НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 535
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ох, важното е, че за когото е важно, си го е проверил и си го знае! Аз се омотах, признавам Simple Smile

# 376
Ние сме в чуденка: "електронни инф. системи" в Ту или "бизнес икономика" в Унсс. Много са различни и университетите, и специалностите  .... е, чакаме още Нбу и Су, но ако останат тези двете - не знам.

# 377
  • Варна
Какво е ССС 😊
Какво има във ВТУ специално или е заради местоживеене?
ССС - Строителство на сгради и съоръжения.

# 378
Бизнес икономика звучи като ала-бала-портокала.
В ТУ си има бая учене. Виж програмата.
https://www.tu-sofia.bg/uplan/%D0%A4%D0%95%D0%A2%D0%A2/%D0%91%D0 … STEMS_FETT_BG.pdf

Александра, благодаря Hug

Аз имам въпрос - ако се плаща по сметка таксата, какво е основанието и какъв документ се носи? От банкирането ли да разпечатам? Писах мейл днес сутринта, не ми отговориха...

# 379
Моля , за помощ! Не мога да открия план-прием за УНСС!

# 380
Ние сме в чуденка: "електронни инф. системи" в Ту или "бизнес икономика" в Унсс. Много са различни и университетите, и специалностите  .... е, чакаме още Нбу и Су, но ако останат тези двете - не знам.
Ако иска да го кара по-лежерно - УНСС, в ТУ е по-трудно.

# 381
  • София
Аз имам въпрос - ако се плаща по сметка таксата, какво е основанието и какъв документ се носи? От банкирането ли да разпечатам? Писах мейл днес сутринта, не ми отговориха...
За къде?
За ТУ: ЕГН, факултет, специалност, бакалавър, 1 курс

# 382
  • Sofia
Хайде и в петък да видиш същото ❤️

За малко се обърках защо в петък, а не в четвъртък, после се сетих и за петъка - сложно ми е Laughing

Мисля, че в СУ няма да стане на първо класиране. Тук минималните балове - за момче 22.01 в УНСС, а на нашия за СУ балът му е 22.04 Weary Аз нали го натирих на един ЕПИ в УНСС, той е свършил работа за бал.
Чета, че в УНСС записването е онлайн или на място, като дипломата се показва в оригинал и след сверяване се връща - би било много добре, ако не задържат дипломата.

Ние сме в същото положение 😄 С бал 22,09 е. Имай предвид, че УНСС имат вътрешна матура ,която според синчето е била по -лесна ,пък тя тази матура за СУ не важи. Надеждата умира последна 🙄

# 383
Някой знае ли минималните балове във ВТУ -психология?
И мен ми е интересно дали щеше да приемат сина, ако не беше се възползвал от ранното записване.

# 384
Разбрах, че момиче с бал 22 .78  не е прието нито редовно, нито задочно

# 385
Разбрах, че момиче с бал 22 .78  не е прието нито редовно, нито задочно
Благодаря за информацията! На кантар щеше да е, но незнам дали има бройки за момичета и момчета.

# 386
Мисля, че има, но никъде не намерих колко са

# 387
  • Берлин
Ще ме сметнете за пълна кукувица, но не разбирам. Помагам на приятелско дете с родители в невъзможност. Не съм в Бг и действаме онлайн. Детето кандидатства в СУ единствено редовна форма на обучение. Ако бъде прието, това значи държавна поръчка или? Защото имаше и задочна форма, и редовно платено. Опитвам да калкулирам разходите, които предстоят.

# 388
Нека направят скрийншот на кандидатурата - отделни възможности са "редовно, държавна поръчка", "задочно", "платено". Това, което е заявено, то участва в класацията в поредността, определена от кандидата. Има различни такси за ДП и за платен прием.

# 389
  • Берлин
Имам скрийншот, заедно редихме желанията. Всичко е само редовно ДП. Което не разбирам- хем ДП, хем такса. 🙈

Общи условия

Активация на акаунт