НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 786
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 165
И аз да се похваля - ТУ София, Мехатроника (на немски език), бал 29.79

# 166
  • Бг-мама
И след като го оправиха в Пловдив се оказа че е по първо желание КСТ. Направо съм без думи за ТУ Пловдив.
Прочели са те и са се коригирали 🤣
Ха,ха. То не за смях, но главата не ми го побира какво изобщо беше това в първата таблица сутринта.
Или викаш от страх да не го запишем в ПУ. Тук търкалящо се човече .

# 167
  • София
Снимките, които искат при записване трябва ли да са еднакви и с еднакъв размер?
Има три малки и две малко по-големи от различни снимания. Трябва ли да го засиля да търси работещо фото или тези все пак ще свършат работа?

# 168
Честито на всички приети студенти!
Да им е интересен и забавен студентския живот! Да са удовлетворени и да намерят най-добрата реализация!

# 169
Софтуерно инженерство - първо желание, бал 27.30. Честито на всички!!!

# 170
  • София
Честито на новоприетите студенти. Да имат много късмет, да са удовлетворени от избора си и след няколко години да имат пред името си инж. Успех на всички 🍀
Кой е следващият университет, който ще обяви класиране?

# 171
  • Бг-мама
Какво се случва с платената такса при записване, ако после го приемат в ПУ и реши , че там желае. Губим ли я? Никак не са ми излишни тези 600 лева .

# 172
Дали не е УНСС - 09.07

# 173
На 08.07 излиза класирането в Пловдивски университет и Великотърновски, на 11.07 СУ. Както една майка вече спомена на 11.07 ще е ден за размисъл, защото записването в ПУ и ВТУ приключва на 12.07.

# 174
Какво се случва с платената такса при записване, ако после го приемат в ПУ и реши , че там желае. Губим ли я? Никак не са ми излишни тези 600 лева .
Връща се част от таксата, в СУ е 80% от нея, мисля, че в повечето университети се върти там някъде. Тоест ще ви удържат малко над 100 лв и другите ще ви ги върнат.

# 175
Браво! Започнаха да се сбъдват наричанията Relaxed Честито на студентите, а и на майките!
Ние чакаме първо класиране на 8-ми във ВТУ, от три дни платформата е блокирана, досега виждахме основни данни, обещаха два дни преди класирането да се появят балове, но не би.
Чакаме, рефрешваме и плажуваме Nature High Brightness
Обаче хич не ни свърта на едно място Sweat Smile

# 176
Здравейте!
Честито на всички приети студенти и на техните майки(защото ние май повече се вълнуваме).
Имам въпрос - запазва ли се мястото на което кандидат-студентът е приет не по първо желание, ако кандидатства на второ класиране и не му достигне бал да мине по-напред в желанията си?
Предварително благодаря на всички, които ще се отзоват на въпроса ми!

# 177
  • В средата на времето
Честито на всички приети студенти от днес! 😊 Нека им е интересно, увлекателно и да завършат с лекота! 🍀😊

Да ви кажа, че след месеци в очакване на какво ли не и от напрежението, в момента, когато всичко е ясно и покрай едното дете, и покрай другото, ми е леко безтегловно. Не мога да се отпусна все още. 😊

# 178
Честито на всички приети!

Кой е следващият университет, който ще обяви класиране?

В понеделник чакаме и второ класиране в УАСГ.

# 179
Честито на всички приети студенти! Виртуално да потупат другите за късмет!

Общи условия

Активация на акаунт