НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 264
  • 1 490
  •   2
Отговори
# 1 110
Didia, и при нас приятелите "помагат". Днес се зачуди дали да не отиде в СУ, защото Гошо и Тошо били там... А бе пълна лудница. Аз не съм сигурна, че има шанс да се придвижи на второ класиране нагоре всъщност, тази година балът на приложната математика ме уби🙃

# 1 111
Тоя Евротръст не може да се ползва за Декларацията за осигуряването, нали Relaxed

Синът ми се е записал днес и с Евротръст е подписал декларацията за осигуряване.

# 1 112
Снимал си е номера, дали са му уверение, за да си зареди картата за ГТ - благодаря за подсещането и информацията, за това!
Освен уверение за ГТ от съответния университет какво друго е необходимо да направят тези които не са от София?
Иначе в УАСГ още на първо класиране приключиха в актуализирането на информацията. Добре че имат поименни списъци на приетите.

# 1 113
Здравейте, на моя синковец са му дали уверение в СУ, но гледам,че не е попълнено до края. Няма вписан факултетен номер, подпис и печат. Така може ли да се ползва за ГТ? Благодаря!

# 1 114
И моят син е попълнил уверението,но са му казали,че сега не могат да го подпечатат. По късно. Не разбрах кога. И не мисля,че сега може да се използва.

# 1 115
  • В средата на времето
Трябва да има подпис и печат. Моят също така си донесе едно попълнено уверение, но без печат...все едно нищо. 😊

# 1 116
При записването ни дадоха уверение с факултетен номер , подпис и печат.
Картата и изтече днес. Ако отиде с това уверение дали ще и заредят картата с намаление?

# 1 117
Дамата в УАСГ каза след като официално на 16 им дадат книжките отново в канцелариите ще разберат разпределението по групи и тогава вече уверенията. Обаче в бургаския университет за всяко уверение се плащаше такса и и искаха касова бележка, не знам тук как ще е.

# 1 118
  • София
Моят се записа в понеделник в ЮФ НА СУ, уверението му е с подпис, три печата и факултетен номер. В събота ще ходя да заредя всички карти за ГТ и ще го нося с мен. Предният път като ходих ми казаха че им е необходимо само уверение.

# 1 119
Здравейте.Ние завършихме 11 клас,в момента издирвам школи или учителки по БЕЛ за дзи 12 клас.Понеже вие сега завършихте,може ли да ми препоръчате някакви школи,от които сте доволни,защото побеснявам...ама късно се сетих...звънях на две-три школи и вече били заети.Оценката ни трябва за кандидатстване

# 1 120
Здравейте.Ние завършихме 11 клас,в момента издирвам школи или учителки по БЕЛ за дзи 12 клас.Понеже вие сега завършихте,може ли да ми препоръчате някакви школи,от които сте доволни,защото побеснявам...ама късно се сетих...звънях на две-три школи и вече били заети.Оценката ни трябва за кандидатстване
Да бяхте написали за кой град търсите учител, едва ли ви интересуват в цяла България.

# 1 121
  • София
Обадих се на студента да питам, насочи ме къде да видя - уверението е с факултетен номер, подпис и печат и е споменато СКГТ (град. транспорт) - за СУ ФМИ става въпрос.

Здравейте, на моя синковец са му дали уверение в СУ, но гледам,че не е попълнено до края. Няма вписан факултетен номер, подпис и печат. Така може ли да се ползва за ГТ? Благодаря!
Странно, ако не се лъжа, за същото място става въпрос, нали?

# 1 122
От кой град сте?

# 1 123
Снимал си е номера, дали са му уверение, за да си зареди картата за ГТ - благодаря за подсещането и информацията, за това!
Освен уверение за ГТ от съответния университет какво друго е необходимо да направят тези които не са от София?
Иначе в УАСГ още на първо класиране приключиха в актуализирането на информацията. Добре че имат поименни списъци на приетите.
Не знам дали във всички университети е еднакво, но дъщеря ми като се записа в МУ миналата година, й дадоха две уверения - едно за градския транспорт и второ за общежитието, което тя занесе в блока, когато се настаняваше.

# 1 124
В ТУ ни дадоха едно уверение, което да послужи пред общежитието/подпечатано и с факултетен номер/ и ни казаха септември да идем за второ за градския транспорт. От общежитието ни го върнаха, не им трябвало. Сега се чудя дали мога да добавя да се ползва и пред ЦГМ и да си го ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт