НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 762
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 305
И да са се отказали момичета от психология,  то са били приети повече от броя на местата./33/. Затова си мисля, че няма новоприети.
Е това е!  Да са ни живи и здрави  децата!

# 1 306
  • Sofia
Ами явно това е, минимални балове няма.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 15:18 от aniK

# 1 307
  • столицата
Без минимални балове как ще проверите дали класирането е коректно? Никаква прозрачност няма и е предпоставка за злоупотреби. Освен да искате информация по Закона за достъп до обществена информация ако не качат нещо по-късно.
Навремето мой съученик имаше  със стотни по-висок успех от минималния на второ класиране за право в СУ. Тогава още разлепяха списъци на Стената на плача. Хората ми се обадиха, тъй като не сме от София, а аз бях в столицата да отида и да проверя. Оказа се, че грешката е вярно. Приеха го момчето, но явно бяха направили врътка, за да вкарат и някое "наше момче" с по-нисък бал.

# 1 308
На второ - Информационни системи, на първо беше 99-ти в опашката...Голямо разместване.
Приет е и ИСИИ в ТУ. Има да решава.

# 1 309
  • София
Извинявам се, че се намесвам, но Ани и двете снимки са от първи етап на класиране!

проверете какво пише във втория етап

# 1 310
  • на изток от рая
Синът ми остава платено обучение. Здраве да е, явно е желана специалността Музикални медийни технологии и тонрежисура, защото, като сметнах по минималния бал, в неплатено са влезли деца с матури около  5.90.

# 1 311
  • Sofia
Извинявам се, че се намесвам, но Ани и двете снимки са от първи етап на класиране!

проверете какво пише във втория етап

Не са... едната и в момента я гледам на екрана. Няма ред "2 етап на класиране". Обадих им се - еми явно не се е прекласирал. "Явно" трябва да си правим изводи. Казах им, че чакаме да се появят минимални балове - дамата по телефона се провикна на някого ("Тони, ще има ли минимални балове") и ми отговори, че не се знае.

ganyusha, ако сте в СУ и синът ви е прекласиран в специалността от 1 етап, може ли да кажете има ли някаква промяна в днешния ден.

Едит: излязлоха минимални балове - 0.04 не са му достигнали.

Ето някои минимални балове за статистиката (мъж):
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 15:46 от aniK

# 1 312
  • София
Само при тези, които са се придвижили напред има Приет при втори етап на класиране. При тези, при които няма движение, излиза пак Приет при първи етап на класиране. Но това, че няма минимални балове е странно.

# 1 313
Излезнаха минималните балове.
За медицина жени, редовно- 30.27.
Инфо от моя приятелка

# 1 314
  • София
Моля за инфо от минималните балове тогава!
Аник, явно след твоя въпрос! Илил пък, че им писах на страницата във фейса?!:smiles:

# 1 315
  • София
жалко, направо си е за ядосване!

Успех все пак с платеното, ако се запише!

Нинка, явно на Йо НБУ е късмета! Успех с мечтаната специалност!

# 1 316
Не са го доизмислили като хората... Можеше на всички да се напише ред второ класиране. Така се чудих сума ти време какво се случва. Гледам, няма минимален бал и си викам - ми сигурно не е излязло класирането.
На щерката й дадох срок да помисли дали ще се записва по второ желание в СУ или си остава в УНСС. Ами имало време🤣
При нас няма минимален бал за първото желание, не знам това какво означава.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 15:35 от GGT

# 1 317
  • на изток от рая

Тази снимка е от днес.
Не се прекласира, няма промяна в изписването. Само минималният бал на приетите в платено обучение е по-нисък от първо класиране:

# 1 318
  • Sofia
Вместо да събираме информация за баловете "на парче", ще е най-добре по-нататък да им се поиска официално по Закона за достъп до обществена информация.

# 1 319
  • София
Вместо да събираме информация за баловете "на парче", ще е най-добре по-нататък да им се поиска официално по Закона за достъп до обществена информация.
Точно това си мислех. При положение, че ги има в нета и са за всички специалности...явно някой ги е изискал.

Общи условия

Активация на акаунт