На море в Турция - тема 84

• 61 256
  • 753
  •   2
Отговори
# 570
  • Sofia
Да, така е, 7 дни от датата на първото плащане. Броенето на дните е от следващия ден.

# 571
От първи септември сме в Аквафентъзи в Кушадасъ.
Не сме почивали в този курорт никога.
Ако някой има скорошни впечатления и иска да ги сподели, може да се включи.
Не искам да съм крайно негативна НО миналата година се нагледахме на клипчета,как на обяд ресторанта не работи а храната се изнася на един от басейните. Крайно орязано изглеждаше, имаха и проблеми с чистотата и отношението. Много ,много са свалили нивото...мисля,че сте ударили греда и то не малка. Не искам да ви скапвам настройката но положението не е добро
Това с изнесената храна си е концепция на хотела и се знае за това.
Миналата година мяхме в Корумар от 7 дни само веднъж на обяд влязохме в ресторанта, другите дни обядвахме отвън до басейна. Така, че е въпрос на нагласа.
Познати миналата година почиваха там и останаха доволни. То зависи много и човек с какви очаквания тръгва.
Ако си платил 2000лв, а имаш очаквани като за хотел от 5000лв., несъмнено ще се разочароваш.
Ние примерно го избрахме тази година главно заради аквапарка и добрата цена на ранни записвания.
Не знам дали само на мен ми прави впечатление, но тази година навсякъде оценките са занижени спрямо предходни години. Не визирам само Турция. Тази година имахме досег с няколко европейски дистинации и определено хората са станали доста по мрънкащи. Това което забелязвам аз е, че едно негативно нещо да има се акцентира на него, на фона на 10 положителни.
Не мога да потвърдя дали затварянето на Основният ресторант е според концепцията на хотела. Почивали сме в този хотел преди години и тогава ресторанта си работеше за обяд, обичайните аламинути покрай басейна си ги имаше и тогава. Но това беше преди време, ти тогава и  основните ресторантите бяха два. Един в основната сграда и един по надолу, до някакво езеро си спомням защото имаше маси в откритата част но никога нямаше свободни.

# 572
Не е задължително. Някои компании предлагат и по-дълъг срок, но не отчитат събития настъпили в рамките на седмица след сключването, и датата на пътуването трябва да в поне след месец.
Може би на конкретния застраховател, с който работят условията са такива.
Проверете в Армеец, те са малко по-гъвкави и може да успеете да си направите застраховката сами.

# 573
  • Варна
Здравейте! Вчера питах агентката за Застраховка Отказ от пътуване. Каза ми, че може да се направи само в рамките на първите 7 дни от даването на капарото, а докато преглеждах темата реших, че е добре да си направя за всеки случай. Дали ме е заблудила? Моля за мнение и съвет. Отпътуваме на края на септември

През агенциите това са условията.7 дни и най-добре в момента на резервация.  Сами, ако си я сключите опциите са повече. Проверете застрахователите и си направете.

# 574
  • Beyond the Frontiers
Здравейте! Вчера питах агентката за Застраховка Отказ от пътуване. Каза ми, че може да се направи само в рамките на първите 7 дни от даването на капарото, а докато преглеждах темата реших, че е добре да си направя за всеки случай. Дали ме е заблудила? Моля за мнение и съвет. Отпътуваме на края на септември
Туристическите агенти не са застрахователи.
Не ви е заблудила. Просто не е специалист.
Направете си сами застраховка. Нужен е договор и платежно. Ако има време до пътуването, може да я направите.

# 575
Ще попитам все пак в Армеец, но има 20 дни до пътуването

# 576
Може ли препоръка за хотел в Кушадасъ или Дидим. Държа най-вече на чистота и добра храна, също и забавления, тъй като ще сме с тийнейджър. Плаж няма да ползваме, така че може и да е отдалечен от брега. И най-вече да няма котки, тъй като съм алергична Smiley
Преди 5г бяхме в Рамада Кушадасъ и останахме изключително доволни, но четох , че вече има много котки в хотела.

# 577
  • София
Преди 5г бяхме в Рамада Кушадасъ и останахме изключително доволни, но четох , че вече има много котки в хотела.
Това с котките имам чувството, че е повсеместно. В нашия хотел, в който ходим нямаше, е, тая година проима. Та...дано намерите. (За Кушадасъ говоря аз).

# 578
  • София
Може ли препоръка за хотел в Кушадасъ или Дидим. Държа най-вече на чистота и добра храна, също и забавления, тъй като ще сме с тийнейджър. Плаж няма да ползваме, така че може и да е отдалечен от брега. И най-вече да няма котки, тъй като съм алергична Smiley

В момента една жена предлага във фейса за 2+2 за Атлантик със собствен транспорт, 2208 лв, от 21.09 до 30.09. - 9 нощувки, направо е подарък. Детето и влиза в болница и няма как да ходят. Ако искате на лични ще дам името. Хотел без котки няма.

# 579
В момента една жена предлага във фейса за 2+2 за Атлантик със собствен транспорт, 2208 лв, от 21.09 до 30.09. - 9 нощувки, направо е подарък. Детето и влиза в болница и няма как да ходят. Ако искате на лични ще дам името. Хотел без котки няма.

Благодаря, но проучвам за следващата година, да мога да резервирам октомври с ранни резервации

# 580
  • София

Благодаря, но проучвам за следващата година, да мога да резервирам октомври с ранни резервации

Ми пак тоя, има аквапарк, тийна ако е на 12-13 ще умре от кеф, като бонус има прекрасен плаж. Иначе като по-добър е Корумар Ефесус, пак бонус прекрасен плаж, Още по-добър Сунис, на 35 км в Йоздере, там бонуса е отвратителен плаж. Имате и вариант по-скъп от Атлантик, по-евтин от Корумар, също качествен е Палм Уингс Ефесус, не казвам, че плажа е скапан, но е посредствен, и не на последно място Либърти голф, бившия Севън сийз, също с гаден плаж, не е за пренебрегване и Кущур. Ми това е най-доброто в Кушадасъ, има още един в Йоздере ама там трябва бъбрек да продаваш

# 581

Още един глас за Корумар Ефесус.
Миналата есен бяхме там и нямам забележки.

# 582

Ние миналата година бяхме в Pine Bay Holiday Resort и останахме много доволни. Даже като сравня с хотела от тази година Utopia World, на нас този в Кушадасъ повече ни допадна.

# 583
Може ли малко инфо за Утопия

# 584
  • Basel
Ако някой е почивал наскоро в Titanic Mardan Palace Lara, ще помоля да сподели впечетления, защото в момента се чудя между него и Concorde de Luxe Lara.
Благодаря🌺

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 10:35 от Margito

Общи условия

Активация на акаунт