НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 743
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 320
Докато се поиска и даде, това не е лош вариант.

# 1 321
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За жени 2 класиране:
Психология ДП 29,72
Психология платено 29,28
Журналистика 23.28
Публична администрация 22.58

# 1 322
Здравейте! Някой да сподели, моля, ако го знае, минималния бал за социология държавна поръчка редовно. Каката избра друг вуз, изобщо не подаде в СУ за второ, ама ми е интересно Simple Smile
Социология ДП мин бал 22,97 пише (момче). Не е прекласиран и остава в социология. Чака второ на НБУ да видим там какво ще стане и ще реши какво ще учи.
Разминават се с два дни класиранията, затова ще запише в СУ, а ако реши после ще презаписва в НБУ с лека комисионна за СУ от 20% Joy
Психология ДП мъже мин бал 27,80

# 1 323
И на мен ми се иска да получа информация за минималните в един друг университет та ако някой ме насочи как става искането ще пробвам.

# 1 324
  • Берлин
Детето, за което писах тук, е прието. ДП. 1/2 такса, разпечатаните формуляри, диплома- има ли друго да подготвя?

# 1 325
  • Разпиляна във въображението
И сега Публична администрация в УНСС или Педагогика в СУ? Търся мнения Simple Smile

# 1 326
Подаваш заявление по Закона за достъп до обществена информация - трябва да имат информацията, която искаш събрана и обработена, за да ти я предоставят. В противен случай отказват - не се изготвя информация заради искане по ЗДОИ, предоставя се налична такава и във вида, в който съществува.

# 1 327
При психологията е така. Никой не се отказва.

Има отказали се! Синът ми е приет "Психология" в СУ, бал 27.88, беше 5-ти на опашката. Много, много е щастлив! И ние също 🥰

ЧЕСТИТО! Purple Heart
Моля само да ми кажете, как се изчислява балът за Психология, нищо не успях да разбера.
Благодаря предварително!

# 1 328
И сега Публична администрация в УНСС или Педагогика в СУ? Търся мнения Simple Smile
Аз 100% бих избрала "Педагогика" в СУ, ако трябва за себе си да избирам, но зависи от интересите на детето. Другата специалност не я разбирам като реализация, винаги ми е звучала като предмет от някаква друга специалност.

# 1 329
Извинявам се, че се намесвам, но Ани и двете снимки са от първи етап на класиране!

проверете какво пише във втория етап

Не са... едната и в момента я гледам на екрана. Няма ред "2 етап на класиране". Обадих им се - еми явно не се е прекласирал. "Явно" трябва да си правим изводи. Казах им, че чакаме да се появят минимални балове - дамата по телефона се провикна на някого ("Тони, ще има ли минимални балове") и ми отговори, че не се знае.

ganyusha, ако сте в СУ и синът ви е прекласиран в специалността от 1 етап, може ли да кажете има ли някаква промяна в днешния ден.

Едит: излязлоха минимални балове - 0.04 не са му достигнали.

Ето някои минимални балове за статистиката (мъж):
Скрит текст:
E, как 0,04, направоооо! Ами , каквото такова ! Да е здрав и удовлетворен! С това образование да си докарва високи доходи!!!

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 16:14 от Госпожа Рада

# 1 330
Малкото шефче е приета на второ, на Аник с момчето ще са колеги! Simple Smile

# 1 331
Малкото шефче е приета на второ, на Аник с момчето ще са колеги! Simple Smile
Обичам хубавите новини! Честито, мислех ви!  Two Hearts Сега ми е дерт и  ще мисля още едно наше момиче известно време, майка му да  си се сети кое е! Flowers Hibiscus

# 1 332
Мисля го и аз него и стискам палци!

# 1 333
Ех бе, Перле, ами пиши ги тези работи навреме! Честито! През 2 минути гледах да се разпишеш. Таткото отърва голям грях 😁 вече може да си отдъхнете и тримата.

# 1 334
  • Sofia
E, как 0,04, направоооо! Ами , каквото такова ! Да е здрав и удовлетворен! С това образование да си докарва високи доходи!!!

Сметнах му ги аз 5 години по разликата в таксата на ДП с платено Grin Както се разбра, може и повече годинки да са.
Перли, да ѝ е честото на наборката. Revolving Hearts Много колеги се събраха. Дано го учат с желание и хъс Hands V

Общи условия

Активация на акаунт