PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 169
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
  • Down south
Ако не е в оторизираните сайтове, вероятно е реплика.
Тук е намален, днес бях в магазина и обърнах внимание. Струва $35

За Valentine's Day щяло да има намаление, може би и подарък - кутия за бижута във формата на сърце.
Ако някой иска кутия да пише, аз така или иначе ще трябва да взема още няколко от онези мънички клипс.

# 751
  • Пловдив
Ако става дума за показания от Деси_пл талисман, и в немската Пандора го има, 29 евро. Имаше го доскоро и в поне един от нашите два сайта, но явно е свършил.

# 752
Може да го има във физически магазини на Пандора и Силвър Корт, Магдена.
Daylily, има ли къде да видим кутията?

# 753
# 754
  • Down south
Daylily, има ли къде да видим кутията?
Нямаше индикации в магазина.
След 02/01 щяло да има детайли.

# 755
Никога не съм имала кутия за бижута, затова напоследък заглеждам пандорските. Вие имате ли и какви? Какво трябва да се гледа при изборът им?

П.П. Влюбих се в кутията-сърце. Поне 20 пъти отворих линка да й се порадвам. Daylily, как можем да си я купум от американския сайт? Как може да се организира доставка до Европа?

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 17:06 от мама-ени

# 756
  • Някъде там
мама-ени, аз също съм влючена в сопа сърчице, но за съжаление явно няма да я имам.
Може би ще прегледам в тему за нещо подобно.
Споделям с вас най-новата покупка.Обеци на Пандора, които са  за голямата ми дъщеря и са същите, като колието което получи.

# 757
Ех, увеличаваме се фенките на кутията сърце Heart Eyes
Искрица, обеците са много нежни.

# 758
Дано да я пуснат и в други (европейски) сайтове. Иначе по идеята на Искрица потърсих в гугъл кутия за бижута сърце и веднага излезе нещо в Шайн, но далеч не толкова хубаво като пандорското
https://shine.bg/heartboxpink

# 759
  • Down south
Сега погледнах, ама тази кутия е много малка? В нея ще се съберат една-две гривни?
Ако някой толкова я иска, мога да донеса една-две.
Силно се надявам подаръка за Свети Валентин да е нещо по-различно.

ПП Аз имам от големите кутии на Пандора, в които има място за поставянето на чармс така, че да се виждат (ако не ги виждам ги забравям) в едни джобчета. Има отделение за гривни, закачалки за гривни и още джобове.

# 760
  • Марс
Аз имам розовата, която е на 2 нива, но пак ми е малка. Голяма кутия за бижута и чармс (с релсичките за нанизване на чармовете) бих си взела от другаде.

# 761
  • HH
Аз имам две на Stackers, от тези които могат да се подреждат една върху друга. Имам и една малка кръгла от Пандора, в която си съхранявам shine гривната.
Замислям се за трета кутия, защото гривните ми стоят натрупани една връху друга.

# 762
  • София
Ето я моята кутия:

# 763
  • Някъде там
Сега погледнах, ама тази кутия е много малка? В нея ще се съберат една-две гривни?
Ако някой толкова я иска, мога да донеса една-две.
Силно се надявам подаръка за Свети Валентин да е нещо по-различно.

ПП Аз имам от големите кутии на Пандора, в които има място за поставянето на чармс така, че да се виждат (ако не ги виждам ги забравям) в едни джобчета. Има отделение за гривни, закачалки за гривни и още джобове.
Аз много я искам и бих се възползвала от предложението ти за донасяне на една-две кутии.
На мен основно такава малка кутия ми трябва за път. Често отсядаме в болниците и редуваме Варна и София (абонирани сме за тях, като престоя ми е от две седмици - до месец и отгоре). Винаги съм с гривна, обеци и пръстени.

# 764
В Алиекспрес и Тему е пълно с кутии за бижута и големи и малки, а камеството им не отстъпва на пандорските🙂

Общи условия

Активация на акаунт