НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 208
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 140
А не трябва ли да се запише на второто място и после да се отпише от първото?
Едната специалност е педагогика, а другата бизнес логистика.

# 1 141
А не трябва ли да се запише на второто място и после да се отпише от първото?
Едната специалност е педагогика, а другата бизнес логистика.

По принцип правилният ред е - отписваш се от университета, в който не искаш да учиш, и след това се записваш в другия.

Технически вероятно няма проблем да направиш обратното, но нямам никаква идея дали тези неща по някакъв начин излизат, следят се и дали това ще ѝ създаде някакви проблеми.

# 1 142
Факт е, че няколко пъти днес не успя да плати в УНСС.
Едит - платила е. Още няколко дни ще мисли...

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 15:33 от mariat

# 1 143
  • Sofia
На моя син вече втори път му звънят от УНСС да напомнят, че утре е крайният срок за записване.

# 1 144
AniK, кога смени “ника”..?  Откакто “завърши” вече не си на две опашки 🤣

# 1 145
На моя син вече втори път му звънят от УНСС да напомнят, че утре е крайният срок за записване.
               Интересно позвъняване!  Smiling Imp Днес приключва второ класиране , а който не се е записал на първо преди дни е загубил мястото си. Там вече е класиран друг!

# 1 146
Моля, ако някой знае, нека сподели
какъв е  минималният бал след 1 класиране за специалността "Право" в УНСС. Там няма квота за жени/мъже, нали?

# 1 147
Моля, ако някой знае, нека сподели
какъв е  минималният бал след 1 класиране за специалността "Право" в УНСС. Там няма квота за жени/мъже, нали?
Според информация от сина ми, мин. бал на първо класиране е бил 22,01 (мъже) и 22,89 (жени), а на второ - 20,48 (мъже) и 22,16 (жени).

# 1 148
  • Sofia
saffron-че, много ми е гадно, когато някой си смени автара, защото по-близките потребители така си ги познавам и без да чета ника (гледай сега как те поправих в терминологията Wink ). Аз не обичам промените, но изпитах някаква вътрешна нужда да сменя хахавата опашата от предишния (избрах я, когато започнах да уча първите две учителски специалности едновременно, после работата стана още по-шантава). Даже мислех да ви предупредя, да не вземете да ме пропусакате като непозната Laughing

УНСС:
минимални балове 1-во класиране
минимални балове 2-ро класиране

# 1 149
  • София
Моят пък ходи на един пробен изпит по БЕЛ в УНСС, но го записах през Регалия и на него ако не се лъжа изкара 84 точки. След като започна кандидатсването му звъняли от УНСС, да побърза защото срока изтичал. Той им казал, че няма интерес към техния университет, но те настоявали да кандидатства Laughing

# 1 150
  • София
Моят пък ходи на един пробен изпит по БЕЛ в УНСС, но го записах през Регалия и на него ако не се лъжа изкара 84 точки. След като започна кандидатсването му звъняли от УНСС, да побърза защото срока изтичал. Той им казал, че няма интерес към техния университет, но те настоявали да кандидатства Laughing

Същото се случи и при нас. Звъняха през няколко дни да я викат да се записва. Пускаха автоматично съобщение накрая, че трябва да побърза, че ще изтече срока.

Anik я помня аз с един аватар  с плочки на корема. Визуализирах я като много фит мацка. Не че тя не е, де.
Опашките дойдоха после като се записа да следва. Сега с новия аватар много сериозна изглежда. Smile С тая книга, очила..... много академично .

# 1 151
Здравейте!
Някой наясно ли е дали ако си да речем "10 в опашката" (за СУ става въпрос), това означава, че има 9 души преди теб и не повече, или е възможно да има например двама с един и същ бал, които заемат една позиция и се броят за един човек. Тоест тази бройка показва точния брой на хората, или на баловете? Благодаря предварително!

# 1 152
  • Sofia
Anik я помня аз с един аватар  с плочки на корема. Визуализирах я като много фит мацка. Не че тя не е, де.
Опашките дойдоха после като се записа да следва. Сега с новия аватар много сериозна изглежда. Smile С тая книга, очила..... много академично .

Eeee, беше... едно време - сега плочката е една Laughing Каква еволюция само Laughing
За ТУ имаше един лаф по наше време: сменяш гребенче за очила.
Тези от УНСС много напористи.

Simona055, уместен въпрос

# 1 153
Здравейте!
Някой наясно ли е дали ако си да речем "10 в опашката" (за СУ става въпрос), това означава, че има 9 души преди теб и не повече, или е възможно да има например двама с един и същ бал, които заемат една позиция и се броят за един човек. Тоест тази бройка показва точния брой на хората, или на баловете? Благодаря предварително!
                   Тази бройка показва точния брой хора ,които са преди теб! Всички може да са с един и същ бал. Може да са и с 0.01 по-голям бал от твоя.

# 1 154
Много Ви благодаря ! Питам понеже дъщеря ми случайно се запозна с едно момиче, което има абсолютно същия бал и нейната позиция е еднаква с тази на дъщеря ми, затова ми стана интересно.
Здравейте!
                   Тази бройка показва точния брой хора ,които са преди теб! Всички може да са с един и същ бал. Може да са и с 0.01 по-голям бал от твоя.

Общи условия

Активация на акаунт