На море в Турция - тема 84

• 61 362
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
500лв за трансфер до Белек е безумно.
Ние ще пътуваме 4 възрастни + 2 деца(едното бебе) във ван Мерцедес Вито 2023г. за 51Е до Сиде.
Влезте в геттрансфер и задайте начална и крайна точка, брой пътуващи и си изберете от предложенията.
Не знам дали помните, но аз от няколко месеца имам сага с добавянето на бебето към резервацията на самолетни билети с Пегасус. До ден днешен, след поне 7 разговора с custom services и поне няколко мейла написани към формата им аз все още решение на проблема нямам.
За да добавят бебето трябва по телефона да им продиктувам данните на детето, след което те ме прехвърлят към автоматична гласова система, където да въведа данни да дебитна карта и да платя таксата и всеки път не става и не става. Въвеждала съм грешен или непълен код на картата.
Пробвах с 4 различни карти, пробвах от друг телефон  - е не става.
Последния ми разговор с тях е от 8 август, където вече явно момичето по телефона разбра, че наистина не се получава и уж ми описа случая и го прати някъде си, от където трябваше да получа отговор до 96ч.
Отговорът, който получих беше следния - моля пратете скрийншот на грешката, която получавате, от какво устройство я получавате и браузъра, който ползвате.
Пълен смях. Бясна съм.
Написах им 2 гневни мейла, че са на път да провалят почивката на 7 човека, още ни вест ни кост.
Понеже ще летим от София нямало как да добавят бебето на летището преди полета.
Сега единственото, което мисля да правя е да хвана нощния автобус до Истанбул да ида до Сабиха Г. да си направя каквото искам и на обяд да пътувам обратно.
Просто съм изключително бясна и разочарована.
Не знам да продължа ли да ги натискам, да търся ли някаква компенсация за причинено неудобство, просто не знам.
След 1 месец ни е точно почивката.

Много неприятна ситуация, но пък не може да няма решение. Защо не се посъветвате с агенция, която продава самолетни билети? Дори срещу някакво заплащане да ви съдействат за решаване на проблема. Те имат опит и взаимодействие с превозвачите.
Пожелавам ви бързо разрешаване на това неудобство!

# 496
Благодаря за съвета! Това не ми беше хрумнало. Ще направя днес последен опит да говоря по телефона с тях. Ако отново не получа никакво съдействие и решение на проблема ще се посъветвам и с агенция.

# 497
  • София
Трансферите ни през юни до Белек и летището са били общо 91 € за двама възрастни с дете. 250 € е абсурд, запазете през gettransfer. Мога да ви пратя и кода си за отстъпка, мисля че намалява с 10-12 % от сумата.
Автомобилът беше Mercedes vito

# 498
  • София
Здравейте.
Предстои ни да почиваме в Papillon Ayscha, Belek с две малки деца, едното е бебе. Ще пътуваме със самолет. Хотела ни го препоръчаха познати като добър и удобен за деца. В момента захранвам бебето и съм малко притеснена за изхранването му там. Доколкото прочетох в сайта на хотела имат “бебешки бар” с пюрета, варени зеленчуци и плодове, меса и всичко необходимо за направата на едно бебешко пюре. Дали някой е бил скоро в този хотел и може да потвърди това?
Също искаме да си резервираме личен трансфер от летището до хотела и обратно. От агенцията ни предлагат оферта за 500лв. Нормална ли е тази цена за двама възрастни, бебе и дете на 4г. ? Като съм чела назад в темите, сякаш имам спомен за по-малко, но предвид, че вече цените са двойни..
В началото на сезона имаше оплаквания по групите за големи закъснения на полетите. Напоследък не съм попадала на информация. Някой летял скоро, дали все още има проблеми?
Леко съм се напрегнала, а има още месец до “почивката” 😅

Прочети си ЛС дето съм ти пратил, коя е тая недъгава агенция дето иска 500 лв, нека да я усереме като ято варненски гларуси. За 500 лв на гръб ще трябва да ме носят.

# 499
За Нова година платихме 450 лири трансфер до  Белек :O

# 500
Здравейте.
Предстои ни да почиваме в Papillon Ayscha, Belek с две малки деца, едното е бебе. Ще пътуваме със самолет. Хотела ни го препоръчаха познати като добър и удобен за деца. В момента захранвам бебето и съм малко притеснена за изхранването му там. Доколкото прочетох в сайта на хотела имат “бебешки бар” с пюрета, варени зеленчуци и плодове, меса и всичко необходимо за направата на едно бебешко пюре. Дали някой е бил скоро в този хотел и може да потвърди това?
Също искаме да си резервираме личен трансфер от летището до хотела и обратно. От агенцията ни предлагат оферта за 500лв. Нормална ли е тази цена за двама възрастни, бебе и дете на 4г. ? Като съм чела назад в темите, сякаш имам спомен за по-малко, но предвид, че вече цените са двойни..
В началото на сезона имаше оплаквания по групите за големи закъснения на полетите. Напоследък не съм попадала на информация. Някой летял скоро, дали все още има проблеми?
Леко съм се напрегнала, а има още месец до “почивката” 😅
Скоро търсих цени на трансфери от и до летище Анталия, пробвах да симулирам резервация в gettransfer, но мисля че искаше много данни..номер на полет и др. Пробвах през букинг, чела съм че някои са доволни от техния трансфер. Излизаше ми добра цена, сега пробвах с произволни дати за м.септември, не знам на кои дати сте. Даде ми за четирима възрастни двупосочно 137.90 лв

https://taxis.booking.com/search/?date=2024-09-05&time=12%3A00&p … chForm&lang=bg-bg¤cy=bgn&aid=397594&label=gog235jc-1DCAEoggI46AdIA1gDaBeIAQGYAQO4ARfIAQzYAQPoAQH4AQKIAgGoAgO4AvCVkbYGwAIB0gIkMzlkNGU2Y2EtYmJhYy00MDAwLTlkMDktYzQ4Yzk1OTU5OTAy2AIE4AIB&pickup=ChIJnXxhjXeEwxQR-uhI2_zcfME&dropoff=ChIJTWu5zLVkwxQRZa6Ay8gQngw&affiliate=booking-taxi&comments=p2OLplgP6kqBccWQK722tg&preSelectedResultReference=5

Сега видях - това е миниван, а за до 4 човека - 139.52 лв

# 501
Живот и здраве, след години ще ни кажеш, viliiianka! Blush
Prinx така ме разсмя Grinning Да, за съжаление не е бил пилот в предишен живот, но иска синът ни да стане такъв, ама той е още малък да каже ще го послуша ли.
За Папийон Айша някой питаше - да, преди години ми се стори, че е изключително подходящ бебета и малки деца - после видях, че и повечето хотели предлагат бебешка и детска храна.  Сега не знам как е, ама ако е както преди - няма да имате грижи с бебето.  Някой по-скоро върнал се от почивка там да каже.  А имаше тогава доста източни семейства - един господин с четирите си забулени госпожи и много  деца - да речем десетина на всякакви възрасти . Щом многодетни семейства го предпочитат, значи е подходящ за деца.  Не знам сега как е - като се върнете, моля Ви, пишете тук.

За трансфера - както са писали- звучи много. Звъннете в хотела и ги питайте за колко ще ви вземат от летище.

# 502
  • София
За Нова година платихме 450 лири трансфер до  Белек :O

Цените това лято са с 20-30% по-високи, за жалост.

# 503
  • Beyond the Frontiers
Благодаря за съвета! Това не ми беше хрумнало. Ще направя днес последен опит да говоря по телефона с тях. Ако отново не получа никакво съдействие и решение на проблема ще се посъветвам и с агенция.

Няма как да ви помогне агенция. Закупен лично билет от сайта им, нискотарифна авиокомпания...само вие лично, през тях.

# 504
Благодаря, Галактик. Да не се занимавам значи.

# 505
  • Берлин
Аз имам предложение-можете ли да намерите турскоговорящ и директно на тези номера без 0 и с кода на Тр отпред 0090:

При нас сработи този вариант след 100 мейла и обаждания къде ли не /пак с казус дете на 1,2 г/.

# 506
Аз имам предложение-можете ли да намерите турскоговорящ и директно на тези номера без 0 и с кода на Тр отпред 0090:

При нас сработи този вариант след 100 мейла и обаждания къде ли не /пак с казус дете на 1,2 г/.
Папурче, мога да намеря турскоговорящ. То аз като цяло мога да де разбера с тях. Разбираме се какъв е проблемът. Въпросът е, че не ми дават решение на проблема. Казват да пробвам с друга карта всеки път. Ще пробвам и с турскоговорящ да видя какво ще обяснят и там на майчин език.

# 507
Хич не е по-евтино с кола.  Като сте само 2 - с кола е най-скъпо. Отвсякъде по-скъпо от самолет и автобус.  Ама - скъпо, не скъпо - и самолета и автобуса са обществен транспорт - (поне тези от агенциите, и редовните линии).  Със собствен транспорт тръгваш когато искаш, пристигаш когато искаш. С обществен - някой друг решава.

Не зная дали е по-скъпо с кола,не съм пътувал с друг вид транспорт.Но да сметнем колко по-скъпо.За  мен отиване и връщане 2500 км,около 170 л дизел.Около 400 лв.Хотели отиване и връщане по 110 лв в посока за двама.
Актуалните такси не ги зная в момента,но да сложим още 120 лв.Значи за двама са около 720 лв.
Но свободата я няма никъде.Да не говорим,че пестиш при екскурзии до близки забележителности.
Организираните -50 евро ги нямат за нищо.На човек.Това е моята аритметика.Отделно,че буквам хотелът за не по-малко от 9 дни.А вие с автобус и самолет сте ограничени.Разбира се това е мое мнение.Никого не агитирам.

# 508
Тя тази гледна точка е дъвкана много пъти, но ние си я коментираме...
Аз виждам, че със самолет ти е най-скъпо. 400+ на човек... след това е с кола, а с кола да се пътува само двама е скучно и неефективно. Освен ако не е някой любовен воаяж... но в Турция ли ще ходиш в тоя случай? хе хе... има къде по интересни места, ако ще се търкаляме с гаджета. Така че с кола излиза по 200-250 лева на човек.
Малко по-скъпо от автобус, но и най-времеангажиращо... освен ако не харесваш пътуванията и в тоя случай печелиш.
Със самолет печелиш най-ценното - време, но като гледам най-честите оплаквания тук - губиш ден, ден и половина от почивката заради график в полетите и закъснения... а ден-я ти понякога е над 500+ лева в хотела, така че може да ти излезе още по-скъпо.
Автобуса вече ми се струва най-рисков с тези проблеми, а и като ти се случи и лично на теб и вече гледаш на нещата по друг начин.
Да, нашият автобус се ПОДПАЛИ на отиване към Анталия в 12 през нощта на магистралата... с пламъци Simple Smile оцеляхме само с уплаха ...
Ако трябва да бъда честен, най-разумния и приятен за всеки пътешественик вариант е ... автобус до Истанбул, след това вътрешни линии... и след това кола под наем - но това единствено за самоорганизирани почивки.

# 509
Благодаря на всички за предложенията за трансфер. Ще направя запитване първо към Папилон, да видим те каквоще предложат. Долу горе се ориентирах каква би трябвало да е цената.
22-29 Септември сме там, живот и здраве ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт