НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 772
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 135
Не се притеснявай, не разчитат на данните от заявлението, а формират бала според посочените в дипломата и удостоверението оценки, избирайки най, ама най-благоприятните за кандидата. Посочването и на оценка от ДЗИ май струваше още пари..

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 10:34 от Шантарам

# 136
  • София
явно май сме се объркали нещо, защото ДЗИ БЕЛ и по-висока оценката от изпита по Мат в ТУ.
Може да е по-висока, но се взима с по-нисък коефициент.
В профила на сина ми виждам въведени всички оценки, които може да са балообразуващи, но ще се вземе най-благоприятната, т.е. няма да е ДЗИ БЕЛ, въпреки че и при него тя е по-висока от тази от изпита.
Тук има калкулатор https://priem.tu-sofia.bg/calculator, въведете си оценките и ще видите, коя ще се използва.

# 137
Въобще страшен им е стайта. Аз и това, че сме платили не виждам в профила му. Иначе 50 лв. плати младежа, но дали е това... Ще пипадна просто скоро. В 4 ч. се събудих да го мисля това с баловете и да проверявам и чета.

При нас бала ако се вземе оценка ДЗИ БЕЛ ще е по-висок.

# 138
  • Бг-мама
Mrs Jan точно. Опитаха се при кандидатстване да ме накарат да платя и 50 лева за валидиране на ДЗИ БЕЛ,  но ги попитах защо след като умножено по 2.5 , вместо по три това е по неблагоприятно за студента, вместо три пъти изпита по математика. Казаха ми добре, щом не искате.

# 139
  • София
А защо е платил? Ако се е явил на изпит и ще кандидатства с този изпит, а не с ДЗИ, не се плаща втори път.

# 140
  • Бг-мама
За ДЗИ БЕЛ не платихме. Валидирахме ДЗИ по АЕ срещу 50 лева, че му трябваше за изкуственият интелект.

# 141
А защо е платил? Ако се е явил на изпит и ще кандидатства с този изпит, а не с ДЗИ, не се плаща втори път.
Иска с ДЗИ, точно затова плати и се чудя какво става и не виждам оценката там. Иначе срещу езика приложи сертификат и пише - Издържал.

# 142
  • Пловдив
Моля за помощ за ТУ Пловдив!
Дъщеря ми е писала две специалности и двете в един и същ факултет 5.13.
На класирането излиза 5.13. Как да разбера в коя от двете специалности е приета?
Пише само 5.13 Основна специалност
Благодаря!

# 143
  • Бг-мама
СЛМ,  снимай и качи за да се опитаме да помогнем.

# 144
  • Пловдив

Благодаря!

# 145
  • Бг-мама
СЛМ за мен със сигурност сте в първото ви желание. Балът за тази специалност миналата година е бил много нисък. Няма как с този ви бал да не сте в първото желание. Но не може да им се отрече , че нищо не им се разбира. Срамота за инженери.

# 146
гениално обявяване на класиране…😄 Таблица и бал.. И?
като се събуди кандидатът, да си ги разчита.

# 147
  • Sofia
Аз се шашнах като Марти написа, че са подали за право платено с бала на нейното момче. Синът ми беше толкова убеден, че ще го класират по първо желание право редовно, че изобщо не обмисляхме желания. Писа международни отношения и комуникационен мениджмънт, колкото да го оставя на мира. Толкова статистики изчетох заради седмокласничката, че дори не ми светна, че и баловете на кандидат студентите ще скочат Confused

Вие двете с Марти шЪ мълчите Hands Point Up Други ще хвърляме боб на 11-ти дали и какво.

Нищо не им се разбира от таблиците на тези Rolling Eyes

# 148
  • София
ТУ се събудиха.
Имам си приет бъдещ студент.

# 149
  • Бг-мама
ТУ се събудиха.
Имам си приет бъдещ студент.
В София ли? Там по човешки ли е направено класирането ?

Общи условия

Активация на акаунт