Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 651
  • 823
  •   2
Отговори
# 75
VaniaK ето снимки на живо. Леко е смачкана лентата отстрани, но лепенките са ок и са хубави според мен.
Това е линка към тях
 https://share.temu.com/y8BLmRjjDaA

# 76

Аз и за това попитах потребителката как е върнала нещата, но отговор не получих. Ако не са в оригиналните си опаковки, е възможно да си поискат парите обратно. Как им се дава право да дърпат пари, вече е отделен въпрос. Логиката ми за опаковките, на които има баркод е, че по този баркод те знаят на кой търговец да върнат стоката. Представете си хиляди артикули върнати без да се знае към кой търговец да се върне. Не знам дали случая тук е такъв. Гадая за предполагаеми причини и защо се случва това. Иначе моята карта е запаметена, но използвам Револют, в който винаги има някакви пари, но до сега никой от никъде нищо не ми е дърпал без мое съгласие.

Нещата са върнати, отговориха ми, че имало проблем в склада. Попитах десет пъти какъв е проблемът, да ми обяснят, да ми пратят доказателство, че нещо не е наред с поръчката, защото аз достатъчно добре прегледах нещата преди да ги пусна обратно. Повтарят едно и също, без никакви доказателства, само някакви готово въведени електронни фрази.  Моята дума срещу тяхната. И това е. А дали е така или не, няма как аз да докажа, защото вече пратката е при тях, а те могат сега даже и да скъсат артикула и иди доказвай, че имаш леля.... Тъпаци!

Сега разбрах, че дори и да не е запаметена картата, явно те имат начин да я запаметяват, след като веднъж е въведена в сайта.

[/quote]

Няколко пъти питах дали нещата са в оригиналните си опаковки, но ми прескачате въпроса. Обясних и каква е логиката ми това да се направи коректно. Ако не сте го изпълнили, то проблема си е във Вас и няма какво да се сърдите. За мен Тему са си доста коректни.

[/quote]

И аз няколко пъти казах, че съм върнала артикулите според алгоритъма, който са дали. Поисках да ми дадат доказателство кое не е наред с върнатите артикули... няма отговор, само ми обясняват колко съжаляват за причиненото неудобство, отговори, генерирани според мен от системата. И така до днес, в който също нямам отговор.... Голяма коректност, няма що!

# 77
С бот ли комуникираш или с оператор? Ако е първото, поискай си оператор.

# 78
Elsi86, много са хубави. Слагам ги в кошницата, само където им е скочила двойно цената от твоята, но нищо.

Mury9, не съм връщала. Не знам какъв е “алгоритъмът” им, но пак не ми казахте дали сте ги върнали в оригиналните опаковки. Отговорът е “да” или “не”. Приключвам темата, защото не се разбираме, явно.

# 79
  • Асеновград
Принципно за дребни неща лесно връщат пари, проблем е когато сумата е по голяма или продукта е на по висока стойност, тогава правят разни номера китайците, и това ми е обица от Алито. В началото на пандемията така и не ми върнаха голяма сума за поръчка която така и не дойде. лъгаха ме месеци наред, въпреки, че им изпратих отговори от Холандки пощи където уж беше заседнала пратката.Та с тези сайтове по внимателно.
Правя поръчки за по малки суми, и ако трябва връщане да е максимум до два артикула.
Имайте в предвид че и от куриерите има липси. Преди с Български пощи редовно не се получаваха пратки. Сега наскоро аз имах празен плик в Бокса, и все още нямам обратна връзка от куриерите.

# 80
Не знам дали от Тему повтарят едно и също, но оплакващата се потребителка определено го прави. Много хора и зададохме въпроси на които така и не отговори (не, че е длъжна). Явно няма да разберем проблема, дано се оправят нещата за нея.

# 81
  • софия
След 3 месеца безумна сага, Тему върнаха парите за върната голяма пратка.
Минахме през:
Сигурен ли сте, че е върнато?
В никой сайт не можем да проследим къде е пратката (?!). Питайте за номер Спиди, ДЧЛ. Питайте ги къде е. (Все едно ние сме избрали как да я върнем, с кой куриер и ние имаме договор с тях)
Не сте изпратили нищо. Закриваме кейса.
Изпратили сте пратката на еди-кой-си адрес, а нашият е... - адресът е един и същ, номерата са различни, пратката е върната с генерираната от сайта таварителница и никой никакъв адрес не е въвеждал ръчно.
След категоричен отговор за свързване и изпращане на проблема към Европейски потребителски център, изведнъж пратката беше намерена и парите са върнати по карта. Но месеци наред получавахме кой от кой по-безумен и понякога противоречащи си отговори.

# 82
Благодаря за разясненията Звънче! На много хора биха могли да бъдат полезни в даден момент.
Аз малко почвам да се спичам. Поръчах компресиращи ботуши за не малко пари и в понеделник трябва да ги взема. Дано всичко е ок и не се налага да се занимавам с връщания.

# 83
  • софия
Не се филмирай. Проблем е, когато върнатите продукти са на по-висока стойност. За такива до 50-ина лв. не съм срещнала някой да е имал проблем.

# 84
Дано са ок, иначе са 120 лева, не че са космическа сума, но няма да ми е приятно.

# 85
  • Стара Загора
Здравейте, реших да пусна първа поръчка през сайта. Има ли някакъв код за първоначална поръчка?

# 86
Има. Не е код, но е голямо намаление.

Mury9, сто пъти те попитаха дали си сложила оригиналните опаковки на артикулите с баркодовете. Миленака и цитат сложи, че не си знаела кой кой е.
А ти за алгоритми говориш.
Целия алгоритъм да си спазила, ако всяко нещо не с оригинален баркод, Тему не са ясновидци, да гадаят какво връщаш, от кой търговец да си търсят парите.

# 87
Здравейте,

днес ми пристигнаха комплект балони, липсват два, но няма да ги връщам 😄 някой знае ли как се надува такъв вид балон?

# 88
  • софия
Със сламка.

# 89
Накрайник на помпа за надуваеми изделия става на тези балони.

Общи условия

Активация на акаунт