НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 399
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 765
Браво на всички деца и вече усмихнати родители! 🙂Честито!Само за инфо-моето момче е прието в СУ Медицина,но ще освободи мястото,защото вече се записа в МУ София.За тези,които се интересуват и евентуално ще чакат второ класиране,да е на късмет ♥️
А какъв е мин.бал?

31,39 е минималният бал.

# 766
Браво на всички деца и вече усмихнати родители! 🙂Честито!Само за инфо-моето момче е прието в СУ Медицина,но ще освободи мястото,защото вече се записа в МУ София.За тези,които се интересуват и евентуално ще чакат второ класиране,да е на късмет ♥️
А какъв е мин.бал?

31,39 е минималният бал.
Благодаря.
Това за момче. А за момичета имате ли информация?

# 767
А какъв е мин.бал?

31,39 е минималният бал.
Благодаря.
Това за момче. А за момичета имате ли информация?

Никаква идея.. съжалявам!Дано някой друг да помогне.

# 768
  • София
...Казах му, че е много учене, не го плашело Grinning
До сега беше лесното, оттук нататък четирибувието да им е яко Laughing, но те са си го избрали.

# 769
  • София

А утре сме и Мартеа, J_M_M, вяра_ив... има и още. УжасТ!
Леле, много, много се извинявам, момичета (съвсем изкуках)! Стискам за всичките ни деца в темата! Flowers Four Leaf Clover

# 770
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте, а дали някой може да каже минимален бал на журналистика за момиче, държавна поръчка и платено?
Знам за ДП 23.56

# 771
Здравейте,
Възможно ли е да се запише в ПУ и да изчакаме 2-ро класиране в СУ?
Ако се придвижи нагоре, ще се отпише от ПУ, ако - не, остава в ПУ.
Чисто технически възможно ли е /в ПУ само сверяват дипломата и я връщат и може да се депозира в СУ/? Така ли е?
Ще загубите част от таксата - сверете на сайта колко. Условие за записването е плащане.

# 772
Честито на похвалилите се с прием! Аз мисля, че ще има голямо  движение на второ надолу… Психологията ни скри шапките на всички 🤷♀.

# 773
  • В кошера...
Първо желание - японистика, приет. Минимален бал 22.34

Дано всички са готови за предизвикателствата! Успех!

# 774
  • Пловдив
Здравейте,
Възможно ли е да се запише в ПУ и да изчакаме 2-ро класиране в СУ?
Ако се придвижи нагоре, ще се отпише от ПУ, ако - не, остава в ПУ.
Чисто технически възможно ли е /в ПУ само сверяват дипломата и я връщат и може да се депозира в СУ/? Така ли е?
Ще загубите част от таксата - сверете на сайта колко. Условие за записването е плащане.

Проверих - за ПУ, ако е преди започване на годината, таксата се връща 100%.

# 775
  • София
Съ-бра-хме-се Grin Laughing Утре се записва и дим да ни няма - той по моря, ние по планини. Ако се срещнем някъде преди октомври, може и да ме хване за... фитнеса Simple Smile

# 776
...Казах му, че е много учене, не го плашело Grinning
До сега беше лесното, оттук нататък четирибувието да им е яко Laughing, но те са си го избрали.

Не е трудно, не ги плашете децата! Когато изборът е от сърце, по-лесно се учи.
Честито на новите попълнения в "Изкуството за доброто и справедливостта" (цитирам Целз, разбира се), честито на всички, сбъднали мечтите си, успех и късмет на тези, които продължават борбата! Щастливи студентски години!

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 16:46 от Светкавица

# 777
  • В средата на времето
Ей така сега да честитя на всички деца приети днес! 🎉 😊 Много щастливи и успешни студентски години им пожелавам! 🍀
На тези които не са приети или ще чакат второ класиране - пожелавам много късмет! 🤞

# 778
Честито на похвалилите се с прием! Аз мисля, че ще има голямо  движение на второ надолу… Психологията ни скри шапките на всички 🤷♀.
И пак ще има раздвижване - ето, Рима казва, че дъщеря й по убеждение предпочита НБУ пред СУ, психология. Има хора, които участват за спорта - най-често - деца, вече приети или очакващи прием в чужбина

# 779

Момиче.  Балът и стигаше за всички посочени специалности.

Общи условия

Активация на акаунт