На море в Турция - тема 84

• 61 247
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
GG*, ние ще сме двама шофьора, които ще се сменяме и това с Ефес съм го вписал в графика най-вече заради женската половина на отбора... Усещам, че ние със Симо само ще охраняваме по някой бира на сянка в района Simple Smile
Но наистина, ще го имаме предвид... и може да се окаже нужна почивка след пътя Simple Smile Но нощувките са буукнати вече и ако не можем когато пристигнем, ще помислим дали да не е на следващия ден, а в Олудениз да пристигнем вечерта... което много не ми се ще, защото си мисля, че трябва да отделя максимално време на Фетие.

П.П.
Сега гледам разни Walking Tour от Фетие/Oludeniz/ и попадам на това:

Някой да има обяснение какви са тези цени? На хапка ли?
Защото оня ден си гледах пак клипчета и порциите ципури и т.н. си бяха по 30-40 лева...

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 03:06 от Navy

# 286
Navy, не знам за хапката, но Ефес със сигурност си заслужава да се види. 

Благодаря Ви много, ЕSPACE, GALACTIC VOYAGER, N_A_N, Villianka,  за включването - май нещата клонят към отказване засега.  Flowers Hibiscus

Приятна почивка на всички!:hibiscus:

# 287
Prinx, съжалявам да чуя, че клониш към отказване... освен ако цялостно концепцията ти не позволява никаква почивка.
Не съм убеден, че почивка на море в България може да се реализира по евтино и качествено, отколкото в Турция. /освен ако не си на палатки някъде на север, край Крапец.../
Говорейки за съотношението хотел-обстановка-отношение-култура-качество на услуга и храна... продължавам да стоя за Турция, дори преди Гърция, защото гърците малко ни мразят...
Тук Ол инклузива е само вариант, който освобождава нервите и съзнанието от стреса и ангажимента по цялостната огранизация, особено ако нямаш опит или ти е за първи път...
Аз минах през три Ол инклузива, за да се осмеля да направя тази стъпка и все още имам опасения вътре в мен Simple Smile
Като имай предвид, че по време на всичките ми Ол инклузиви не съм стоял в комплекса, а с маршрутки и таксита съм обикалял градските среди и съм проучвал Simple Smile

# 288
  • somewhere over the rainbow

Но 30дни от покупката,а не от стартирането както беше писала дамата,нали?
Oт съпорта ми потвърдиха, че 30-те дни започват да течат от покупката, да.

# 289
  • София
Може ли да ми припомните дали само Онекс тур използват BH air? И това ли беше превозвача, който скоро се коментираше, че е проблемен?

Някой тази година да е пътувал с онекс и да има впечатления?

# 290
Да ,Онекс използват BH air,в момента сме на летището,от обявен полет за 17.40 ще има закъснение за 18,40-дано до не е повече.
Много съм разочарована от Онекс тур,промениха ни датата от 03.08 на 04.08 ,поради проблем с превозвача и от сутрешен полет на вечерен.Никога вече с тях.

# 291
Да ,Онекс използват BH air,в момента сме на летището,от обявен полет за 17.40 ще има закъснение за 18,40-дано до не е повече.
Много съм разочарована от Онекс тур,промениха ни датата от 03.08 на 04.08 ,поради проблем с превозвача и от сутрешен полет на вечерен.Никога вече с тях.
Това означава ли, че ви губят 2 дена, или датите са променени и в хотела?

# 292
Почивката ни е от днес 04.08 ,първия ден е изгубен.Нищо не може да се направи,това е за жалост.

# 293
  • Берлин
Navy,
Някъде в старите теми съм описала страхотни места около Фетие. Виж постове на Розова маслинка.
От мен предложение:
Saklikent
Kayaköy
Ако ти е интересно, така ще ги намериш в нета. За нас бяха магични места.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 19:36 от PAPURCHE MEHURCHE

# 294
  • София
Sisa, много неприятно. Аз с Онекс съм имала една кофти случка в миналото, преди 5-6 години, но се реваншираха адекватно и затова ги погледнах пак. Семейството пак иска есенно море и всъщност влязох да гледам цени и ми хареса разписаниетп им.
Сега гледам турс клуб, но сякаш и те са с BH air?

# 295
  • Beyond the Frontiers
Промяната на датата идва от авиокомпанията. На Онекс никак не им е ОК да местят резервации на 100 души.
Беше дадена възможност и за отказ и връщане на пари. На мен ми позволиха и избор на друга дата.
И Емералд местиха дати, и Тез тур и Абакс. Всичко идва от натоварените авиокомпании.

# 296
  • София
Тоест всички изброени туроператори имат дати с BH air?

# 297
  • Beyond the Frontiers
Тоест всички изброени туроператори имат дати с BH air?
Т.е. при всяка авиокомпания се случва.
България Еър, European air.

# 298
Joy
Тук виждам предимството на личния транспорт - ако стане нещо, ще те е яд само на себе си!

# 299
  • София
Случва се, да.
На някои по-често, има цели теми за конкретната авиокомпания 😏

Общи условия

Активация на акаунт