PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 163
  • 783
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Има и прозрачни, пластмасови (като кутии за храна с отделения Wink), които не са красиви, но позволяват всичко да се вижда.

# 766
Нормално ли е и случва ли се, или е грешка, гривна в магазина е с по ниска цена, отколкото в сайта? Разликата е 20лева

# 767
  • Down south
Скрит текст:
Цитат
author=Daylily link=topic=1670738.msg49215076#msg49215076 date=1737909094]
Сегаледнах, ама тази кутия е много малка? В нея ще се съберат една-две гривни?
Ако някой толкова я иска, мога да донеса една-две.
Силно се надявам подаръка за Свети Валентин да е нещо по-различно.

ПП Аз имам от големите кутии на Пандора, в които има място за поставянето на чармс така, че да се виждат (ако не ги виждам ги забравям) в едни джобчета. Има отделение за гривни, закачалки за гривни и още джобове.
Аз много я искам и бих се възползвала от предложението ти за донасяне на една-две кутии.
На мен основно такава малка кутия ми трябва за път. Често отсядаме в болниците и редуваме Варна и София (абонирани сме за тях, като престоя ми е от две седмици - до месец и отгоре). Винаги съм с гривна, обеци и пръстени.
Ще я имаш през август, независимо, дали ще е я "подаряват" или не за 14-ти.

# 768
  • Някъде там
Скрит текст:
Цитат
author=Daylily link=topic=1670738.msg49215076#msg49215076 date=1737909094]
Сегаледнах, ама тази кутия е много малка? В нея ще се съберат една-две гривни?
Ако някой толкова я иска, мога да донеса една-две.
Силно се надявам подаръка за Свети Валентин да е нещо по-различно.

ПП Аз имам от големите кутии на Пандора, в които има място за поставянето на чармс така, че да се виждат (ако не ги виждам ги забравям) в едни джобчета. Има отделение за гривни, закачалки за гривни и още джобове.
Аз много я искам и бих се възползвала от предложението ти за донасяне на една-две кутии.
На мен основно такава малка кутия ми трябва за път. Често отсядаме в болниците и редуваме Варна и София (абонирани сме за тях, като престоя ми е от две седмици - до месец и отгоре). Винаги съм с гривна, обеци и пръстени.
Ще я имаш през август, независимо, дали ще е я "подаряват" или не за 14-ти.

Благодаря от сърце. Винаги си готова да съдействаш и да помогнеш на някой. В днешно време рядко се срещат такива хора. Писах ЛС.

# 769
Daylily, страхотна си, както винаги Heart

# 770
Има и прозрачни, пластмасови (като кутии за храна с отделения Wink), които не са красиви, но позволяват всичко да се вижда.
Да,много са удобни. Лесно можеш да си подредиш комбинация и да видиш как ще изглежда. И доста нещица ще събере.

# 771
  • BG-DE
Не съм попадала на такава кутия, удобна е, наистина. Ако имаш линк откъде може да се купи ще съм много благодарна.

# 772
Не съм попадала на такава кутия, удобна е, наистина. Ако имаш линк откъде може да се купи ще съм много благодарна.

Купувана е от Алиекспрес миналата година. Обявата е изтекла. Но има доста гоямо разнообразие.
Например:https://www.aliexpress.com/item/1005005796341498.html?spm=a2g0o. … 20%21X&aecmd=true

https://www.aliexpress.com/item/1005006578017817.html?spm=a2g0o. … 20%21X&aecmd=true

# 773
Моля, пуснете нова тема.

# 774
  • Down south
И моля, оставете линк тук, в тази.

ПП Кутиите  в които се съхраняват  бижута на Пандора не трябва да са прозрачни. Трябва да са "тъмни"

# 775
Няма никакъв проблем да се съхраняват бижута на Пандора, а и други в прозрачни кутии, все пак не са парфюми 😀 От години държа и златните си и сребърните бижута в едни стъклени кутии и това по никакъв начин не им влияе 🙂

# 776
  • BG-DE
А, пък и прозрачната кутия може да си седи на тъмно в някой шкаф.

# 777
А възможно ли е некачествена кутия да влияе на бижутата? Преди време поръчах една кутия за бижута, прилича на показваните тук. Предполагам, че е китайска. Често ми се случва бижутата да почерняват е нея.

# 778
  • Пловдив
Патинирането на среброто (почерняването, както го наричате) си е съвсем естествен процес. Не се филмирайте излишно Wink.

# 779
  • BG-DE
Точно така, нормално е среброто да хваща патина, колкото е по-влажен въздуха толкова по-бързо хваща патина и затова препоръчват в кутията където се съхраняват бижутата да се слагат от тези малки пликчета със силиконов гел, които обикновено се поставят в чантите но не знам дали има ефект 🙂

Общи условия

Активация на акаунт