НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 428
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Надежда, вместо факултетен номер отбележете “-“  - или 0, а вместо студентска книжка, прикачете например дипломата Simple Smile Формално е, за да преминете през процеса на регистрация и да стигнете до плащане. На практика ще издадат картата едва след като бъде записан и с данните от самия университет, тоест октомври някъде Simple Smile, но ви трябва да покажете, че е подадено заявление за нея Simple Smile
Важно - разпечатайте си платежното от epay. Аз за всеки случай му пуснах принт и на скрийншот от самото приложение с профила му, където също ще се види, че е платено.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 19:44 от pisho

# 796
Ще съм много благодарна ако някой качи баловете за момиче на специалностите от фми.

# 797
Ще съм много благодарна ако някой качи баловете за момиче на специалностите от фми.
СИ- 23,76
КН- 21,8
ИС- 18,9
Информатика-16,9

# 798
Някой приет в ТУ с ИИ на английски ? Да пише с какъв бал е приет. Благодаря ви предварително!

# 799
При заявка на ISIC карта ми излезе избор на университет (СУ) и автоматично се заредиха данните от първо класиране. На факултетен номер оставих празно поле. Накрая се зареди формуляр с логото на СУ.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 19:52 от kgg

# 800
  • София
Аз въпреки че казах че няма да се занимавам
Мирна не мога да стоя, а докато още не ме е хванало бЕлота да питам
* плащането на СУ как става - само по банков път по банковата сметка на БНБ, и то само от картата на синечто или на място в СУ пак с карта , а не в брой или на Изе пей?
Четох,четох ама не го схванах, а настоявам утре да отиде да свърши всичко и да се приключва

# 801
  • София
Само по банков път по сметката в БНБ (в моето банкиране излиза като плащане към бюджета). Носи се рзпечатаното платежно от банкирането. Вписваш всичките там ЕГН, три имена, специалност.... по оня списък.
Нямат ПОС на място, няма epay. Може и на каса в банка, но пак по същата сметка и с внимателно изписване на същите атрибути.

Няма значение от каква карта се плаща, но в платежното при изписване на "задължено лице" (плащане към бюджета щото, нали Simple Smile), се вписват неговите три имена и неговото ЕГН.

# 802
  • София
Супер....много благодаря отново Hug

# 803
Здравейте! Честито на всички приети! Късмет на тези, които чакат второ класиране, а на всички деца- да са здрави, да намерят пътя си и да срещнат добри хора по него!
Прилагам минимални балове в СУ за момче за статистиката:

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 20:58 от Democratic

# 804
  • Gabrowo->Sofia
Някой има ли информация колко е минималният бал за "Право" в Софийски университет? момичета/ момчета
За мъже 22.45 мин.бал Право
Забравих да кажа - редовно, държавна поръчка

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 21:05 от diddi

# 805
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз с друг въпрос.
Не че не мога да чета в лудия сайт на СУ, но вече пия трета мастика на морето и...просто не сме се интересували от това преди.
Хубаво ще я запиша девойката в НБУ, но ако все пак реша да я пусна на второ в СУ, какво трябва да направя, защото съм в София само на 19-ти следобед?

# 806
За участие във второ класиране на СУ се подава заявление и се депозира дипломата в оригинал.

# 807
  • София
Да попълни тая декларация - https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/content/download/313365/2 … arjdenie-2024.pdf и да занесе оригиналната диплома Simple Smile

# 808
Аз с друг въпрос.
Не че не мога да чета в лудия сайт на СУ, но вече пия трета мастика на морето и...просто не сме се интересували от това преди.
Хубаво ще я запиша девойката в НБУ, но ако все пак реша да я пусна на второ в СУ, какво трябва да направя, защото съм в София само на 19-ти следобед?
                Попълваш Декларация за участие в следващ етап от класирането + депозираш оригинал диплом - в канцеларията на факултета , в който сте приети.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 21:41 от Didia

# 809
Ако някой от вас ще ходи вместо кандидат студента да депозира дипломата за второ класиране да знаете,че искаха пълномощно миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт