Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 47 158
  • 823
  •   1
Отговори
# 330
Тогава някой да е купувал сутиен за голям бюст?

# 331
  • Пловдив
Закупих този автоматичен диспенсър за за течен сапун https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109957631703 … fer_page_sn=10045, който работи за няколко часа. След като го отворих да допълня течността вътре, не знам какво точно стана (може би влезна някъде вода), но четирите диода започнаха да мигат постоянно  и сензорния дисплей не реагираше по никакъв начин.
Направих видео и заявих връщане. Тему ми генерира товарителница към Бокснау, но днес вече диспенсъра се беше изключил и като го пуснах работеше нормално.
Въпросът е, че ако сега го върна с причина на връщане, че е дефектен, в Тему няма да установят тази повреда. До колко време мога да върна артикула като отказ от покупка, и въобще да се занимавам ли с това и нарушава ли се по някакъв начин историята ми на добър купувач в Тему и да имам някакви негативи от това

# 332
Не знам дали се водя стар или нов клиент (направих си регистрацията в сайта през януари), но в последните дни ме заливат с оферти - колела, връщане на кредити, намаляване на цената за 1 артикул в количката... И аз съм като луд с картечница Satisfied По принцип не правя скъпи поръчки, гледам да стигна минималната сума, която се изисква. Имам само една за 100 лв., но тя беше от колелото и ми приспаднаха 40 от тази сума. Днешната ми беше за 22 лв. и ще ми върнат кредит от 7 лв. Направо не знам как им излизат сметките, за да са на печалба, но не мога да устоя на тези оферти и осъзнавам, че вече съм пристрастена Expressionless Моля някой да направи тема Анонимните шопохолици и в нея да се надъхваме да не купуваме толкова много и да се хвалим: "Не съм поръчвала от 5 дни..." Laughing

# 333
  • София
и осъзнавам, че вече съм пристрастена Expressionless Моля някой да направи тема Анонимните шопохолици и в нея да се надъхваме да не купуваме толкова много и да се хвалим: "Не съм поръчвала от 5 дни..." Laughing
Joy Heart Laughing

# 334
Iveta_S, колко добре те разбирам. И при мен няма спиране, даже още по-лошо, и децата заразих, та и те започнаха да ровят. ММ вече гледа лошо.
Днес ми пристигна последната поръчка/ направена през нощта на 5 юли/. Този път се обзаведох плюс дрехи
 и с гривни.

https://www.temu.com/bg/1-%D0%B1%D1%80-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81% … sn_id=quzx72js6c- Пуснах поръчката заради тази . Много, много ми харесва на живо. Линка е към друг търговец.
Другите сега виждам , че са изчерпани и не ги намирам. Когато ми се появят ще ви ги покажа, защото се оказаха много добри, направо отлични за по1,2,3 лева.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 17:00 от Усмивчица-28

# 335
Значи аз не съм единствената пристрастена,а и ММ отдавна гледа лошо,че и намеци.😂😂
Нещо се обърках,значи плащам мин.25 лв и тогава ми отпускат кредит, за следваща покупка?!Не да ги приспаднат от 25 -те лв,тъй ли?!

# 336
Не знам дали се водя стар или нов клиент (направих си регистрацията в сайта през януари), но в последните дни ме заливат с оферти - колела, връщане на кредити, намаляване на цената за 1 артикул в количката... И аз съм като луд с картечница Satisfied
Направила съм много поръчки, но никога не съм получавала такива оферти - колела, връщане на кредити, намаляване на цената за 1 артикул в количката и т.п.
Само при мен ли е така? Sob

# 337
А сметката им излиза, защото този тип “китайски боклуци” се изкупуват на тон, не на кг.
Буквално на безценица са им, затова и могат да си позволят да продават нещо за 1 лв примерно, като то реално на тях им струва 0.00002 ст.
 В Солун на борсата до пристанището е същото като асортимент в Тему (гърците продадоха пристанищата на китай и пакистан). За 5 евро може да си купиш кожено яке, за по 0.50 цента диспенсър за сапун с батерии..

# 338
  • София
Нещо се обърках,значи плащам мин.25 лв и тогава ми отпускат кредит, за следваща покупка?!Не да ги приспаднат от 25 -те лв,тъй ли?!
Правила съм покупка за 25лв. поръчвам и ми намаляват с наличния вече кредит (6лв. беше в случая) и от картата ми дръпнаха 19лв.

# 339
И аз съм така, само някакви корекции на цените, няма колело, няма проценти, завииииждамммм... Stuck Out Tongue Winking Eye
А вече съм им платила сигурно над 500лв.

# 340
  • София
Изобщо не ти трябва да завиждаш. Директно го затварям това колело вече. След него се появяват само определени артикули на търговци с по-високи цени. Вчера успешно ми се появи вида смарт часовник който си бях заплюла за 62лв. Веднага след поръчката при същия търговец стана 56лв. Хубаво възстановиха ми 6лв. във вид на кредит, но започна да ми излиза реклама на същия вид за 48лв. при друг търговец Joy Почвам да се чудя колко е реалната цена на това "произведение" и изобщо ще става ли за нещо?
Сега се боря с порива да си поръчам ултразвукова четка за зъби с 8 накрайника за 14лв.
Колелото само на приложението на телефона ми се появява, на компа - не. Там пък ми се отврят разни отстъпки, с които са ми напълнили дадения мейл.

# 341
Цитат
Направила съм много поръчки, но никога не съм получавала такива оферти - колела, връщане на кредити, намаляване на цената за 1 артикул в количката и т.п.
Само при мен ли е така? Sob

Индивидуално ги изпращат и не може да се разбере логиката на алгоритъма. И мен ме бяха забравили по едно време и бях щастлива, защото тогава и цените бяха повишили и не ме изкушаваха Smiley

Специално за офертата с кредити, минималната сума за поръчка е 20, а не 25 лв., като на мен ми даде да си избера от артикулите, които бях сложила в количката. Трябва обаче да се направи бързо, защото изтича след 20-30 минути.

# 342
На мен като нов клиент ми пуснаха оферта за 3 безплатни подаръка, при покупка минимум 80 лв. Преди да взема подаръците, бях сложила някакви неща в кошницата, и след като си избрах подаръците, цените на останалите неща в кошницата се бяха повишили. Отказах се.
После пак сложих подаръци, появиха се някакви кредити, дето искаше още и още да слагам в количката, без да мога да махна някои неща от там, ей писна ми. Накрая без никакви подаръци и чудеса, пазарувах на по-изгодни цени.

# 343
  • София
Последно ме издразниха - пращат оферта за намалени цени. Хубаво, избрах си за 8-9 лв., но не пуснах веднага поръчката, защото трябва да се допълва. След 2 часа, примерно, онова нещо в количката вече беше 39 лв. Е, мерси, ама аз за 8 се колебаех, а за 39 изобщо не бих го погледнала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
Пишете ме и мен за Анонимните Темухолици! Joy
Колело не ми дават, само 2 пъти спечелих по 180 лв. Едното не го ползвах, от другото само 15 лв. отстъпка ползвах.
Обаче много оферти имам за намаляване цената на конкретен артикул.
Ето днес пак потънах, уж нямаше вече. Joy
Един часовник с гривна, от 5 и нещо ми го намалиха първо на 4, не клъвнах. Но снощи, преди да си легна, падна до 2 и нещо! Край, сън не ме хвана докато не ги натъкмих до 25 лв. Големи поръчки не правя, гледам да хвана минимума.
Часовникът е този
 https://share.temu.com/oxiPrOnl78A
Имам два подобни комплекта, от Лидл, по 15 лв. бяха.
И си викам, ми за 2 лв. не мога да пропусна. Joy
Сега съм нулирала и кредитите от корекция на цената.
Този сутиен поръчах
 https://share.temu.com/Xkcce20wtUA
После видях, че бил без банели. Нося само с банели, дано не ме разочарова, но и него за 5 лв. няма да го мисля.

Bgladybg, няма да бързаш да поръчваш. Слагаш в количката и умуваш. Stuck Out Tongue Winking Eye Те дебнат. Като видят, че се колебаеш, свалят цената. Мен така ме ухажват за много неща. И падам в мрежата! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт