НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 90 447
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 930
aniK честито! И аз уж обещах.

# 931
Честито, Ани! За много от членовете на семейството е ново начало. Да е щастлив пътят и да носи удовлетворение!

# 932
  • София
Поздравления, Ани! Да работят всичките ти дипломи за теб и да ти се отплатят стократно за усилията Simple Smile!

Честито за благите вести и днес! Не се отказвайте от първите желания за вторите класирания. Навсякъде ще мърдат балове вероятно. “Нашите” медици, за които ви се хвалих, всички са приети и в СУ, но ще останат в МУ - това са едни минимум 6-7 освободени места за медицина в Софийския. Същата работа и за ТУ/СУ софтуерните специалности. Ще има движение. Нека в крайна сметка всеки си намери най-желаното място!

# 933
Смятате ли, че момиче с бал 31,90 за медицина в СУ има шанс на второто класиране? В графата "Позиция в опашката" изписва 23.🙁
Поздравления, Ани! Да работят всичките ти дипломи за теб и да ти се отплатят стократно за усилията Simple Smile!

Честито за благите вести и днес! Не се отказвайте от първите желания за вторите класирания. Навсякъде ще мърдат балове вероятно. “Нашите” медици, за които ви се хвалих, всички са приети и в СУ, но ще останат в МУ - това са едни минимум 6-7 освободени места за медицина в Софийския. Същата работа и за ТУ/СУ софтуерните специалности. Ще има движение. Нека в крайна сметка всеки си намери най-желаното място!

# 934
И от мен инфо да 2 освободени места в СУ. Значи с един замах ги намалихме на 13 пред вас😊

# 935
Много благодаря за споделената информация!
aniK, честито дипломиране! 👏

# 936
Ани, честито!
Хубави студентски години на всички!

# 937
  • София
Ани, честито!!! И наздраве!

# 938
Честито, Ани, много професионални успехи с новите квалификации. И ти да си починеш малко.
Аз изпуснах кога си се похвалила за набора, но явно девойката ти е приета в НЕГ -  да й е на късмет и на готини съученици.

# 939
  • София
Честито, Ани! Със здраве и успехи да си ползваш всички дипломи! Hug
Но не прибързвай със заричанията Grinning

# 940
  • София
Ани, честито и от мен. Винаги съм се възхищавала на такива хора, които не се спират пред нищо и продължават да се развиват.

# 941
Да ви припомня ли един шарж?:

Повечето сме вече закръгленки любителки на кафето. С извинение към влизащите в предходни категории.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 18:23 от Шарлот

# 942
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ани, честито! 🥰
На теб на набора и.малката!

# 943
И от мен честитка 😘 и наесен студент- държавно, а ученичката при добра класна 🍀

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 22:47 от saffron

# 944
  • София
Мен ме чака "прераждане" след 2 години, а тъкмо стигнах най-хубавата фаза 🤣

Ани, честито ти нова тапия, още повече парички в банкова сметка да ти носи.💶💵💴💷💰
На набора и седмокласничката също честито 😊

Общи условия

Активация на акаунт