Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 489
  • 823
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да и аз знам, че sterling silver по-скоро може да се преведе като сребро проба 925, каквото е всичкото сребро за бижута. И има ли печат 925 трябва да е сребърно. За мен уловката е, че може не всички части да са сребро, а някои сребърни, други - посребрени (когато в описанието има и основен материал - сребро, и покритие - сребро). За какво им е да покриват среброто с покритие от сребро? Мисля си, че когато е упоменато и покритие явно някои части са само посребрени, а други са сребърни.
На сребърни синджири няма как щампата да се сложи на синджира, винаги я слагат на закопчалката. Ако китайците са се изхитрили да слагат само закопчалка от сребро с печат, а самия синджир да е посребрен, защото видиш ли на него нямало печат - това вече са си техните хитрини.

Последната ми придобивка пристигнала днес, ултразвукова четка за зъби. Дали е ултразвукова не мога да разбера. Добре чисти зъбите, но главите са мънички като за детска четка за зъби. По-големия проблем, е че самата дръжка вибрира толкова силно, че ми изтръпна ръката (местех я ту в едната ту в другата) докато си измия зъбите.
Няма да я връщам, ще я ползвам за почивки, но не я препоръчвам. Не давам линки, защото е изчерпана.

# 676
Е, то вече е ползвана. Няма как да се върне.

# 677
Момичета, имам въпрос, за пръв път поръчвам от сайта.
 Сложих в кошницата вече две неща, опитвам се да поръчам и едни парти украси, но всеки път като избера някоя и ми изписва "Този артикул е изчерпан" и това е за всичко, независимо, че избирам още 10 подобни неща все е изчерпано.

# 678
  • Асеновград
Момичета, имам въпрос, за пръв път поръчвам от сайта.
 Сложих в кошницата вече две неща, опитвам се да поръчам и едни парти украси, но всеки път като избера някоя и ми изписва "Този артикул е изчерпан" и това е за всичко, независимо, че избирам още 10 подобни неща все е изчерпано.
Пусни линк някой от нас да влезе да погледне

# 679

Здравейте аз отдавна поръчвам от temy. Досега нямам проблем. Но незнам защо не харесвам дрехите им.🙃Поръчах сега два потника. Единия уж били умалени,че един размер по голям. Той чувал😁. Другия сега сигурно ще се смеете ама много боцка все едно съм сложила шкурка.
От скоро разбрах тази опция корекция на цената. На възползвам се максимално  . Но могат да ми възстановяват парите само по карта. Гледам ровя пробвам вече 5 поръчка само ми дава карта. А за стотинки не си заслужава. Кажете ми мога ли да променя това. Може да сте писали ама сега чак Ви открих.🤗

# 680
  • София
Не ти дава да маркираш при "получете за секунди" ли?

Пиши в чата на Тему.

# 681
Малко отзиви - кошчето дойде доста криво, не знам дали ще го ползваме, поисках си рефънд. Едната чанта вътре беше кална, много странно, също поисках рефънд, но иначе чантите са добри, сега ги пера, да видим дали ще издържат Simple Smile
Космонавта е добре, роклята бяло със синьо е доста добра, а и за цената на която я взех е топ. Боичките са супер, за втори път поръчвам, каката вече рисува по номера, четката за тоалетна е супер, другата за баня също. Пачовете за очи не съм пробвала още, добре миришат, ще се жертвам тия дни да видим. Сандалите са супер, меки и удобни. И друго дреболийки, кабели, слушалки, зарядни.
Имам сребърни обеци от тему, изглеждат ми ок, малката сега е с едни яки еднорози с камъни, много са красиви, носи ги от два месеца.
Днес чакам три пратки, после още една и това ще е, спирам засега Grinning

# 682
мухитка, зависи от доставчика, не от тиму - някои не приемат връщане по салдо
ти не можеш да го промениш

# 683
# 684
  • Асеновград
Цъкнах произволен ,добави го

Да не е някакво ограничение за брой на промо цена

# 685
  • София
Нали не се опитваш да маркираш тези, които са с пунктирана линия? Защото те са изчерпани.

# 686
Да не ми дава да го маркирам. Вече доста време се мъча.  Писах в чата нищо не ми помогнаха. Пишат ми общите условия за кредит.

# 687
Не знам каква беше причината, но току що успях!
Продължавам с пазаруването...
Благодаря ви!

# 688
  • София
Да не ми дава да го маркирам. Вече доста време се мъча.  Писах в чата нищо не ми помогнаха. Пишат ми общите условия за кредит.
Картата запаметена ли ти е? Ако е, махни я. Ако и това не помогне, значи остава да е това, което каза Бубанка – доставчикът на съответната стока да не го позволява като опция.

# 689
махането на картата не помага, моята не е запаметена
пробно приех едни 2 лв. по първоначален начин, сравнително бързо ги получих в банковата си сметка

Общи условия

Активация на акаунт