Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 538
  • 823
  •   1
Отговори
# 135
Обадете се и питайте.

# 136
Питай ги.

# 137
Вчера получи action camera без батерия, направо пародия. Естествено ми върнаха парите, ама вече камерите са луди пари, а тогава бяха по 25 - 30 и аз я намалих до 18. Потърсих само батерия, няма, питах от тему, те започнаха да ми правят тикети, да ме прехвърлят към разни други отдели, ясно е , че няма да намеря само батерия, ама ме е много яд, изглежда готини, ама, ше ходи на боклука Confused

# 138
  • Асеновград
Ако някой друг го е купил ,да има едно наум.

help@support.temu.com
11:59 (преди 1 час)
до мен

Реалистично куче хъски Плюшени играчки Плюшени животни Детски играчки Деца Мек Kawaii Wolf Pet Doll Сладки детски играчки за момичета Момчета

Уважаеми уважаеми клиенте,
Свързваме се с вас относно реалистичната плюшена играчка за куче хъски, която закупихте от TEMU (поръчка: PO-032-08558111283832988; дата на покупка: 28 мар 2024).
Този продукт носи идентификационен номер: 9504047353, който е достъпен върху опаковката на продукта, както следва:

ЗАЩО ТОЗИ ПРОДУКТ Е ОПАСЕН?
Изтеглената плюшена играчка за куче хъски съдържа малки елементи (очи), които могат да се отделят от нея, създавайки риск от поглъщане за деца. Пластмасовата опаковъчна торбичка на изтегления продукт е със средна дебелина под 0,038 мм, което представлява риск от задушаване на децата.
КАКВО ДА ПРАВЯ
Моля, вземете незабавно изтеглената плюшена играчка за куче хъски далеч от деца, спрете да я използвате, унищожете я, като я разрежете наполовина и я изхвърлете безопасно.
Ако сте предложили или продали този продукт на някого или знаете някой да използва този продукт, моля, споделете това съобщение с тях.
СРЕДСТВА ЗА ПРАВА
Вече обработихме пълно възстановяване на сумата към първоначалния ви метод на плащане. Моля, изчакайте 5-14 работни дни, за да се покаже в акаунта ви. Ако изберете опцията за кредит на Temu, възстановяването ви трябва да е налично във вашия кредитен баланс на Temu.
КОНТАКТ
Ако имате допълнителни въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас (вижте връзката: https://www.temu.com/support-center.html) или се свържете с онлайн магазина на fpvboy чрез имейл на buyatoy@126.com .
На Ваше разположение,
Обслужване на клиенти на Temu

# 139
Такаааа, ще връщам ботушите и още две неща. Имам вече етикет, въпроса ми е в какво опаковате пратките за връщане? При мен е една кутия и две малки пликчета, които трябва да изпратя заедно.

# 140
Здравейте!

Харесах си едно принтерче за 15лв (намалено ужким от 100), обаче като натисна на рекламата и вляза в тему, ми казва "съжаляваме, обаче вече сте поръчвали от това устройство и не може да се възползвате от отстъпката".
Въпросът ми е: има ли някакъв начин да поръчам продукта с отстъпката, въпреки че вече съм поръчвала от тему? Мерси!

# 141
  • Асеновград
Здравейте!

Харесах си едно принтерче за 15лв (намалено ужким от 100), обаче като натисна на рекламата и вляза в тему, ми казва "съжаляваме, обаче вече сте поръчвали от това устройство и не може да се възползвате от отстъпката".
Въпросът ми е: има ли някакъв начин да поръчам продукта с отстъпката, въпреки че вече съм поръчвала от тему? Мерси!
Начина е нова регистрация на друг телефон / таблет с нов имейл. Явно е оферта за нов клиент.

# 142
Ще похваля тази раница за път

https://share.temu.com/RpOWKy76LFA

# 143
  • Пловдив
Бяхте писали преди време код за отстъпка claim-нещо си, но не помня как продължаваше. Бихте ли ме подсетили

# 144
Claimcredit - 30% връщане като кредит в 7 поредни дни.

# 145
Някой искаше отзив за 3д писалката - много е зарибяваща, каката от снощи не е спряла да прави фигурки, взех й и книжка с мостри, да прави по тях. Много бързо обаче свършват консумативите, сега ще поръчвам още, и ако намеря по-евтина, още една, защото се скара за нея Simple Smile. Аз я взех за 12 лв , сега е 30...
Писалка
 https://share.temu.com/qp4jFxdiJoA
Книжка
 https://share.temu.com/UKEcUtXIyUA

# 146
  • София
Искам да върна 2 неща от 1 поръчка и ми дава начин - само чрез етикет от Бокснау, не чрез DPD/Спиди.
Пише нещо, че ако върна и неща от други поръчки (имам такива), ще е чрез DPD

# 147
Аз им писах в чата ,за да питам дали може с ДПД да върна нещата и те ми отговориха , че единственият начин за връщане вече е Бокс Нау.Със Спиди беше супер лесно.Само им давам артикулите за връщане и се подписвам.Всичко останало като разпечатване на етикет и опаковане си го правиха те.За съжаление Тему прави всичко възможно вече, за да затрудни връщането.

# 148
  • София
Ново 20...
А дали наистина може  и неща от други пратки?

# 149
  • Асеновград
Добре , ако е така, от къде взимате плик за опаковане за Бокса? Спиди ти дават плик, и на него се лепи етикет, а от автомата има ли някъде плик за пратките, принципно всеки куриер си слага техен.  Или за Тему може да е опакована и в обикновен плик?

Общи условия

Активация на акаунт