НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 220
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 125
От канцеларията попълниха нещо на заявлението за общежитие. Въпросът ми е за градски транспорт картата за всички линии( включва ли метро),  защото на информацията на сайта има отделно за всички линии, за една линия и метро и не мога да се ориентирам.

# 1 126
Включва всичко, ние взехме едногодишна карта за 180 лв и може да ползва всякакъв транспорт.

# 1 127
  • София
Картата за цялата градска мрежа включва и метро.

# 1 128
  • София
Моят сладур естествено няма уверение. Дали ще му издадат в СУ, ако отиде другата седмица 😇
Тази карта, която заявихме и платихме нали ще дава право за отстъпка в ГТ, защо всъщност е важно уверението, съвсем се обърках.

# 1 129
  • София
Става и с ISIC карта, и с уверение. Цената е 180 лв за цялата мрежа за всички линии за 1 година и в двата случая. Но тъй като картата ще я издадат някога си до октомври, по-добре да си вземе уверение, ако му е изтекла вече ученическата “преференциална”. Simple Smile Синът ми има валидна ученическа до ноември, не му трябва засега и така и си е тръгнал, с попълнено, но неподпечатано уверение Simple Smile

Не е задължително да плащат карта за цялата градска мрежа, нито пък да е годишна, може за 1 линия, седмична, месечна, всички възможности са налични, според нуждите. На страницата на Центъра за градска мобилност ги има опциите и цените - това за момичетата, които не са от Сф., имаше въпрос.

# 1 130
Здравейте.Ние завършихме 11 клас,в момента издирвам школи или учителки по БЕЛ за дзи 12 клас.Понеже вие сега завършихте,може ли да ми препоръчате някакви школи,от които сте доволни,защото побеснявам...ама късно се сетих...звънях на две-три школи и вече били заети.Оценката ни трябва за кандидатстване
От кой град сте?

София

# 1 131
Здравейте.Ние завършихме 11 клас,в момента издирвам школи или учителки по БЕЛ за дзи 12 клас.Понеже вие сега завършихте,може ли да ми препоръчате някакви школи,от които сте доволни,защото побеснявам...ама късно се сетих...звънях на две-три школи и вече били заети.Оценката ни трябва за кандидатстване
Да бяхте написали за кой град търсите учител, едва ли ви интересуват в цяла България.

София

# 1 132
  • София
Карамана в сайта на Междучасие се вижда,че има свободни места за 12 клас за подготовка за ДЗИ БЕЛ.
http://mejduchasie.com/%d0%bc%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b8-12-% … 0%b1%d0%b5%d0%bb/

Чета,че коментирате уверения и карти за транспорт.След пандемията дъщеря ми си купува едногодишна карта и в момента е с валидна карта може би до средата на октомври.Дотогава надявам се да са се урегулирали нещата.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 23:40 от Ali97

# 1 133
Моят сладур естествено няма уверение. Дали ще му издадат в СУ, ако отиде другата седмица 😇
Тази карта, която заявихме и платихме нали ще дава право за отстъпка в ГТ, защо всъщност е важно уверението, съвсем се обърках.
Уверения се издават по всяко време на годината, може да им потрябват за всякакви неща.

# 1 134
  • Sofia
Момичета, ама не помните ли - още от наше време УВЕРЕНИЕТО е един от най-важните документи Laughing Навремето в два екземпляра, които попълваш един след друг, после вече по-модерна работа - химизирани. За всяко едно нещо се взима уверение. Ето аз в понеделник получих по имейл уверение, че съм дипломирана и предстои издаване на диплома, за ГТ, за БДЖ, за пред някакви власти за нещо си - уверение. Така че децата да свикнат да си го попълват и да нямат свян да ходят за подпис и печат в канцелариите. Аз често съм имала по няколко празни в себе си. Продават се и по книжарниците в града, а има и олнлайн вариант да се попълни и разпечата. Без подпис и печат не мисля че ще свърши някаква работа.

# 1 135
  • Sofia
Карамана, моят син и другарчето му по чин ходеха на частни уроци при един млад учител. Ние сме изключително доволни. Синът ми има над 5.60 на ДЗИ по БЕЛ, което за момче, осоено от аутистичния спектър, е много добре. Ако искате, пишете ми за координати.

# 1 136
Да си изплача болката тук. Щерката още не е решила къде ще учи. Записала е в Благоевград, а утре е последния срок да запише в УНСС. Може ли (за мое спокойствие питам) утре да запише в УНСС и още известно време да има да помисли? Т.е. да не се отписва веднага от Благоевград?

# 1 137
  • столицата
Ако и на двете места е държвна поръчка, не мисля, че може. Обаче дали това се засича към момента на записване , не знам.
Ако едното е платено или говорим за АУБ, мисля че дори може да си ги учи успоредно.

# 1 138
Да си изплача болката тук. Щерката още не е решила къде ще учи. Записала е в Благоевград, а утре е последния срок да запише в УНСС. Може ли (за мое спокойствие питам) утре да запише в УНСС и още известно време да има да помисли? Т.е. да не се отписва веднага от Благоевград?

Мисля, че не може, защото при записването попълнихме декларация, че не се обучава по друга държавна поръчка.

# 1 139

Какво е приета на двете места?

Общи условия

Активация на акаунт