НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 361
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Аз ще съм благодарна за информация откъде да купим комплекта за записване за ТУ и къде да платим таксата. Трябва да си вземем дипломата от ФЕТТ в 1 блок и да отидем в стопанския факултет, който видях, че е отсреща в 3 блок.

Студентска книжка: Книжарница на партера във 2-ри блок. Там правят и снимки ако нямате.
Плащане: Каса в 1-ви блок, 3-ти етаж или по банков път.

# 961
  • София
От записалите се вече в СУ, има ли студенти, които са искали да им издадат уверение, което да послужи пред Центъра за градска мобилност? Ако има, предварително ли се купува от книжарницата или в канцеларията има и на място ги попълват?

# 962
  • София
Има бланка Уверение в така наречения комплект за записване със студентската книжка (10 лв.). Синът ми си беше взел такъв и я беше попълнил. Продават и в книжарниците. Но както писах по-рано, са му я върнали за по-нататък. Вероятно за след подпечатване на книжката? Синът ми има транспортна карта, платена до края на октомври, не му е нужно сега и не е настоявал.

# 963
  • sofia
От записалите се вече в СУ, има ли студенти, които са искали да им издадат уверение, което да послужи пред Центъра за градска мобилност? Ако има, предварително ли се купува от книжарницата или в канцеларията има и на място ги попълват?
Купува се предварително уверението. Попълва се, като остава да се впише само факултетния номер при записването. Няма проблем да ви го подпечатат и да си извади карта студента. Ако ви трябва и за БДЖ, просто трябва да вземе две уверения.

# 964
  • София
Възможно ли е само това уверение да се вземе. Разпечатала съм другите 2 формуляра и остава само студ. книжка да се вземе.

# 965
  • sofia
Да, продават и само уверения.

# 966
  • София
Благодаря ви 🌺
Оказа се, че има такова уверение, дори е попълнено.
Сетих се да ви попитам, в момента на записването ли си разбират групата или по - късно?

# 967
  • София
Да се похваля и аз - майката току-що си получи оценката от държавния изпит и се е справила повече от добре ..
Браво на майката! 😘 Ани, ти си герой.

Шарлот, ако щеш вярвай, вчера се бях сетила за тази еволюция. 🤣

Не зная, момичета, защо се набутвам за Мултиспорт. Закачането на два ката пердета на южни прозорци х 3,50 си е перфектна тренировка за ръце + сауна ефект. Каталясах.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 17:59 от Спунк

# 968
  • някъде ... тук ...
Ани, направо ти се възхищавам!

Спунк, какви пердета на 35 градуса Dizzy Face

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 23:32 от Фран

# 969
  • София
Здравейте да питам нещо и аз за гаджето на синчето.Blush
Приета е в СУ специалност - 2 ро желание, но иска да се бори за първо желание на 2ро класиране ( Биология с английски...нещо такова беше)
Как се процедира- подава за втора класиране  и губи мястото си на приетото, или може да се запише и да пусне за второ.
Малко се обърках...и момичето също

# 970
Здравейте да питам нещо и аз за гаджето на синчето.Blush
Приета е в СУ специалност - 2 ро желание, но иска да се бори за първо желание на 2ро класиране ( Биология с английски...нещо такова беше)
Как се процедира- подава за втора класиране  и губи мястото си на приетото, или може да се запише и да пусне за второ.
Малко се обърках...и момичето също
              Подава декларация за участие във 2-ро и в нея пише ...потвърждавам  желанието си за.....от първо класиране и запазвам правото си за участие във 2-ро. - Свалете си я от сайта на СУ.

Нищо не губите.

# 971
Шарлот, ако щеш вярвай, вчера се бях сетила за тази еволюция. 🤣

Може изрязаната мама бухла, кафеджийка, да е встъпление към първата студентска тема.

# 972
  • София
...Спунк, какви пердета на 35 градуса Dizzy Face
Ами тъкмо хубаво да изсъхнат прозорците.
Луд умора няма. 😂

# 973
  • София
Спунк, ако имаш още, аз ще ги закача. Скоро ще ходим в Италия и каквото успея да сваля от себе си преди това, все ще е от полза.

# 974
Спунк, ако имаш още, аз ще ги закача. Скоро ще ходим в Италия и каквото успея да сваля от себе си преди това, все ще е от полза.
Щом каузата е Италия,  и аз, а и други съфорумки ще се включат с пердета,  прозорци, градинки....

Общи условия

Активация на акаунт