PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 752
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
  • BG-DE
Медальонът аз нося на дълга верижка, а наскоро се сдобих с този талисман и ми харесва как седи 🙂

# 721
Нещо такова ще търся и аз, висящо.

# 722
Здравейте, момичета.
Смятам да купувам за пръв път гривна. Тук предимно споделяте за колекцията Moments, аз сякаш харесах Pandora Me и дори се чудя на тази от по-тъмния материал, с рутениево покритие е мисля или златната. Имате ли впечатления от тях?
Разглеждайки сайта попаднах на тази снима
Знаете ли коя е гривната на втория ред?

И последно питане. От немската пандора можем да поръчваме, чрез превозвач, нали така?

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 14:50 от aDaMaNt^

# 723
На първия и на втория въпрос не мога да ти отговоря. От немската Пандора поръчвам с превозвач. Ако питаш кой - GGBG, нямам забележка към тях, много са коректни.

# 724
  • Пловдив
Втората гривна е от серията "Изкуството да бъдеш жена", но я сменят и допълват. Не знам дали ще намериш налична точно тази гривна.
Аз съм за сребристите варианти, рутениев в случая.

# 725
  • Down south
Гривната изглежда е тази

Не я намирам в тукашната Пандора, само в Амазон? Пенсиониран модел.
Бижута на Пандора от Амазон не бих купила.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 21:39 от Daylily

# 726
  • BG-DE
Мисля, че този модел го "пенсионираха" преди 1-2 години.

# 727
Благодаря ви, момичета. И аз така предположих, понеже доста порових за нея. Ще отида да пробвам, за да видя коя как стои Simple Smile

# 728
Поръчах едни клипсове от немската Пандора но UPS явно ги загубиха 😒 Някой има ли представа как се процедира в такава ситуация?

# 729
Къде трябва да Ви ги доставят? Обърнете се към UPS, трябва да Ви съдействат. Успех!

# 730
Като ми се загуби на мен пакетчето (DHL) писах на съпорта на Пандора (говорят и английски). Не можаха да го намерят и ми го пратиха наново.  Та не е зле да се чекне и  с тях

# 731
Много благодаря, ще опитам да се свържа със съпорта на Пандора, UPS имат един безумен чат бот.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 10:17 от Madeleine1

# 732
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Поръчах едни клипсове от немската Пандора но UPS явно ги загубиха 😒 Някой има ли представа как се процедира в такава ситуация?
Много неприятна ситуация. До сега не ми се е случвало UPS да ми загубят пратка, дано и не се случи.
Успех!

# 733
Някой има ли наблюдения върху регулярността на намаленията? Например по кое време от годината горе долу пускат 20% или 3 за 2? Всъщност сещате ли се да е имало други по-различни от тези двата вида промоции?

# 734
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
проверих си поръчките в немската Pandora. Имам от месеците януари и юни основно, една декември. Аз поръчвам само когато пуснат разпродажба, така че явно в немската са януари и юни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт