PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 869
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
  • Down south
Клипсовете за сега ги няма в сребро, за това специално попитах.
За сърчицето не съм сигурна, защото го забелязах в последния момент, дори си помислех, че е от колекцията "Ме", но казаха, че вече всичко се прави да става и на "Moments"

ПП И нещо забавно, докато гледах, снимах и избирах ми предложиха да ми изчистят гривните. Преди ги снимаха в детайли и ги оставях за около час. Явно сега имат нещо ново за поистване. Отне около 5 минути. Всичко светна. Закопчаха ми гривните и доволна си тръгнах. Стигнах до къщи и се оказа, че не съм си взела покупката.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 02:48 от Daylily

# 676
Здравейте!
Някой има ли гривна До безкрая, за да ме ориентира за размера? Както при меките гривни ли е?

# 677
Ако покажеш снимка на гривната може би ще бъде по-лесно. Лично аз не се сещам коя е тази гривна Simple Smile

# 678
# 679
  • BG-DE
Да, както при меките гривни е размера.

# 680
Много благодаря!

# 681
А, дали някой има реална снимка на сърцето роза от новата колекция?

# 682
  • Down south
Имам само това, дано добиеш представа

# 683
Много благодаря Flowers Hibiscus

# 684
  • HH
Имам само това, дано добиеш представа

Daylily,
Тези новите сърца със стрелата харесаха ли ти? Нещо нищо не ме грабва, в последно време си нося само shine гривната, защото другото по мен също е златно и нещо не съм на фаза да смесвам цветове и метали. От тукашната разпродажба бях харесала два пръстена, и двата shine и и двата от колекцията Игра на тронове.
Да, фен съм. Не на Ланистър, но понеже съм зодия лъв си поръчах един пръстен. Ще е премиера, пръстени shine не съм носила. За rose съм писала, че имам и им падна покритието от вътрешната страна и спрях да ги нося.

# 685
  • Down south
Моля, сподели впечатления от пръстена. Носи го активно, преди да изтече месеца.
Сърцето със стрелата го разгледах от любопитство, въпреки че не съм почитател на този финиш (имат и такава роза в новата колекция)
Ако го харесаш, иди да го видиш/пипнеш и тогава го купи, за мен е някак бодливо и няма да се изненадам, ако закача.

# 686
Минах покрай магазин, видях намаление, влязох.Веднага погледа ми попадна на нещо червено.Огледах и др. талисмани, не.Купих само него. Все така не нося вече нищо пандорско.Дъщерята и тя.Стоят си 3 нейни гривни и сума ти нови подаръци по кутийките.Липсва ми времето, когато гледахме новите колекции, обсъждахме, купувахме си.Няма го това вдъхновение.Чакам да се завърне.Мураното ми харесва.😃
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 22:40 от Silverstone

# 687
  • Някъде там
Daylily, благодаря за снимките.
Новото талисманче с детелинката ми хареса много.
Кога се очаква да пуснат новата колекция при нас?
Аз най-много си харесах това
А в us.pandora се влюбих в тази кутия, която няма шанс да я пуснат тук.Sob

# 688
Чакам и аз да се върне тръпката. Харесват ми разни неща, но не толкова, че да поръчам. Предполагам, че ако имах физически магазин в близост нямаше да е така.

# 689
  • BG-DE
Ходих днес да видя новото сърце роза, но за съжаление, нито то нито гривната с крилата бяха налични обаче се сдобих с две стрелички, сладки са но доста  мънички и по-скоро са като междинен елемент 🙂 Не съм сигурна дали ще ги задържа 🙂

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 21:28 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт