НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 304
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 095
Здравейте, уж четох доста последователно всичко в темата, но може и да съм пропуснала нещо, затова се извинявам ако е коментирано по-рано.
Въпросите ми са относно записването в ТУ-София: Таксата за първи курс само по банков път и на място ли се плаща? Няма ли вариант за плащане онлайн? Ровейки преди дни попаднах на подобна възможност, но сега не мога да открия страницата.
И вторият ми въпрос - снимките за записването задължително ли се правят в университетската книжарница в учебен блок № 2? Много заповеднически е описано в правилника и ме объркаха. Grinning
Пожелавам на всички усмихнат и прохладен ден!

Таксата я платихме на място в бл. 1 има две гишета с пос терминал, другото е по банков път, но трябва да се представи документ затова се отказах от онлайн плащането.
Снимките си ги носихме, не е задължително да се правят там,  като си извадих такива от дипломирането от средното /в студиото пазеха на компютъра, само казах на коя дата се е снимал/.

# 1 096
Моят въпрос е лесно ли се прави регистрация в
Евротръст и ваденето на Ел. Подпис?
Има два дни да потвърди УНСС, ако реши да е там. Та ако в последния момент се реши да знам как да процедираме.

# 1 097
Лесно е ,Мари. Да си свали приложението и да следва стъпките.

# 1 098
Моят въпрос е лесно ли се прави регистрация в
Евротръст и ваденето на Ел. Подпис?
Има два дни да потвърди УНСС, ако реши да е там. Та ако в последния момент се реши да знам как да процедираме.

Регистрцията става за 5 минутки. Само трябва ЛК да се сканира на тъмен фон. На светъл не става. Първо се сканира обратната страна на ЛК , след това тази със снимката.

# 1 099
Благодаря ви! Много сте ми полезни! Hug

# 1 100
  • София
Наборчето се записа вчера в СУ ФМИ - Информационни системи Laughing
Взели са му документите и са го накарали да си снима факултетния номер. Четох няколко страници по-напред, че и при други е така.
Дали в системата на СУ на записалите се, се отразява по някакъв начин това? Например да пише записан или нещо  такова.

# 1 101
.....
Дали в системата на СУ на записалите се, се отразява по някакъв начин това? Например да пише записан или нещо  такова.
                  Никъде нищо не се отразява! Говорих на телефон за справки КСК , защото ни взеха дипломата  и нищо не ни дадоха. Няма вх.№  и как да докажеш ,че изобщо си подал за второ класиране. Отговор - ще се появи на 23-ти, ами нали тогава е класирането. Толкова тъпа организация и явно още не са дорасли за 21 век.

# 1 102
Да, в СУ са малко динозаври относно организация и технологии Simple Smile Ама сигурно и на другите места е подобно положението.
Didia, записахте ли се в УНСС?

# 1 103
  • Sofia
Тоя Евротръст не може да се ползва за Декларацията за осигуряването, нали Relaxed

С прозорците ме накарахте да се засрамя и ще избирам робот Laughing

# 1 104
Да, в СУ са малко динозаври относно организация и технологии Simple Smile Ама сигурно и на другите места е подобно положението.
                 Още не сме! Мисли , а  ние си мълчим.  И в НБУ е приет в трите специалности и пак ...мисли. И в СУ е специалност с обучение на АЕ и пак.....мисли. Май когато има много да избира се чуди какво да прави. До петък трябва да реши.

# 1 105
Тоя Евротръст не може да се ползва за Декларацията за осигуряването, нали Relaxed
Обърках се. Коя и за какво ни трябва при записването в УНСС?

# 1 106
                 Още не сме! Мисли , а  ние си мълчим.  И в НБУ е приет в трите специалности и пак ...мисли. И в СУ е специалност с обучение на АЕ и пак.....мисли. Май когато има много да избира се чуди какво да прави. До петък трябва да реши.
Да, ако беше приет в една специалност, до сега да сте забравили🙃
И моята дъщеря така - ама сега дали това, дали онова, пък в кой университет, много е неориенрирана. Уж чака второ класиране в СУ, ама пък не знае дали го иска...Ужас🙃 И аз уж си мълча, ама започвам да се ядосвам малко по малко.

# 1 107
Говорете ми, говорете ми.... Същата история.

# 1 108
GGT, не знам дали от многото приети специалности или от многото даващи акъл "приятели". Yum

mariat, Евротръст трябва в УНСС за да потвърдиш , че си ти. Казано най - просто и кратко. Майка му има , защото и е трябвало за някакви документи и така му обясни. Той се регистрира в него за да бъде готов , ако реши да се записв в УНСС. Ще премъчим още два дни.

# 1 109
  • София
Наборчето се записа вчера в СУ ФМИ - Информационни системи Laughing
Взели са му документите и са го накарали да си снима факултетния номер. Четох няколко страници по-напред, че и при други е така.
Същото е и при нашия студент, същия факултет. Снимал си е номера, дали са му уверение, за да си зареди картата за ГТ - благодаря за подсещането и информацията, за това! (още не го е тествал, предполагам няма да му направят проблем).
Пък аз откакто видях приет, не съм влизала в системата...ще надникна Joy

ПП Няма промяна в профила.

Общи условия

Активация на акаунт