НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 691
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 380
  • на изток от рая
Да питам и аз отново, да съм сигурна - таксата мога да я платя с банкирането и да им принтирам документ (без подписи и печати от банка) ? Младежката карта направо я плащам или само заявка попълвам Rolling Eyes
Картата се плаща още при заявката.
И аз питах за онлайн банкирането в темата, нямаше отговори и снощи направо платих. Да видим днес дали ще признаят документа.

# 1 381
  • София
Ще го признаят. Аз платих и принтирах платежното, синът ми се записа. Задължително да е бюджетно.

# 1 382
Здравейте, мин.бал Право задочно ДП? Благодаря? За СУ питам.

# 1 383
При психологията е така. Никой не се отказва.

Има отказали се! Синът ми е приет "Психология" в СУ, бал 27.88, беше 5-ти на опашката. Много, много е щастлив! И ние също 🥰

ЧЕСТИТО! Purple Heart
Моля само да ми кажете, как се изчислява балът за Психология, нищо не успях да разбера.
Благодаря предварително!

Системата избира най-високата приложима оценка от първата колона (с коефициент 3) + Български език и
литература от колона 2, но това не е оценката от дипломата, а оценката от ДЗИ по БЕЛ, тъй като има условие, че 4. Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Третият компонент от сумата на бала е най-високата оценка на някой от изброените предмети, които фигурурат в дипломата.

В такъв случай имаме 4 х ДЗИ БЕЛ + 1 х История и цивилизации (примерно, ако оценката по този предмет в дипломата е най-високата).

Много благодаря, вече ми стана ясно! Успех на студента Heart!

# 1 384
  • София
Момичета, никой не е споделил за стопански факултет.  Ако няма такива участвали на второ класиране, бихте ли погледнали тези, които са писали такива специалности и са приети на търво класиране, какво ви пише в профилите сега след второ?

# 1 385
В профилите на записаните на първо класиране не се променят въведените данни. Най- добре ще е да се изиска цялата информация чрез посочения от Спунк адрес след края на КСК. Поглеждам в темата за баловете. Има неточности. Съученик на дъщеря ми е приет на първо класиране право с бал, значително под посочения като минимален. И е добре да пренесете от първи пост на тази тема баловете от 22 г. Те са по- близки до настоящите.

# 1 386
  • София
Може да има несъотвествие. Все пак ги въвеждам ръчно, може да бъркам. Ще изискам информацията със сигурност. На този мейл дали ще я дадат или да пробвам официално?
А по повод първия пост момичето, което е пуснало темата не можело да редактира.

# 1 387
  • Sofia
Бизнес администрация с АЕ (мъже) - на второ класиране мин.бал 19.58

Наборът утре ще ходи да се записва. Ще принтираме и попълним всички документи от линка и според мен ще остане на място да си купи и попълни само студентска книжка и уверение. Нали не бъркам, че студентският комплект съдържа точно тези документи и няма нужда от него?

# 1 388
  • София
А бихте ли споделили баловете в УНСС?

# 1 389
# 1 390
Бизнес администрация с АЕ (мъже) - на второ класиране мин.бал 19.58

Наборът утре ще ходи да се записва. Ще принтираме и попълним всички документи от линка и според мен ще остане на място да си купи и попълни само студентска книжка и уверение. Нали не бъркам, че студентският комплект съдържа точно тези документи и няма нужда от него?
Имаше тези документи от линка + 1 брой уверение и... книгоразделител с логото на СУ 😁

# 1 391
  • София
Да, Ани, това са документите. Трябва му книжка и уверение и две снимки плюс платежното. Дори за електронната карта може да не разпечатва хартия, а да покаже в телефона си заявлението за регистрацията, но за всеки случай да пусне един принт Simple Smile И в 8:15 пред стая 238 Simple Smile макар че сега може да няма опашки вече Simple Smile

# 1 392
  • Разпиляна във въображението
Дали може да стане в един ден отписване от един университет и записване в друг?

# 1 393
Дали може да стане в един ден отписване от един университет и записване в друг?
                 Става. Първо се записахме ,  след това се отписахме. При това ходихме до ФФ за да си вземем депозираната диплома.

Да, Ани, това са документите. Трябва му книжка и уверение и две снимки плюс платежното. Дори за електронната карта може да не разпечатва хартия, а да покаже в телефона си заявлението за регистрацията, но за всеки случай да пусне един принт Simple Smile И в 8:15 пред стая 238 Simple Smile макар че сега може да няма опашки вече Simple Smile
                    Искаха само една снимка , която залепихме на студ.книжка. Всичко друго бяхме разпечатали и попълнили. Уверение не ни трябва защото  картата за ГТ му е до края на годината. След това ще ползва студентската карта.
                     10.30 бяхме във ФФ за дипломата , след петнайсетина минути в ЮФ- СУ и точно за десет минутки бяхме записани и отидохме да се отпишем от УНСС. Дадохме сметка за връщане на таксата и ни казаха ,че до месец ще я преведат. За около час обиколихме всички инстанции. Опашки нямаше никъде.

# 1 394
  • Разпиляна във въображението
Идеално. Аз се притеснявах основно да не закъснем. Щом може в обратен ред записване-отписване значи така ще го направим.

В УНСС връщахте всички дадени документи, нали? Сметката предполагам трябва да е на студента Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт