривната ще разгледам закопчалката и ще направя снимки за сравнение. С какво я сравняваме, с твоята нова гривна със закопчалката пеперуда или с нещо друго?
Тази роза сърце я видях миналата седмица и не е така наситено червена, по-скоро тъмно червено-цикламенеещо

# 668
  • BG-DE
Daylily, надявам се закопчалката на гривната да е по-малка от пеперудата, ако можеш сравни с класическия им модел със закопчалка сърце. Благодаря предварително Hug

# 669
Харесах си едни обици, които не са намалени. В тази връзка, дали ще има намаление скоро - за 14 февруари или 8-ми март?

# 670
  • Down south
Daylily, надявам се закопчалката на гривната да е по-малка от пеперудата, ако можеш сравни с класическия им модел със закопчалка сърце. Благодаря предварително Hug
Според мен е по-малка от пеперудата?
Така я бяха комбинирали с верижката, така я сложих,  за да я видиш. дано добиеш представа

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 21:37 от Daylily

# 671
  • BG-DE
Daylily, много благодаря Flowers Hibiscus Както напоследък все неприятности са ме налегнали мисля да си подобря настроението като я поръчам, хареса ми 🙂

# 672
  • Down south

позлатена част се върти. Много ефектно.

Това е ново и красиво, колебаех се но се отказах

това е, което купих.
 Сърчицето също е от новата колекция и ми се стори много нежно

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 20:51 от Daylily

# 673
Daylily, благодаря за снимката на детелинката, харесва ми. Новият ти талисман също. Има ли го във вариант сребро?

# 674
  • BG-DE
Daylily, честити нови придобивки, красота 😍 Тези клипсове и сърчицето много ми харесват, ще се радвам ако ги пуснат и в сребро. Гривната, посветена явно на годината на змията, също ми хареса но тази жълта глава не ме очарова, ако беше чисто сребърна щеше да ми е първа в уишлиста 🙂

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 21:33 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт