Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 613
  • 823
  •   1
Отговори
# 660
Да. Много внимателно трябва да се четат и описанието, и коментарите, особено отрицателните.

Селектирам си само отрицателните отзиви, положителните не са толкова полезни Satisfied Най-добри са отзивите със снимка, особено ако се отнася за дреха. Разбира се, за всички продукти има и от двете, но се отказвам, ако няколко човека са написали нещо, което ми звучи логично и няма да ми хареса.

# 661
  • София
All Seasons, доколкото знам, дори да падне сумата за поръчката под лимита няма проблем, минава. Същото е и когато се ползва кредит.

С кредита не е същото, това, че го приспадат не значи, че поръчката е под лимита. Ще пробвам някой ден какво ще се получи ако откажа нещо с доста под лимита, от любопитство. 😀
Често ми се случва след приспадане на кредита стойността на поръчката да е по 25 лв.
Скрит текст:

# 662
Кредитът е пари, няма значение, че реално ти теглят под 25 лв. от картата.

Да питам за тези изкуствени нокти, дали сте доволни?

Копче, благодаря ти за Cashway! Досега не съм го ползвала за нищо. Сега ще пробвам.

# 663
Аз също напоръчах доста фалшиви  бижута, след 2-3 носения се показва медта и се изтрива покритието. Имам от малки магазинчета, нося ги с години, от Синсей също изкарват поне година.
Домакинските гъби се амортизират също много бързо, губят обем и са неудобни за миене.
Гривните Пандора не бих си ги загрозявала с талисмани от там, приятелка ми беше дала един, личи от километри, че не е оригинален.
Засега съм се стопирала и само ви чета, но нищо не може да ме изкуши.
Още едни сиво кърпи ще взема и протектор за телефона като ги хвана на промоция и се спирам съвсем.

# 664
  • Асеновград
Никъде не пише мед, обаче...
Имате право на връщане до 90 дена.

# 665
  • София
Лъжат Тему и още как...Този пръстен, уж с печат, покритие сребърно, основен материал - сребро по описание, след няма и месец носене се показва медта отдолу. Жалко, беше красив...
https:// https://share.temu.com/msEHrvy4lJA
Подвеждат. Трябва да се чете всичко. Пише Sterling Silver S925, а в описанието като основен материал е посочено 925 Silver.
Дяволът е в детайлите.

Ето пример за сребро: https://share.temu.com/7wDPQhmt21A
Уж.
925 Pure Silver
Звънче, обясни ми защото съм проста и не разбирам. Каква е разликата между 925 Pure Silver, 925 Sterling Silver i 925 Silver. Все си мислех, че чистото сребро не може да бъде 92,5, то е 99.9 или 100% но е меко и не става за бижута. Явно ми се губят някъде познания.
Но добре предупредихте.
Роси, любопитно ми е в коя част се е изтрило покритието? На основния пръстен, на който е щампата 925 (което би било пряка измама)  или на щифтчетата, които държат камъните (което би било коствена измама, да твърдят, че уж те са със сребърно покритие, а само основната халка е сребро)

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 09:08 от Gorg0nzola

# 666
Имам сребърни обеци от тему, изглеждат ми ок, малката сега е с едни яки еднорози с камъни, много са красиви, носи ги от два месеца.
Днес чакам три пратки, после още една и това ще е, спирам засега Grinning

# 667
  • софия
Лъжат Тему и още как...Този пръстен, уж с печат, покритие сребърно, основен материал - сребро по описание, след няма и месец носене се показва медта отдолу. Жалко, беше красив...
https:// https://share.temu.com/msEHrvy4lJA
Подвеждат. Трябва да се чете всичко. Пише Sterling Silver S925, а в описанието като основен материал е посочено 925 Silver.
Дяволът е в детайлите.
Ето пример за сребро: https://share.temu.com/7wDPQhmt21A
Уж.
925 Pure Silver
Звънче, обясни ми защото съм проста и не разбирам. Каква е разликата между 925 Pure Silver, 925 Sterling Silver i 925 Silver. Все си мислех, че чистото сребро не може да бъде 92,5, то е 99.9 или 100% но е меко и не става за бижута. Явно ми се губят някъде познания.
Но добре предупредихте.
Роси, любопитно ми е в коя част се е изтрило покритието? На основния пръстен, на който е щампата 925 (което би било пряка измама)  или на щифтчетата, които държат камъните (което би било коствена измама, да твърдят, че уж те са със сребърно покритие, а само основната халка е сребро)
Не съм специалист, но Sterling Silver е нещо като сребърно покритие. Pure silver би трябвало да е сребро. Някаква тяхна измислица на сребро.

# 668
  • Бургас
Където са щифтчетата

# 669
Sterling silver е сплав със сребро, бижутата са направени изцяло от нея и не потъмнява.

# 670
  • София
Доколкото знам, Sterling silver = 925 silver. Висока проба сребро с малки примеси на мед или друг метал.
Най-чистата възможна проба сребро за направата на бижута.

Pure silver си е чисто сребро, без примеси, съответно твърде меко за бижута и не се ползва за направата им. Може би само за покритие, макар че Sterling silver става и за покритие.

# 671
Днес ми пристигна пратката с 2 повредени от общо три поръчани неща ..
Веднага ми върнаха парите и не искат да им ги изпращам обратно, но все пак останах разочарована..

На шапката липсва окото. Поръчвам я за втори път от същия търговец, тъй като първата я изгубихме, а малката си я носи с желание..

Тази чанта закупих след препоръка от тук. Вероятно може да се смени ципа, но все пак...

# 672
  • На брега на реката
Мисля, че ципа не е повреден. Откопчай до край и закопчай отново.
Нормално е да е отворено пред машинката, ако е отворено зад нея е проблем.

# 673
Днес ми пристигна пратката с 2 повредени от общо три поръчани неща ..
Веднага ми върнаха парите и не искат да им ги изпращам обратно, но все пак останах разочарована..

На шапката липсва окото. Поръчвам я за втори път от същия търговец, тъй като първата я изгубихме, а малката си я носи с желание..

Тази чанта закупих след препоръка от тук. Вероятно може да се смени ципа, но все пак...

Аз и от тук да си купя чанта ципа е така, просто го затворете и отворете до край

# 674
Олее, благодаря ви. Подвластна на емоциите, изобщо не опитах да я оправя първоначално, а преди не ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт