PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 732
  • 783
  •   1
Отговори
# 735
  • BG-DE
Да, в немската са януари и юни основните намаления когато "пенсионират" дадени артикули но има и за Деня на майката някъде май месец, и за черен петък и май в края на септември началото на октомври пак има 🤫
Сега си погледнах поръчките, на 1.10. миналата година съм поръчала "пеперудената" гривна с 20% намаление 🙂

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 18:12 от Menerva

# 736
  • Пловдив
И аз поръчах две намалени златисти гривни (една твърда и една не за талисмани) от немската Пандора, мерси на потребителката, която каза за GGBG. Пратиха ми вече писмо, че е при тях.
Непосредствено преди това бях поръчала една от другите намалени от Силвъркорт, сребърна с кръгла розова закопчалка ("Ден и нощ"), тя пристигна вчера и днес съм с нея. От немската Пандора щеше да ми излезе с 40 лева по-евтино, но карай. Реших да не правя цигании от сорта "връщам и поръчвам същата по-евтино". Всъщност не бях сигурна дали ще протече гладко немската доставка, не че толкова не ми се правеха цигании. Wink
Прави ми впечатление, че в немския сайт ненамалените цени са същите като у нас, но за намалението в момента имат допълнителни отстъпки, което дава разлика.

Другото, което ми прави впечатление, че зад Силвъркорт и българския сайт "Пандора" стоят очевидно свързани помежду си фирми, с адреси в една сграда и с едно физическо лице, изпращащо доставките. Не е забранено, просто се учудих, мислех, че нямат общо.

# 737
Благодаря ви за информацията. Аз по-скоро се интересувах за България. Предполагам е сходно.
Някоя от вас пазарува ли талисмани и от други подобни на Пандора марки, например Elfbeads? Гледам, че имат доста интересни неща. Ако не е уместен въпроса ми за темата, дали има друга подходяща във форума?

# 738
  • Down south
Идвам да споделя, че една наша съфорумка предложи да ми купи онзи чарм, за който страдах.
Толкова приятна изненада, ами разплаках се

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 20:26 от Daylily

# 739
  • Пловдив
Много е красив, и аз си го купих.

# 740
  • BG-DE
Моля те, би ли показала как изглежда на живо?

# 741
  • Пловдив
Ето го, но светлината не е много добра.
Скрит текст:

# 742
  • BG-DE
Благодаря, и наживо е много красив 😍

# 743
Здравейте! Попаднах на темата, търсейки един талисман, на който не обърнах внимание като беше наличен в сайта 😁. Сега го намирам в Аурорабг. Нищо не намирам за този сайт обаче! В чудене съм, а и цената е доста ниска!

# 744
  • Пловдив
Имитации са, има доста, вкл. в Алиекспрес. Мен не ме притеснява само по себе си това, накупих си вече талисмани както от оригиналния сайт, така и от други български сайтове и от Алито, но на твърде ниски цени вероятно ще са грубовато изработени или/и с ниско към никакво съдържание на сребро.
Оригинална Пандора биха били, предполагам, или в техните собствени "авторизирани" сайтове, или втора ръка, където обаче също няма гаранция.
Откак си поръчах гривна, имитация на Пандора, от Алиекспрес, и тя дойде с надпис "Пандора" (аз исках да е същата, за по-малко пари, но не и да се прави на оригинал), не вярвам, че неспециалист може да различи със сигурност оригинал от имитация. Wink

# 745
Темата е само за оригинални бижута Пандора. Казвали сме го многократно. Не обсъждаме фалшификати тук. Нищо лично, момичета, да не се засегнете Simple Smile

# 746
  • Пловдив
Ами потребителката пита дали е оригинален и отговарям подробно, не се очаква игнориране на въпроса според мен. Simple Smile

# 747
Не, Магдена, не става дума за игнориране. Аз просто уточних, защото периодично идва някой с питане за фалшиви сайтове и пишем едно и също.

# 748
  • BG-DE
В новата колекция има един талисман медальон с лупа, който немската Пандора не предлага и понеже сме близо до Страсбург следя във френската дали го имат наличен в някой магазин там и като отворих днес сайта им много се възмутих цените на всички талисмани, дори новите пак нагоре с от 3 до 10€. Предполагам, че и немската няма да закъснеят да качат но това вече на нищо не прилича, най-ниската цена беше 25€ 🤢

# 749
Много неприятно, в английската цените също са качени Confused

Общи условия

Активация на акаунт