Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за коригиране на цената след направена поръчка?
Как мога да върна продукт, който не ми харесва?
Какво да правя, ако пратката ми не пристигне навреме?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за коригиране на цената след направена поръчка?
След като направите поръчка, имате 30 дни, през които можете да коригирате цената. За да направите това, отидете в детайлите на поръчката и щракнете върху бутона „Коригиране на цената“. Това ще покаже артикули с намалена цена. Можете да получите разликата в кредит Temu или във вашата карта и тази корекция може да се използва многократно в рамките на определения период.
-
Как мога да върна продукт, който не ми харесва?
За да върнете артикул, влезте в акаунта си на Temu и намерете поръчката, от която искате да върнете нещо. Кликнете върху „Връщане на артикули/Възстановяване на средства“, изберете артикулите, причината за връщането и следвайте инструкциите. За първото връщане на артикули в рамките на 90 дни доставката е безплатна. След като получите етикета за връщане, просто го отпечатайте и залепете върху пратката и я изпратете. Повечето онлайн платформи имат лесен процес за връщане. Първо, трябва да опаковате артикула и да създадете товарителница. Не е нужно да запазваш доставния плик; просто се увери, че оригиналната опаковка с баркода е налична. След като генерираш етикета за доставка, прикрепи го към външната кутия и го остави в определеното място за връщане.
-
Какво да правя, ако пратката ми не пристигне навреме?
-
Как мога да пренасоча пратка, която е предназначена за отдалечен автомат?
-
Кои куриерски услуги се използват за доставки?
По принцип не правя скъпи поръчки, гледам да стигна минималната сума, която се изисква. Имам само една за 100 лв., но тя беше от колелото и ми приспаднаха 40 от тази сума. Днешната ми беше за 22 лв. и ще ми върнат кредит от 7 лв. Направо не знам как им излизат сметките, за да са на печалба, но не мога да устоя на тези оферти и осъзнавам, че вече съм пристрастена
Моля някой да направи тема Анонимните шопохолици и в нея да се надъхваме да не купуваме толкова много и да се хвалим: "Не съм поръчвала от 5 дни..."