Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 569
  • 823
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,започнаха и на мен да ми делят поръчките на различни пакети с различни куриери.Със sameday ми идва по-бързо и кутията ми е на удобно място,но с boxnow още не е дошла и незнам къде е.Със Спиди много ми се бавеха.

# 151
Досега, а и по принцип от всички доставчици, връщам в същата опаковка.
Но все пак Спиди слагаха в нова, върху нея лепяха товарителницата.

Имам едно връщане, проследих пратката, на 27.06 е приета в склада на Тему в София. От там нататък не е ясно. Днес вече стават две седмици.
Ще им пиша ако до седмица нямам пари.

# 152
  • Пловдив
Claimcredit - 30% връщане като кредит в 7 поредни дни.
Благодаря, но ми дава че сесията е изтекла. Какво трябва да значи това

# 153
И аз питах за опаковка накрая реших в плик. Сега имам друг проблем пратката не влиза в кутията на BoxNow от сутринта пиша в чата сега чакам до 24 часа да ми отговорят какво да правя.

# 154
Добре , ако е така, от къде взимате плик за опаковане за Бокса? Спиди ти дават плик, и на него се лепи етикет, а от автомата има ли някъде плик за пратките, принципно всеки куриер си слага техен.  Или за Тему може да е опакована и в обикновен плик?
Аз я опаковах в обикновен кашон, но предполагам че не е проблем и в същия плик да се върне, само да се махнат етикетите. Понеже се съмнявах дали ще ми се отвори голяма клетка за да напъхам кашона, си носех и плика с мен за всеки случай. Етикета, товарителницата, ти си я разпечатваш и я лепиш на плика или кашона. Та и тиксо и ножица мъкнах с мен, голям цирк беше.

# 155
  • Асеновград
Добре , ако е така, от къде взимате плик за опаковане за Бокса? Спиди ти дават плик, и на него се лепи етикет, а от автомата има ли някъде плик за пратките, принципно всеки куриер си слага техен.  Или за Тему може да е опакована и в обикновен плик?
Аз я опаковах в обикновен кашон, но предполагам че не е проблем и в същия плик да се върне, само да се махнат етикетите. Понеже се съмнявах дали ще ми се отвори голяма клетка за да напъхам кашона, си носех и плика с мен за всеки случай. Етикета, товарителницата, ти си я разпечатваш и я лепиш на плика или кашона. Та и тиксо и ножица мъкнах с мен, голям цирк беше.
Благодаря за информацията, дано не ми се налага да връщам.

# 156
Аз върнах в плик от Лидъл, който облепих много добре с тиксо, отгоре хубаво залепих етикета и поставих в кутията. След час получих съобщение, че пратката е взета. Това беше на 4. 07., кой знае кога ще ми върнат парите..
При предишното връщане бях писала, че ми изтеглиха 2 пъти сумата за връщане, но после си ги възстановиха и не съм имала проблеми.
 Сега поисках да ги върнат като кредит, предполагам ще стане по- бързо.

Може и да е коментирано, но не ми се рови назад- как да изтрия данните на картата си?

# 157
  • София
В първи пост пише.

# 158
  • Асеновград
Аз върнах в плик от Лидъл, който облепих много добре с тиксо, отгоре хубаво залепих етикета и поставих в кутията. След час получих съобщение, че пратката е взета. Това беше на 4. 07., кой знае кога ще ми върнат парите..
При предишното връщане бях писала, че ми изтеглиха 2 пъти сумата за връщане, но после си ги възстановиха и не съм имала проблеми.

Може и да е коментирано, но не ми се рови назад- как да изтрия данните на картата си?
И да ги изтриете няма полза, те си ги пазят явно данните ни. Вчера като ми върнаха парите за плюшената играчка която изтеглят са ги пратили в сметката ми. В мейла пишеше по желание по сметка или кредит, писах за кредит и след малко ми писаха, че вече са върнати по сметка. Питах на чата как така връщат като съм премахнала запаметена карта, отговориха, че имат данните по първоначалното плащане. Та толкова за защитата на сметките ни.

# 159

И да ги изтриете няма полза, те си ги пазят явно данните ни. Вчера като ми върнаха парите за плюшената играчка която изтеглят са ги пратили в сметката ми. В мейла пишеше по желание по сметка или кредит, писах за кредит и след малко ми писаха, че вече са върнати по сметка. Питах на чата как така връщат като съм премахнала запаметена карта, отговориха, че имат данните по първоначалното плащане. Та толкова за защитата на сметките ни.
Имат номера на банковата сметка, а не на картата. Съвсем различно е.

# 160
  • Асеновград

Имат номера на банковата сметка, а не на картата. Съвсем различно е.
Надявам се да сте права

# 161
Наистина ли не правите разлика между банкова сметка и данни от карта?
Ето така тръгват разни слухове.

# 162
  • Асеновград
Наистина ли не правите разлика между банкова сметка и данни от карта?
Ето така тръгват разни слухове.
Разлика правим ! Не би трябвало Тему или друг търговец да може да изтегли пари от сметка, но е факт,че се случва.  Та разликата и да я правим все тая............

# 163
Преди един час сложих артикул за връщане в кутията на Бокс Нау и сега натиснах за да потвърдя, че съм изпратила поръчката , а те ми отговарят , че нямало нужда да я връщам и ми възстановиха директно парите.Нямам думи.....Отне ми толкова време да разпечатвам , да опаковам , да ходя до кутия..Пълна пародия😀

# 164
  • София
А първо ти бяха казали да я върнеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт