НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 298
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 990
  • София
pearl, всичко здравословно да се нареди идеално и притесненията ти да останат само лош спомен!

# 991
  • София
Mosquita, от Таблицата в линка, който пуснах, гледам - разделени са по специалности. Психология, философия и философия на АЕ са в Ректората, южно крило на втори етаж. Другите са си долу.

# 992
  • София
Перле, съжалявам за проблемите. Стискам палци всичко бързо да се оправи. 🤗

Добре, прозорците аз ще ви мия, само някой са дойде да готви у нас.

Етомирке, ти какво и откъде точно ще сваляш, че аз последния път не го видях?

# 993
Бъдещи медици в МУ Варна има ли? Излязло е първото класиране.  Съученик на сина е приет, според него е най-заслужаващ. Дано и колежката се отчете за дъщеря й. В София не е приета и в МУ и в СУ. Много се отчая девойката.
Дописвам се момче ще освободи място във фармация на МУ -София . Приет е и във Варна и ще предпочете Варна.  За съжаление не мога да кажа бал.

В МУ-София няма повече мъже желаещи.
Местата са 60 бр, а са приети само 39.
Останалите места 21 места са трансформирани в “женски”.
Освободеното място вероятно също ще се трансформира за някоя девойка на второ класиране.

# 994
Стиснати палци, Перличка -  тревогите да отминат и скоро да грейне усмивка!
За медицината е справедливо да има възможност и за девойки с бал малко по-нисък от "6" да бъдат приети. Стига да имат желание и да са отдадени, възможността е чудесна!

Прави впечатление, че повечето деца записват сериозни специалности - много инженери, архитекти, юристи, IT-та, медици, а в духа на общото лабилизиране - и психолози. Като че отзвуча модата по разните измислени специалности - мениджмънт, европеистика, международни отношения....Сигурно се учат интересни неща, но нямат пряко приложение на трудовия пазар.

# 995
  • Sofia
Перле, стискам палци здравословно всичко да се нареди Hands Pray Revolving Hearts Децата са големи, те ще се оправят с административните неща.

Шарлот, от изброените, само мениджмънт не бих сложила в тази група. Икономическите специалности дават богата обща подготовка и после човек може да се специализира с една магистратура. Учат се и икономика, и право, и счетоводство, и финанси, и статистика, HR ... само че трябва математика. Smiley

# 996
  • София
Алоооо, не толкова позитивно, моля! Моето ще учи европеистика🤣🤣🤣.

Спунк, ще те черпя следващия път.

Перла, каквото и да е, бързо и леко да минава! Всичко ще е наред!

# 997
  • В средата на времето
Перличке, стискам палци и аз всички здравословни проблеми да отшумят бързо и да няма нищо сериозно! 🤗🍀

Шарлот, защо така с лошо за МО значи? 😂 (шеговито казано) Трябват млади сили и в политиката. 😊

# 998
  • София
Перличке, дано бързо се наредеят нещата при вас Purple Heart
Спунк, давай адреса идвам да готвя, но имам много прозорци за миене Laughing

Моят преди малко писа, че имало само двама човека пред него. 
Ани, buni, вашите маладежи, ако не са отишли, да отиват, че след час два сигурно ще е като в петък.
Четох, че най - голям наплив в СУ имало за право, психология и МО.

# 999
Здравейте,
Следя ви още отпреди пет години /по повод кандидатстването след 7-ми клас/, но за първи път пиша в тази конкретно тема.
Някой от вас дали чака второ класиране в УНСС и дали имате поглед доколко биха паднали баловете от първото класиране. Синът ми е с бал 19.33, а желаната от него специалност / Маркетинг и стратегическо планиране с преподаване на английски език/ е с минимален бал на първо класиране 20.04. Утре излиза второто класиране, но в главата ми е само това, та реших да чуя и вашите мнения, дали има шанс?

# 1 000
Благодаря много, златни сте! Purple Heart
Подала е на Цариградско.

# 1 001
  • Пловдив
Здравейте,

Утре ще ходим до СУ да подадем за 2-ро класиране.
Къде точно се подава за 2-ро класиране?
Тъй като не сме от София, къде около СУ е удобно да се паркира?

# 1 002
Здравейте,
Следя ви още отпреди пет години /по повод кандидатстването след 7-ми клас/, но за първи път пиша в тази конкретно тема.
Някой от вас дали чака второ класиране в УНСС и дали имате поглед доколко биха паднали баловете от първото класиране. Синът ми е с бал 19.33, а желаната от него специалност / Маркетинг и стратегическо планиране с преподаване на английски език/ е с минимален бал на първо класиране 20.04. Утре излиза второто класиране, но в главата ми е само това, та реших да чуя и вашите мнения, дали има шанс?

Имате голям шанс. Много младежи са приети на различни места и се отказват. Моят на първо класиране беше приет в УНСС "Бизнес икономика" по първо желание с бал 22.72, но решихме да запишем ТУ, където на второ класиране също го приеха по първото му желание "Мениджмънт и бизнес информационни системи". Така че освободихме мястото в УНСС.

# 1 003
  • София
Здравейте,

Утре ще ходим до СУ да подадем за 2-ро класиране.
Къде точно се подава за 2-ро класиране?
Тъй като не сме от София, къде около СУ е удобно да се паркира?
Зависи в коя специалност е класиран студента https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/content/download/313371/2 … ne-2024-PARVO.pdf

# 1 004
  • София
Добър ден!
Честито на всички новозаписали се и късмет на тези,които подават за второ класиране!
Моята дъщеря се записа в петък.
Имам позната,за която всички специалности,които не са свързани с математика и информатика са "несериозни".Лично аз не бих ги класифицирала така.По-важно е студентите да учат с желание и хъс и да се чувстват удовлетворени от избора си.
Перличке всичко ще се оправи, кураж!А и среща ни чака,някога си.
Спунк не си сама сестро...и аз през уикенда прах и гладих пердета на 35 градуса.Поне изсъхваха за няма и половин час.
Хубава седмица,макар и гореща!

Общи условия

Активация на акаунт